УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І хто ж залишився??? Втім, з точки зору розумного галичанина...

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Є! Є і були! Не сумнівайтеся!
    Скільки ще всього Вам довідатися можливо..?
    Тов. пушкін писав:
    О сколько нам открытий чудных
    Готовит просвещенья дух...

ЗІ: тема про УПА. Всі бачать?

3. А як вона має бути пов'язана? Якщо на те пішло, то Луганськ теж не пов'язаний з Мазепою і козаками. Тоді там ще були дикі степи.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Украинские?

5. terrible

terrible Well-Known Member

китайські?

6. Полковник

Полковник миється в бані

Уважаемый, давно, очень давно хотел ЭТОТ вопрос задать.
    Если Вы внимательный форумчанин, то не дадите мне соврать.
    Практически КАЖДЫЙ форумчанин из ЗУ альтернативой русского языка называет ИМЕННО китайский язык.
    И ЭТО из почти 1400 языков, существующих на нашей Планете.
    У меня есть только ДВА ответа на этот факт:
    1. Жители ЗУ кроме названия китайского языка не знают названий иных языков.
    2. Жители ЗУ намекают россиянам, что китайцы их скоро оккупируют и захватят.

Лично я для себя выбираю первый вариант.

7. terrible

:)Ваш варіант-найменеше що мене цікавить.
    знов повторюсь-вчіть матчасть...в даному разі-географію...я не живу на ЗУ, як Ви кажете...
    а взагалі Вам не вгодиш... ;)

• Подобається Подобається x 1
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Это почему?
    Вы Самойловичу не уподобляйтесь!
    Просто проставьтесь - и угодите!

9. terrible

"оставьте меня в покое, я занят!"(с)
    :haha:;)

10. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    Дошло, наконец!
    Я Вами горд!
    Оставьте меня в покое, я занят!

11. terrible

;) я знаю...
    а не скажете...Ви людина військова, незбившийся еннерал...в чому секрет повстанців? чому вони стільки тримались, а?

12. premium

premium Well-Known Member

При совітах була вища раса - русскіє, і всі інші - неповноцінні народи. Це був не поділ?
    Галичина за останнє тисячоліття жила в одних і тих же державах, що й більша частина інших українських земель, біля 570 років (1000-1241, 1387-1650, 1938-2009), з Правобережжям - 720 років (1000-1241, 1380-1793, 1938-2009), а з Волинню - всіх 840 років (1000-1340, 1380-1795, 1918-2009).
    Тому і єдність ця дуже яскраво виражена, особливо в мові і світогляді. А хто не жив разом з нами (Крим і Донбас) в тих природньо і виникають проблеми з інтеграцією.

13. terrible

взагалі, дуже дивно, за струнким географічним принципом вишикувано відношення пересічного населення до УПА. від цілком прихильного на Західній Україні, до нормального в Центральній... і до цілком неспринятного на Південному Сході та Криму, де крававие бендеровци ніколи не були і населення про них знає лише з агіток.
    це не нормально. і прикро, що з подібним Змейці опонентами неможливо вести діалог:sad:
    і я чудово розумію Полковніка... він не любить УПА...та й чеченців тому що як перші так і другі дійсно били йому подібних, і били боляче...Поковнику, Вам нагадати 6 серпня 1996?;) Вам має бути соромно за той ПОЗОР великої російської армії...до якої Ви належали і яку безперечно поважаете...

PS ця ситуація, що склалась в Україні видаеться мені доволі сумною... вирішення якогось і не видно (

Останнє редагування: 30 кві 2009
  14. консультант

консультант Дуже важлива персона

СБУ оприлюднить архіви про злочини НКВД під виглядом УПА

Служба Безпеки України повідомила, що оприлюднить документальне підтвердження діяльності радянських спецслужб під виглядом бійців Української повстанської армії.
    Теперішній керівник СБУ Валентин Наливайченко сказав у телеінтерв’ю, що документ це доповідь одного з військових прокурорів Микиті Хрущову про так звані спецбоївки, де переодягнені під повстанців радянські агенти, як він сказав гвалтували жінок і вбивали людей.
    http://observer.sd.org.ua/news.php?id=13055

15. Степаныч

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот именно, а им потом бух - герои Украины, вот и не могут люди понять почему они для них герои.
    что правда, то правда .... но несколько не корректно рассуждать о ПОЗОРЕ, тем у кого армия это понятие условно-аморфное, хотя в общечеловеческом понимании та компания именно проявление исконного идиотизма, пронизывающего всю историю России - Украины с незапамятных времен.

17. Степаныч

Чию це Ви маячню повторюєте?

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Скоро знатимете "героїв" та їх "подвиги!":)

19. terrible

:scratch_one-s_head:... ні... нічого не зрозумів...
    :dntknw:

20. Степаныч

Та скіко ж можна!:ireful1: Уже ж 1,5 року пройшло!:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)