УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не розмовляю з фсбшними шістками, я їх тільки гноблю.

• Подобається Подобається x 1
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Довести все до конца...
    1. Без мифологий.....
    2. Без излишних эмоций
    3. Без надувания щек, что ты только один правильный выразитель всех украинцев, а кто не понимает, тот неправильный
    4. Доверить это специалистам
    5.ОБъявить общественный мораторий на обсуждение прошлого до окончания работы специалистов, ибо страдает настоящее и будущее, а прошлое не поменяешь все равно....
    6. Подвергать общественной обструкции, тех политиков кто врет цифрами и фактами

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тут згідний

5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Знаєм ми таких, в автобусі никалися герої, прикривалися 70-ти річними ветеранками, гебня в свому репертуарі. Шакали.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Постановление ГКО «О специальных мероприятиях по западным областям Украины»
    Справка наркома обороны УССР генерал-лейтенанта Герасименко "О результатах призыва военнообязанных запаса по областям Львовского военного округа"
    Це тільки військова мобілізація. Були ще дострокові, коли призивали навіть 16-17-ти річних (принаймі так стверджують), трудові, нацменшин тощо...
    Історик Б.Соколов вважає, що за роки війни Україна поставила в стрій більше шести мільйонів українців.

• Подобається Подобається x 2
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тепер зрозуміло чому в ЧА не було українських частин.......

9. VasMT

Поясніть... Бо мого кляйне умішка явно бракує...:)))

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

А якби взбунтувались боронь Боже...

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

11. VasMT

Це тіпа українською - "Шо-шо?"

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Знаючі Вашу неупередженість я Вам відразу ж і повірив:)))...І взагалі, товарісч Васілій, останнім часом я все більше і більше впевнююсь, що радянська історія, то є суцільна біла пляма...Дійсним в ній є лише загальновідомі факти (наприклад: СРСР виграв війну), а всі коментарі, всі хрестоматійні "подвиги" є суцільною брехнею...Дивно, наскільки ж вдалося забрехати події, свідками яких були мільони людей...На жаль справжні учасники тих подій пішли у небуття так і не залишивши правдивих спогадів...Ті крихти, правди, яким вдалось пробитись до нащадків є лише краплиною у морі, яке зникло майже безслідно.:sad:

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

:haha::haha::haha:...Розкусили вас дядьку Василю

14. VasMT

Яремо. Всі наедені мною факти взаті виключно із націоналістичних джерел. Великим кладєзєм таких цікавих фактів є славнозвісний "Літопис УПА" виданий десь там за кордонами на гроші справжніх патрійотів... От тільки хрєнь яка, не вірю я на слово націоналістам. Беру і перевіряю. І таки да, буває - брешуть... Як галімі большевікі. Два сапога валянок :)))

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нагадує свідків Єгови........маліпулюєтеС...

16. VasMT

Тю... Ви з Яремою ще коротко підстрижені, мене кусати :)))
    Ну а мені не тягатись із Монстрами, які прийшли сюди в день зачаття, тьху ти, відкриття Форуму... :)))

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Дуже глибокий і правильний зміст...Німеччина вже була приречена, а сталінська навала невідворотньо насувалась і ставала головною загрозою найближчих часів...Любий воєначальник покине розбитого супротивника і всі сили кине проти найбільшої загрози...Це простий розрахунок.

18. VasMT

Візміть самі і почитайте;)
    А нє, спитайте Ромка, який сидить під лядою... Він казав що всю ту літературу перечитав. :))) Просвєтльонний!!!

19. Radvan

Radvan Well-Known Member

Знаєте, у школі бачив фотографію, на якій було зафіксовано 600 вдів з якогось центральноукраїнського села, чоловіки яких загинули на фронті. Знімок виринув з пам’яті після того, коли прочитав про штурм Дніпра, коли поклали 300 тисяч тільки но мобілізованих і погано озброєних українських хлопців-селян. Яка, подумалось, фальш і цинізм по відношенню до цих вдів - спочатку абсолютно невиправдано використати їхніх чоловіків і синів, як гарматне м’ясо, а потім "захоплюватись" цими жінками, на плечі яких випали усі тяготи...

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

От вийду на пенсію і засяду за літописи............а наразі перечитав хіба 4 томи Закерзоння....читалисьти?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)