УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А стукачі "українські офіцери" то взагалі.

:pardon:

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:dntknw:Звідки ж я можу знати? Повірю Вам на слово.
    Червона армія стала Радянською, зараз частина її - українською, інша частина - армією інших країн СНД. Зберігаються традиції військових підрозділів, їхні знамена, місця дислокацій і т.п., навіть День захисника Вітчизни святкується 23 лютого. А що залишилося від УПА??? Повторюся: вояків УПА кого знищили, кого запроторили до таборів, хто здався на милість тодішньої влади, хто втік за кордон. Про яку перемогу вщент знищеної "армії" може йти мова??? Слід вона дійсно залишила, не заперечую. Неоднозначний слід, неоднозначне до неї ставлення громадян України. Але не більше того. Із французьким рухом опору ніяких порівнянь.
    НІЯКОЇ ролі у історичній поразці соціалістичної системи і розвалі СРСР УПА НЕ ЗІГРАЛА. Ви можете вірити в це. Як і в те, що Земля плоска і стоїть на 3-х китах. Ваша справа.

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Ви ще питаєте,хто в Україні 5-та колона...

... Няньки,
    Дядьки отечества чужого!
    Не стане ідола святого,
    І вас не стане, -- будяки
    Та кропива - а більш нічого
    Не виросте над вашим трупом.
    І стане купою на купі
    Смердячий гній...

5. Степаныч

Заперечте по суті того, що я написав. Ярлики клеїти і я можу, тільки вважаю це справою недостойною.

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Степанич...в цій темі...я вже...сотні разів викладав свою думку...заперечував по темі..не по тнмі...
    Ще раз.
    Совок - найбільше зло в історії людства.
    Срср і ЧА - несло це зло в світ.
    УПА - боролось проти зла.
    Росія - оголосила себе правонаступницею цього зла.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Романе, а так:
    Совок - найбільше зло в історії людства.
    Гітлер - боровся проти цього зла: відповідно діалектично - добро.
    УПА - боролость І проти добра (борця зі злом) і з самим злом...
    Що робила УПА? (з фізики - робота дорівнює нулю).
    Хоча Вашу відповідь я вже знаю...

8. Степаныч

Ромку,
    Ви ж дописи читайте! Мова йшла про те, що:
    Хіба я заперечую, що УПА боролась проти зла? Де і коли? Мова ли ше про те, що УПА у цій боротьбі потерпіла поразку. І те, що "совок" в кінці кінців наказав довго жити ніякої заслуги УПА немає. Не було ж щось подібного УПА ні в Росії, ні в Білорусі,
    ні в Молдові, ні в Казахстані, ні в інших бувших союзних республіках, а "совок" і там гавкнув.
    Україна також є правонаступницею СРСР. Різниця тільки в тому, що Росія взяла на себе правонаступництво міжнародних зобов"язань СРСР. А за "зло" однаково відповідають усі бувші республіки СРСР, нині суверенні держави. Ну крім країн Прибалтики, там питання неоднозначне.

9. Romko

отож бо...

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вороне, вони такі українські як я китайський. Якби була нормальна держава, то давно притягнула б їх до відповідальності, так як вони і тілом і душою віддані споконвічному ворогу українського народу. І життя свого не пошкодують щоб цей ворог переміг.

11. Степаныч

Ви про Росію, я так розумію. Цитата: "Всеобщая война, которая разразится, раздробит славянский союз и уничтожит эти мелкие тупоголовые национальности вплоть до их имени включительно. Да, ближайшая всемирная война сотрет с лица земли не только реакционные классы и династии, но и целые реакционные народы, — и это будет прогрессом.
    Мы знаем теперь, где сосредоточены враги революции: в России и в славянских землях Австрии... Мы знаем, что нам делать: истребительная война и безудержный террор — не в интересах Германии, но в интересах революции".

Знаєте, Педро, чиї це слова?

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

УПА розгромила в запеклих боях близько 100 стрілецьких, моторизованих і танкових дивізій вермахту й СС, а також близько 150 більшовицьких дивізій катів НКВС, збила 2585 німецьких та совєцьких літаків, потопила в Атлантиці лінкор «Бісмарк» та 348 підводних човнів. Вояки УПА перевдяглися в однострої москальської армії та в 1945 р. повністю розгромили фашизм і нацизм, і встановили жовто-блакитний прапор на руїні взятого ними рейхстагу й повернули на Схід, на Москву, щоб звільнити народи московської імперії від більшовицького ярма. Лише випадкова смерть Головнокомандувача УПА Романа Шухевича призупинила переможну ходу повстанців до 1991 року, коли українські герої остаточно розтрощили москальсько-комуняцьку імперію зла (пізніше ця гідра відродилася на чолі з потворними нанопукінськими кремлядями, але ми це вивчатимемо на уроці не історії, а політології).

Загони москалів з НКВС перевдягнулися в однострої УПА, вивчили українську мову та вбили кілька десятків тисяч мирних українців, щоб зіпсувати кришталево чисту репутацію ОУН та УПА.
    Комуняцькі коцапи в безсилій люті вбивали кожного року своєї влади по 5-6 мільйонів мирних українців, а володорювали близько 70 років. Метою москалів і, зокрема, більшовиків, було знищити всіх українців і заселити Україну коцапами. Загалом, цим звірячим режимом було вбито понад 400 мільйонів українців за ці 70 років. Переселено в Україну близько 40 мільйонів коцапів.
    http://blogs.korrespondent.net/users/print/kyivcitizen/a6973

• Подобається Подобається x 2
  13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мда допис супер - очень хорошо иллюстрирует "Шавременный" подход изучению "Ыстории", и вот эти пЫсатели (я о ссылке) считают себя "настояЧими Украёнцами" ....

14. Степаныч

:good::haha:

А знаете, Артобстрел, есть же люди, которые поверят. А впихнут этот бред детям в школах?

15. Romko

Коли я шукав очевидців,документи з місця загибелі мого діда,то не був дуже здивований,скільки тисяч доблєсних воїнов було зігнано,щоб знищити кілька десятків УПівців.... Була нарада проводу,на якій був присутній і Шухевич.... Прорвались одиниці,на жаль мого діда серед них не було... А скільки було знищено енкаведистів...таки не довідався. Дуже багато...але ж то совіцький метод ведення війни - завалити ворога трупами "людішек"...так і другу світову виграли

16. консультант

А як стосовно "патріотичного бреду" в підручниках історії, яке вивчало кілька поколінь?
    Маленький вірш про Ілліча
    Вам, товариство миле
    Колись він стрів мале дівча
    Голодне і змарніле...

і тому подібна ахінея про патріотичне виховання молоді, стахановський труд, подвиг Павлика Морозова і т.д..

17. Степаныч

По-перше, там була хоч частка правди. По-друге, Ви пропонуєте одну дурню замінити іншою???

18. Romko

Навіть частки правди там не було...

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не такого не было .... это супер, ученики превзошли учителей ....

20. консультант

Колишній Президент Франції генерал Шарль де Голь після війни захоплено стверджував: «Якби я мав таку армію, як УПА, Німеччина ніколи б не захопила Францію»
    artobstrel, Ваши родители еще не знали друг друга, когда я уже в школу ходил.:haha:

Останнє редагування: 9 сер 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)