УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Spika

Spika Well-Known Member

А вы заметили тут кого-то еще дискутирующего с вами, кроме вас самих?

Свидетелями чего?!
    А свидетелей липников и катаржиновок вы в упор не видите ибо они не ваши родычи?

Для МИ-5, это скорее "минус", чем "плюс"... Если вы им расскажите о своих исторических корнях и нынешних идеологических привязанностях к "национализму" - жить вам под пристальным наблюдением. На задворках колониальной империи.

Правильно. У нас с вами теперь разные родины, а значит и интересы РАЗНЫЕ. Вам надо, чтоб процветала, дающая вам пищу и кров, Великобритания, а мне - Украина.

2. kym

kym Well-Known Member

Ви пропустили одну букву "Ф" ...... вчи вчи граматики і ніякого толку.... а дальше не було сенсу читати, спочатку грамоти навчіться

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

На більшій чпстині України українці були знищені голодомором, або вивезені в Сибір.

• Подобається Подобається x 3
  4. Sman

Sman Well-Known Member

Пам"ятники жертвам УПА в Україні? о_О А може хоч одне фото такого покажете? Бо там, де діяло УПА, крім зрадників і їхніх родин ( і то нащадки відхрестилися від таких "родичів") народ шанує своїх героїв, а на інших теренах України, де УПА не було, які могли бути жертви?

5. Dred

Dred Well-Known Member

Я бачу у вас є всі факти і докази "злочинності" УПА. Чому ж ніхто в суд не подає щоб засудити цю "злочинну" УПА.:cofee:

• Подобається Подобається x 2
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Панове, прошу, лишіть в спокої того типа. Та нема з ким там говорити. Йому говориться про настрої і спогади місцевого населення а він про якісь справачнікі і когось васілія міхаліча (хто це такий???). Я досить скромна і добре вихована особа але іноді таким типам хочеться сказати: запхай ті свої книженції в одне місце. Звичайно, я ніколи не буду ставити хлюпіків з ОУН на один рівень з героями повстанського руху. Бо якби до героїзму наших людей додати мудре лідерство, ми б давно були серед кращих в світі. Але чомусь лідерами нас Бог обділив.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А навіщо? Вони всі вже відсиділи, відколимили, відгулажили... Зараз декого, хто не вчиняв злочинів проти людяності та миру, реабілітують, і навіть пільги дають. Правда тільки тим, хто дійсно боровся, а не відсиджувався по схронах, чи вирізав сусідські села. А за законами цивілізованого світу, двічі судити за один і той самий злочин не можна. Це пререгатива тільки махрових нациків...
    Я це такий, пане Педро...
    Не хлюпіків, а злочинців. Таких самих, як і їх старші брати і геноссе...

• Подобається Подобається x 1
  9. Dred

Dred Well-Known Member

Я не кажу про окремих учасників УПА. А про УПА як армію взагалі.
    Наприклад на Нюрнберзькому суді були засуджені не тільки окремі люди а й організації СС, СД, гестапо і керівний склад нацистської партії.
    А в СРСР ні ОУН ні УПА засуджені не були.

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

совок сам з жахом чекав суду над собою :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Pedro

О, то я перепрошую, Василю. Там Спіка щось про якісь справачнікі молов, то я думав, що це один з авторів справачніков.
    Цікаво, чи то я один не можу розібрати що Спіка пише, чи інші також не можуть?.. Хоча це зараз немає значення, бо Спіка пішов нари гріти,
    наспівуючи:
    сіжу на нарах как кароль на імєнінах...

12. Gron

Gron тафгай

Дочекався ?
    Посмертно.

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Останнє редагування: 16 вер 2012
  13. VasMT

А уряд Віши був засуджений? А четники? А, не смію питати, НСДАП була повішана чи розстріляна?
    Ну і за логікою: НКВД - герої Західної України. Разом із УПА. Разом із Вермахтом і третім Римським легіоном...

14. Gron

Gron тафгай

15. VasMT

16. Gron

Gron тафгай

17. Pedro

18. VasMT

Коли людина говорить те, що думає, це видно зразу і викликає довіру, спонукає до розмови. Але коли людина говорить заголовками чи гаслами, від розмови переходить до образ, то...
    Бачте, в чому справа, пане Педро. Не зважаючи на те, що так звані запроданці, манкурти, зрадники, пердуни чи ще як там мене з однодумцями називають "щирі", декларують рівність, свободу вибору, права людини на самовизначення, , тобто загальноцивілізаційні здобутки ,котрими Ви маєте можливість користатись, живучи на Альбіоні, вищезгадані щирі воліють надіти на всіх своє свідоме ярмо, заставити ходити в ногу, святкувати Покрови та говорити українською по п"ятницях. Так що, шановний пане Педро, не в совку справа. А в людішках, сповідуючих свідомізм. Чи то совєцкий, чи то нациківський... Цю нечисть потрібно викорінювати з України. Щоби жити, як цивілізований світ.

19. Pedro

Ось з цим згідний Василю. Як бачите, незважаючи ні на що я почуваюсь одиночкою там на іншому форумі. А з "противником" Старцем в мене більш дружні відносини ніж зі всіма його земляками "там", які б теоретично мали бути моїми однодумцями.
    Чи не таємниця?..

20. VasMT

Ні. Розумні люди завжди порозуміються, не зважаючи на діаметральність поглядів. А бикоті все рівно, є в тебе сигарети чи нема...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)