УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. OldMan

OldMan Well-Known Member

По ключу поиска "Європейська Конфедерація Комбатантів" гугл выдал 671 ссылку и все они содержат текст "А 24 січня 1995 року Європейська Конфедерація Комбатантів, яка визнана Радою Європи міжнародною організацією із дорадчим голосом, прийняла Всеукраїнське Братство вояків ОУН-УПА в свої члени."

Если бы VasMT выдал бы Вам такой пруфлинк, как бы Вы на него отреагировали?
    А как бы отреагировали Ваши симпатики?

Так отож.

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

И СССР была уникальная в этом страна. Только она стремилась ликвидировать движение сопротивления внутри себя и против себя. Остальные страны поощряли такие движения сопротивления, особенно вооружённые и хорошо организованные.

• Подобається Подобається x 3
  2. Dred

Dred Well-Known Member

Нормально. Я не розумію чому така реакція в нього болісна. Як ніби цеглою поголові?

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Звичайно унікальна спочатку приєднує до себе території, проводить там терор, а потім щиро дивується чому це вони проти СРСР воюють:vinsent:

• Подобається Подобається x 2
  3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Странно. Я бы отнёсся более чем скептически, тем более в дискуссии, которая предполагает не только свои суждения, но и кое-какую доказательную базу.
    А здесь невооружённым глазом видно, что это фэйк.
    Вы можете подставляться так, тут Вам сильно симпатизируют. А VasMT быстро останется без икроножных мышц, если будет давать такие пруфлинки.
    Я давно уже за процессом наблюдаю. :)

4. Dred

Dred Well-Known Member

Я так розумію що вже хтось це спростував і напевне в судовому порядку. І довів що це підробка.:cofee:

• Подобається Подобається x 1
  5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Конструктивный подход, согласен.
    С вашего позволения я любую информацию, в том числе и полный бред, направленный против УПА и не опровергнутый судом, буду считать доказательством их преступной деятельности.
    Вот и сделан шаг навстречу в понимании друг друга.
    :)

• Подобається Подобається x 4
  6. Dred

Dred Well-Known Member

Кожен має право на свою думку.:cofee:
    Нікому руки не збираюся викручувати.

7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вот и договорились.
    Т.е. Вы лично не будете удивляться, что не все поддерживают Вашу точку зрения на героизацию УПА во всеукраинском масштабе и не будете настаивать, чтоб их признали героями всей Украины.
    Во всяком случае руки не будете выкручивать.
    И на том спасибо.

8. Dred

Dred Well-Known Member

Мене вже нічого не дивує

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

на вашому місці, я б тут навіть не писав, тобто, не підтримую, не одобрямс і не пишу.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, можеш не писати - не пиши.

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

Олдман, насправді, справа зовсім в іншому.

Де ми зараз живемо? А живемо ми в Україні, совка де-юре вже нема. І тут є два варіанти: або ви себе вважаєте громадянино України і приймаєте тих, хто за це воював і життя своє поклав, або ви залишилися у совку і для вас Україна - порожнє місце. Я не вірю, що людина любить Україну, але зневажає, не сприймає тих, хто за неї поклав голову. Це є, як кажуть росіяни, дволічіє.

Ви особито вірите в те, що людина любить радянький союз, але зневажає тих, хто загинув у ВВВ? Я таких не зустрічав. А от навпаки - стрічав.

Тобто всякі там сумніви, що сіє особливо Василь про УПА говорить про його стереотипність, насправді, він любить зірку на Кремлі, а не Стрий.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чому Ви на нього посилаєтесь?
    Ще не набридло притягувати за вуха різні вигадки? Бабця, на Житомирщині справа була, розповідала, що їх сусід фірманом був при німцях. Торф розвозив. Застрелили німці за крадіжку яблук. Його теж не судили в Нюрнберзі, не зажаючи на те, що ота фірманська служба була створена нацистами, за їх підтримки, і діяла разом із ними... :)))
    І шо?
    Прошу, як рідного брата, дайте хоч оком зиркнути на оту конхфедерацію...
    Бог добрий!
    Миху! Вкотре наголошую. Поки ви, не Ви особисто, хоча і Ви в тому числі, не будете говорити ПРАВДУ про діяльність УПА, проти якої, за великим рахунком, я ніц не маю, доти я буду тикати всіх БРЕХУНІВ у їхню брехню їхнім носом.
    Пам"ятаєте, декількома сторінкамі тому пан Кум з піною у роті доказував, що на світлинах зображений не Львів, а якийсь бабруйск. Мова йшла ще за магазин "Меха". Пам"ятаєте? Коли Кума тицьнув пан Старець нюхом у його невігластво, Кум навіть не скривився. Наступний епізод. Дехто бив себе п"ятами у груди, що УПа не нищило мирних поляків. Я тицьнув шнобелем. Реакції нуль. Невже Ви, пане Миху, вважаєте, що якщо брехню повторити тисячу разів, вона стане правдою?
    Не тіште себе. На мою заміну прийдуть інші.
    Виключно ПРАВДУ потрібно говорити. Тоді вам віритимуть і розумні люди, а не всякі "віруюючи" невігласи...

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

переконали, і АК не нищила українців.....

заспкійтесь, я ж вам вже повірив.....

13. VasMT

Відкрийте відповідну гілку. Можливо я Вам і відповім...
    Ще колись Віктору казав. У мене тест на психологічну витримку дав результат 99 зі ста.
    А от Вам варто вибачитись...

