УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як із Вами важко. Невже гугля немає і підручник історії зкурили...

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

краткій курс? точно, скурив гад

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є Толкієн, підходить? Лиш лісові ельфи під ваші параметри підходять.

4. kym

kym Well-Known Member

У Львові таких було троє. один уже відійшов у інший світ. Статус їм надали за підписом Кузьмука. Прізвищ не буду надавати з поваги до них і із за відсутності дозволу від них.

5. VasMT

Ок.
    Я навіть із Вами погоджусь.
    Нехай буде. Затвердимо рівність допоміжна поліція = бандерівські запроданці. Тоді прийдеться погодитись, що і грошики отримували, і харчі, і хформу від Адіка Шикльгрубера.

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Троє упавців, отримавших статус УБД? о_О
    Ви що, Куме...?

6. kym

kym Well-Known Member

тримав цю довідку в руках

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да, і при цьому воювали один з одним. Це як українські найманці в Грузії воювали з переодягеними в москалів українськими провокаторами.

8. - не воевали, а фотали. В остальном всё так.
    А что до полицаев - а чего они тушенку и обмундирование просто так не отдавали?

9. Dred

Dred Well-Known Member

Я не розумію про які злочини УПА ви кажете? Жодних судів в незалежній Україні проти учасників УПА не було. Якщо я не помиляюся.

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден, совєтский режим допомагав фашистському режиму.

А дуже нормально дивилися. Два тоталітарних режими, одинакових по суті. Одні виставлялися тим, що виховували арійців - надрасу, а інші - советсого чєловєка. Читав недавно, 22 червня 1941 року, в неділю СРСР ще відправляло вагони з зерном в дружню Німеччину. І тільки після того, як фашисти напали на союз, вони стали погані і слово "фашизм" стало негативним ярликом, а до того, все було, як в пісні і в ясний день. Якщо би у війні перемогли німці, комунізм би був засуджений, а фашизм - свєтлоє будущеє.

• Подобається Подобається x 3
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і не тільки в незлежній, їх навіть в Нюрберзі не судили, їх тільки комуняки пачками судили, а скількох знищили без суду і слідства.....спитайте Василя, він точну цифру знає

12. Dred

Dred Well-Known Member

В СРСР це не суди а судилища.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам поясню які.

товариш Василь та багато інших опонентів переконані, що бандерівці вбивали, тому погані. Розумієте, йшла війна, бандерівці повинні були боротися голосуванням, бастувати, сидячи і т.д., але біда в тому, що вони стріляли... в бідних непрошено-прієзжих.

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

Нє, Василь навіть такого не чув, і взагалі...

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

Доречі, товариш Василь, розповім вам страшну річ, яка ніяк не вміститься в голові совка.

Німецьким солдатам було заборонено відбирати харчі від місцевого населення. Тому, якщо німці просили у місцевих харчів, вони обовязково щось давали в замін: шоколад, цукор і т.д.

• Подобається Подобається x 3
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це правда, читав спогади піхотинця німецького. Пропала курка - так викликали в польову жандармерію розбиратися.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, як він не знав і не чув,ви певно не читаєте його дописи, в мене наприклад складається враження ніби він був учасником ВВВ, брав участь в каральних акціях енкаведе

правда, стопроцентова,
    але заставляли працювати, правда за гроші, до зарплати ше був пайок, сигарети, продукти і ін.

але Василь в то не повірить, для него то міф, де так може бути жеби німаки платили за роботу.....
    він зато добре рахує, квадратно-гніздовим способом

16. VasMT

За цією логікою керівництво нацистської Німеччини, НСДАП і її штурмовиків з СС теж не можна вважати злочинними. Як і ВКП(б) з її НКВС. Якщо я не помиляюсь... ;)
    З однією поправкою, Миху. Не комунізм, а большевізм.
    Не судили. Бо суд був над іншими. Це так само, як виписати Михови штраф за перевищення швидкості, керуючись матеріалами Йулькіної справи.
    А СБ ОУН - суд присяжних :)))

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще випадок - німці стояли на постої в Криму в якоїсь родини. У тих людей була корова і її вкрали. Німці пішли шукати її і не могли знайти, зате знайшли ціле стадо, яке румуни пасли, то вкрали там іншу корову і віддали людям. Нова виявилась ще ліпшою.

18. VasMT

Я Вам більше скажу, і солдатам Красной армії було заборонено відбирати харчі у населення.
    Розібрались? І де курка щезла? :mocking:
    Дивні ви люди. Я, на відміну від вас усіх, не ВІРЮ, а або знаю, або ні. Або впевнений, або сумніваюсь. Це ж ви у міфи та щирі вигадки вірите. :)))

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

Німці? о_О
    ВКРАЛИ? о_О
    Ви сповна розуму? В нацистській Німеччині розстрілювали за проїзд "зайцем", а тут вкрали...
    Може забрали?

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, не курка, гуска.

Вкрали невідомо хто, пропала просто корова.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

помиляєтесь
    і ті і інші воювали на чужій території, так шо злочинців два, але судили чомусь одного

чому? якшо, по вашому УПА злочинна, чому не судили? ви сі вже гет заплутали

мінус вам
    цікаво як би ви діяли, коли навколо вороги

це ібуло судилище, а не суд

не смішіть

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

було заборонено, але в моєї прабаби забрали все, навіть майтки

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)