УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: УПА

От за що не поважають статистику...
    Завжди бреше.

2. Курт_Кобейн

Курт_Кобейн Well-Known Member

Скоріше Сталін гірше їх усіх разом взятих...Але воіни ЧА в чому винні!!Ви вважаете метою їхньої війни була оккупація ЗУ?

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

7-8 листопада теж офіційне свято?

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Праздік Воткі і сєльоткі? Чи відкриття дачного сезону?..
    Європа відзначає 8-го, поминає жертв війни (всіх жертв)...

Додано через 44 секунди
    Ні, бойовою задачею. Як і солдатів Вермахту.

Але... Альо!...
    Не оффтопте.
    Про це - в іншій темі.

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Якби ви знали скільки у Львові ветеранів ЧА.
    Отримують туж саму мізерну пенсію,якої ледве вистарчає на життя.
    ЗІ.Чи ви чули про наказ Народного комісара оборони №227?
    Розпитайтесь у ветеранів.Впевнений, вам розкажуть багато цікавого..

6. Курт_Кобейн

П.Ромко, я це називаю - дешева провокація....Дивіться календар там все написано...

7. bonapart

bonapart Well-Known Member

Офіційне, бо лишилося ще з Радянських часів.
    І до речі, ніхто не каже, що ми не аді, що фашитів розбили, ми добре усвідомлюєм, ким вони були, прото для нас сталося так - пішов один загарбник і кат, прийшов інший... Хоча фашисти навіть так людей не катували в нас, як більшовики...
    *Я не маю на увазі євреєв і т. д., не згадуйте мені Бабин ЯР, я про західноукраїнські землі.
    *Звичайно ми не підтримуєм ні в якому разі звірств фашитів над євреями

8. Курт_Кобейн

Додано через 2 хвилини
    До речі, ізраільтяни знайшли докази звірств УПА по відношенню до евреїв...І це не я придумав.

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Світ святкує 8 травня день закінчення війни. Про нічию перемогу не згадується. А я думаю, американці мають право святкувати перемогу більш ніж росіяни - адже вони звільнили Європу в повному розумінні цього слова. Ось шкода що зупинилися на Ельбі...

• Подобається Подобається x 2
  10. Romko

І 60 років приховували.Аж тепер вирішили оприлюднити.
    А колишні "дивізійники" живуть по всіх країнах світу(в т.ч. в Ізраїлі).І фонд Візенталя аж тепер знайшов докази їхньої вини.
    Ви в це вірите?

11. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: УПА..... Герої України.....?????

Не фига!
    Какой Украины?

12. Курт_Кобейн

Так це всюди!Нажаль...

13. kYula

kYula Well-Known Member

Ромко, ну що Ви таке кажете? Які герої?
    Всьо она же... має рацію! Бо УПА з Шухнвичами і прочьієй бандерівщіной фашисти, ксенофоби, антиукраїнці...Словом бандити і не більше!
    А от Сталін нікого не вбивав! Він був патріотом України! Слава Сталіну ...і партії регіонів і ані герман! Ура!

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Каторая в бєскуднікавє...

15. bonapart

bonapart Well-Known Member

По-моєму я вже це читав... в якомусь російському виданні, якийсь вчений про це все розказує, професор якийсь. І повірте, мені було з цього смішно, оскільки все стало зрозуміло...там одразу ж той же пан пофесор ще про щось розповідав?
    Чи може я помиляюсь?як можете дайте зсилку....
    ааа, і ще десь в тих же числах хтось розказував, що ми взагалі ледь не якісь чуркі, що походять родом з Московії... теж щось таке бачив..
    Можу й помилятись, тому прошу по можливоті зсилку...

16. Курт_Кобейн

Я це тут прочитав http://www.segodnya.ua/news/732489.html і мені воно смішним не здаеться!

17. Romko

Натомість колшні гебісти і їх нащадки дотепер живуть в елітних помешканнях,отрнимують величезні пенсії,користуються пільгами...

18. kertis

kertis миється в бані

Нашей Украины! Украина сейчас неоднородна к сожалению, есть такие как вы. Всё что вам нужно, это представить воинов УПА малочисленными лесными разбойниками, стреляющих из леса. Вам нужно представить их предателями, страшно подумать.... советской власти, зверей коммунистов. Надо иметь незашоренное мышление что бы понять, СССР это оккупант в западной Украине. Оккупант в странах балтии, садисткий, бесчеловечный режим ничуть не лучше нацисткого. Но зато свой, родной, имперский...
    Проблема признания УПА, и Украинского национально-освободительного движения, лежит в плоскости сознания, и психологии постимперских ментально изуродованных совков (которых я искренне презираю). Жаль что ветераны УПА, вынуждены ждать признания всего народа Украины, состоящего собственно из Украинцев, хомосоветикусов, и закомплексованных имперцев. Популяция последних двух подвидов, неуклонно сокращается, и настанет день, когда на многострадальной Украинской земле, наконец сформируется Украинская нация.

• Подобається Подобається x 7
  19. Курт_Кобейн

Пане Ромко, щодо цього я ПОВНІСТЮ розділяю Ваш погляд!!!Я ненавиджу радянську владу і систему, але для мене воіни ЧА - Героі, Росія - братня краіна...

20. Romko

"ЄВРЕЙСЬКИЙ ПОГРОМ У ЛЬВОВІ

Одним із головних звинувачень солдат і офіцерів „Нахтіґалю” стала їхня участь в єврейському погромі, що мав місце в перші дні окупації Львова. В ті дні частина міських люмпенів (за спогадами тодішнього львівського підлітка Євгена Наконечного, більшість їх на той час були поляками) охоче відгукнулися на заклики німецької пропаганди. Нагадаємо: всі тюрми Львова були завалені трупами жертв НКВД – гріх було не звинуватити в цьому „жидо-більшовиків”.

Але Жанна Ковба, яка опитала більше 150 свідків Голокосту в Галичині, так і не знайшла жодного свідка „розбишацтв” вояків „Нахтіґалю”. Не зміг їх знайти й польський дослідник Зиґмунт Альберт, і західнонімецькі слідчі, що розбирав „справу Оберлендера” за двадцять років після згаданих подій.

Отже, залишається визнати, що на сьогодні „участь батальйону „Нахтіґаль” у львівському погромі” – не більше, ніж черговий сюжет совєтської міфології..."
    БАТАЛЬЙОН „НАХТІҐАЛЬ”: БИТВА ПІСЛЯ ВІЙНИ

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)