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я в основному не заходжу на цю гілку. Бо не згідний ні з одними ні з другими. І не хочу тут дістати по голові як від одних так і від других.
    Памятаю кілька місяців тому правозахисник-шістдесятник Є. Сверстюк звернувся з закликом не ставити памятників Бандері, Стецьку, Шухевичу, а поставити скромний памятник простому повстанцю, який боровся проти червоної східної і західної нечисті. Бо що таке було УПА? Були бандерівці, були мельниківці, і інші підрозділи які часто ворогували одні з одними а іноді і воювали. Були і такі що ні від кого не залежали. Просто йшли в ліс і в нерівному бою нищили як німців так більшовитську гидоту.
    Одного їм бракувало... Вмілого керівництва. Бо сама ОУН - це доволі темна конячка. Пригадаймо. Виникло ОУН і якимось чином головним ідеологом став росіянин Дмітрій Донцов. На Східній Україні з голоду гинуть люди, на Західній люди живуть нормальним життям. А Бандера організовує терор проти поляків і українців. Загадка?
    Останній раз Бандера був в Україні в... 1934 році. Це керівник?
    Згадайте волинську різню. Який ідіот організував? Був якийсь шанс чогось добитися тільки обєднавши сили з поляками. І взамін почали різню тих поляків. Випадок? Чи чиєсь спеціальне керівництво?...

15. VasMT

Цілком погоджуюсь.
    Тільки хотів доповнити. Назву УПА (Українська Повстан-ча (-ьська) Армія) ОУН привласнила (сплагіатив) від УПА Боровця ,програму партії у НСДАП ( а ті в свою чергу у РСДРП (ВКПб), неодноразово керівництво ОУН-р трусило розколами та внутрішніми суперечностями тільки через авторитаризм та жагу до влади Штефана Попеля, Баби, Бийлиха...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як нуль? Я тут же запитав, на чиїй території били поляків? А відповіді - нуль.
    А тепер, пане Василь, не здається вам, що питання ваші є дивакуваті?
    От я вас запитаю: поляки били мирне українське населення в Україні? Били! Німці били мирне українське населення? - Били! Радянські війська били мирне українське населення? Били!

Але
    Вас, щирого українця, найбільще болить те, що УПА било поляків. А чому било? Бо поляки били мирне українське населення. Але вам то пофік. Ваше завдання - спаплюжити саме УПА.

Ви то пальцем тикнули, але не пояснили чому.

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

А ви знаєте, що півправди - то є брехня?

От і говоріть правду. А чого ви написали, що УПА било мирне польське населення, а не пишите ні обставин, ні причин, ні цілей?
    Тому що ви не правду пишете, а брехню, односторонньо подаєте факти. Це звичайний прийом ще з часів ваших улюблених: написати три рази беззаперечну правду, а потім брехню, яка сприметься за правду, або просто недоговорити. Відомий прийом.

17. Dred

Dred Well-Known Member

Цікава штука. Ви перші послалися на Міжнародний воєнний устав.
    І по ньому приводили докази, що УПА є злочинною.
    Потім почали казати: З якої радості УПА повинен судити міжнародний воєнний трибунал?
    Вам потрібно визначитися:cofee:

Як це що цими аргументами оперують противники УПА. Що б не визнавати УПА.

18. VasMT

І на чиїй? Невже скажете, що на землях України? Ваша патетика щодо "исконно украинских" земель явно недоречна. Бо так само як і Галичина, яка два тижні була ЗУНРом, Волинь була УНРом два місяці. І все.
    Але навіть нехай у бандерівців заграв дух Хмельницького. Нехай захотілось мати свій, окремий полігон для своїх (своїх!?) експериментів. Нехай. Тоді, аби знайти правду варто порівняти цифри.
    Питання перше: - скільки було винищено мирних мешканців з обох сторін.
    Друге: - Яка кількість національних збройних утворень приймала участь у цій бойні .
    Ьретє: - хто почав перший?
    Як тільки Ви відповісте на ці питання, зразу стане ясна картина того людомору.

Ні. Мене, як українця, болить те, що Ви збираєтесь будувати майбутнє України на БРЕХНІ. Те, що ви дурите дітей в школах, підлітків у пластах, юнаків у тризубах... А хто там кого бив, нам вже не змінити. Тому правда, тільки правда, а не пам"ятник БРЕХУНУ Симчичу посеред села і безкоштовні талони на повидло...

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Покажіть, де я хоч раз написав неправду.

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Вам не варто пересмикувати.
    Я згадав про міжнародний суд у контексті Вашої заяви, що злочинців УПА судили за кримінальними статтями. І то, як аналогія. А взагалі то, мова почалась іще раніше, коли розглядалось питання наявності вояків УПА, котрим присвоєний статус Учасника Бойових Дій.
    Але ж Ви синеньким сверджували що хтось там визнав.
    Дайте зиркнути :)))

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю якщо ОУН спромоглася перебрехати Лубянку і ЦК - це ж яке досягнення. Але все-рівно і ті брехуни, і ті. Правдиві тільки Василь і Янукович.

20. VasMT

Пригадав, Миху. Я навів докази вбивства УПавцями мирного польського населення на одноголосий гвавт "віруючих", -
    От відповідь на моє питання щодо вбивства мирного польського населення
    Мені не було потреби щось ще додавати. Мене оставини не обходили. Я викрив брехню Кума і Кармелюка.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)