УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

Але так виходить.:mocking:

2. Я даже записал, чтобы не забыть. Только об этом и помню, хотя, на данной ветке чтобы не оффтопить - украинский уместнее.
    С поправкой, что национализм - это не "защитное" орудие, а просто орудие, а для некоторых - банальный "отмаз" (не идеология, просто "идея"), согласны?

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для вас може й відмаз і інформація з телевізора, а для мене реальність, тому що чужинці кожен день вторгаються в мій культурний простір і я не збираюся цьому піддаватися, тому щоденно трачу на це сили.

4. -

• Подобається Подобається x 4
  5. kym

kym Well-Known Member

Звичайно що ні... навіть не читаючи документів
    А ви погоджуєтесь що ваші предки були дурні ..... А переносному значенні це те саме

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:)):)) Тепер все сходиться?

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ваші? У прямому...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Деколи в дурнуватих батьків бувають розумні дітваки, і навпаки.

9. kym

kym Well-Known Member

Були мудрі бо вчили любити все українське, яке б воно не було.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Справді, пане Ким? Навіть коли на інших форумах палко підтримуєте атеїстів-троллів? Нагадую, атеїзм ніколи не був притаманний українцям.
    А щодо керівництва ОУН? Сумніваюсь...
    Брат моєї матері був досить високим оунівським офіцером на Волині. Зустрів мою маму і почав хвалитися, яка то буде нова Україна під їх керівництвом. Найперше, каже, ми винищимо всіх людей неправославної віри... Мама каже - заспокійся, братуню, даю гарантію, в вас абсолютно нічого не вийде. Бог не позволить...
    Ось така любов до всього українського...

11. kym

kym Well-Known Member

Що ти чоловіче ліпиш.... ОУН ніколи не ставила собі завдання боротися з мусульманами буддистами і іншими неправославними .... вистарчало боротьби з комуністами. А те що якийсь дідавуйкасватабратакум молов дурниці то не показник. і дуже сумніваюсь що вам цю фразу повторили через двадцять - сорок років, як вона можливо була сказана....скоріше всього тепер придумана.

Останнє редагування: 12 вер 2012
  12. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

У тому уривку мова йшла про 60 ляхів. Що ви собі там нафантазували це ваша особиста проблема.
    До речі про брехню. Докази створення УПА під "патронатом" абверу врешті будуть ? Чи як завжди аби ляпнути щось.

---------- Додано в 06:49 ---------- Попередній допис був написаний в 06:41 ----------

Ще раз для тих до кого туго доходить. У тих документах нема жодної згадки про мирне населення.
    На той час вони були не погано озброєні німцями та працювали на них у поліції та адміністрації.

13. VasMT

А хто таке стверджував?
    Справді? о_О А Вам що, потрібно аби я виклав всі звіти всіх командирів УПА про винищення ВСІХ поляків? Тільки тоді Ви повірите? А якщо про одного хтось забуде сказати чи не записав у свій звіт, то і далі кричатимете що то брехня?

• Подобається Подобається x 2
  14. Karmeluk

Наводьте докази, а не ваші фантазії про 60 ляхів.
    Ви тут пінились що маєте купа доказів співпраці УПА та німців. На ділі вийшло пшик.. :)))
    Такий "серйозний" ізаблічатель, а досі доказів нуль. Лише побрехеньки.

Ваш побратим Дальневосточник . А ви цю цю брехню "плюсували"

15. VasMT

Це не фантазії. Я навів джерело, звідки взята інформація, -Літопис УПА,
    Чи вони брехали?
    Всі питання до Дальнєвосточніка.
    Не викручуйте. Я писав про лояльне відношення УПА до німців. А це різні речі. Хоча можна пошукати і про співпрацю.

16. Karmeluk

Спробуйте хоч раз без своїх фантазій та хотелок. Написано 60 ляхів. Де там мова про мирне населення ?

Ну власне це ви черговий раз сплигуєте з теми. :)))
    Ню-ню шукайте. Тут таких шукачів є ще пару. Який рік копають. :)))

17. VasMT

Ви уважно читали? Там написано "ліквідація кольоній і сіл". Чи Ви гадаєте, що подруляли хати, а людей відпустили?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді Холмщина - це українська земля. Скільки там залишилось українських сіл назавжди? Хіба це не ліквідація?

19. Karmeluk

На відміну від вас я гадати-фантазувати не маю а ні найменшого бажання у таких питаннях.
    Досить тих фантазерів що тицяли фото убитих дітей оповитих колючим дротом.
    Моя рідня жила під Києвом у селі. Приїхали німці спалили всі хати. Село повністю знищили. Усіх повантажили у вантажівки та відвезли до Києва.
    Пояснення просте. Щоб не допомагали партизанам.

20. VasMT

Ініціюйте розгляд цієї справи в міжнародному суді, скасуйте пакт М-Р, Брестський мир, ще там щось, та поверніть "ісконно українскіе" землі тим, кому вони належать по праву.
    От цікаво, чи погодяться самі холмичі?
    А відділ Ворона куди посадив поляків і куди вивіз?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)