УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Все она же...

Все она же... миється в бані

УПА..... Герої України.....?????

Гарант Конституції призначив вояків УПА( які всіляко допомогали Німеччині у ВВВ...) ГЕРОЯМИ України.... І ще раз доказав що він є Президентом лише однієї частини України......!!!! Як це розуміти? Моя бабуся, яка народилася в м. Ковелі Волинської області не раз говорила мені про жахливі дії воїнів УПА....які забирали у людей останню їжу яка лишилась у домівці..... І це називається геройством????

2. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 5
  3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: УПА..... Герої України.....?????

Я дуже перепрошую (най адміністрація видит, що я толєрантний) та ви створили нову гілку на вже існуючу тему (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=8680).

з.і. ех не встиг раніше п. New Shrek

• Подобається Подобається x 3
  4. Все она же...

Все она же... миється в бані

Я хочу щоб відповіли саме на МОЄ!!! запитання!!!

5. Forpost

Forpost Стоїк

кашу маслом не зіпсуєш! тепер на Форумі нова традиція- стріляти дуплетом,другий контрольний

Додано через 2 хвилини
    відать не довго лишилось до Бані

6. Курт_Кобейн

Курт_Кобейн Well-Known Member

Відповідь: УПА

Згоден, але правильно, що ЛИШЕ в Західній Україні!!!А вся інша частина країни святкуе 9 травня, кладе квіти під памятники невідомому солдату, приїдьте хоч раз в цей день до Киева, Донецька, Одесси...Подивіться скільки людей з сльозами на очах стоїть коло Вічного Вогню!!!Я поважаю Ваше минули та погляди, чому Ви не поважаете мої?

7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

кому що розказували
    мені дід розказував як до них прийшли комуняки бандерівців шукати, нічого і нікого не знайшли, все з хати, що пригодиться забрали, а хату про всяк випадок спалили. перед самою зимою
    а жила там сама жінка і шестеро дітей, дід був найстарший, то він з мамою вирив землянку і там вони перезимували
    так спалену хату і дітей на вулиці я маю називати геройством?

• Подобається Подобається x 3
  8. bonapart

bonapart Well-Known Member

Ми вважаємо, що ЧА була загарбником - вона прийшла в чужу країну і встановила свої порядки - незгодних на розтріл чи в Сибір. З чого нам її поважати? А УПА діяла ЛИШЕ на території Західної України, не йшла навіть наСхідну, не те що на чужу територію... вловлюєте різницю?
    *Ви не ображайтеь, але я висловлюю свою думку

• Подобається Подобається x 1
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Зверніть увагу на їх очі, коли вони дивляться черговий серіал "про Ізауру"...
    Піонери теж зі сльозами галстучки в'язали.
    На сльозу бити будете..? І смакувати далі, що з кущів хтось когось підстрелив?

О... Через які "гарячі точки" пройшли, п. Курт? Ордени маєте, поранення?...

• Подобається Подобається x 2
  10. Курт_Кобейн

Дякую, я поважатиму Вашу думку якою б вона не була!Але ж можна по-сперичатись?
    Ні нажаль не маю...Але всю нашу армію вважаю гарячою точкою....

Додано через 2 хвилини
    П.Левандівко, я не прошу розділяти мої ідеали.Я прошу їх поважати...Якщо ЧИТАТИ то цю війну розпочав не я, я винен лише в тому, що її підтримав...

11. Forpost

Forpost Стоїк

укатали ( Сивку) Все она же... крутые горки....

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А без бойового багажу (орденів, контузій) пропоную не згадувати про чиюсь "хоробрість". дасть Бог, будуть тоді поважати.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А якщо мої ідеали - це Гітлер, СС і їх філософія життя і боротьби, а моя настільна книга - це "Mein Kampf"... Будете ви поважати мої ідеали?

14. Курт_Кобейн

Ой як багато кому тут потрібно прочитати Ваші рядки!!!Причому з тих хто розділяе Вашу думку...Але ж гарно написали !!!

Додано через 3 хвилини
    Вибачте, а якщо для мене Гітлер=Бендера, СС=УПА...Але це моя думка сформована середовищем мого проживання, те що я не правий не виключаю...

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я знайомий з цим середовищем. Це окупанти на нашій землі зі своїм "краткім курсом". Дивуюся, що ця філософія ще жива. Але вона перетворюється на ваш аватар. Тобто на привида. Який, правда, вже по Європі не бродить. Хіба що десь в Росії чи серед залишків окупаційних сил в Україні.

16. bonapart

bonapart Well-Known Member

СС не може прирівнюватися до УПА, я вже на цю тему потив, пошукайте... там йдеться про дати знищення Акту Української Державносі та арешт Я. Стецька німцями, що відбувалось за кілька днів після 30 червня 1941 року. УПА створено в 1942 році. Рахуєте? так от, пошукайте мій пост, там все пояснено
    Щодо Бандери - це був винятковий борець за незалежність, він формував ОУН, зміг організувати підпільну боротьбу проти окупантів, нещодавно між іншим про нього йшлося в передачі по національному радіо, варто вам було послухати. Ну або передивіться документальний фільм "Собор на крові", є ще деякі, проте я інших не знаю.

17. Курт_Кобейн

Тоді в Украіні десь близько 20 млн "залишків"...

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Скоріше вже Гітлер=Сталін,Молотов=Ріббентроп,ЧА=Вермахт
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=211699&postcount=63
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=211691&postcount=62

19. Курт_Кобейн

Нагадую 9 травня ОФІЦІЙНЕ СВЯТО!!!А де Ваше?!!І його святкують 47% населення України!!!

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

УПА - Герої України.
    досить?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)