УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы, шановний, пересмотрите хотя-бы свои последние дописи тут. Кроме гиканья - и дачи "характеристик" оппонентам - ничего. Вы бы, шановный, высказали хотя бы одну свою мысль - как вам полутаролетнее "размышление" головнокомандувача упа - это от недоумковатости его - или просто паёк офицерский у немцев был хороший? А белоруссов на белорусской земле - головнокомандувач упа убивал - во славу незалежностi? Или - опять-же за паёк хороший и рейхсмарки? И как сие согласуется с геройством - если нквд делали тоже самое с упа? :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому білорусів? Більшовиків. Комуняка - істота без національності.

3. Дальневосточник

Понятно. Чтобы прислуживать фюреру - нужны были миенно нацюки - iстоти з національнiстю. ПрЭлессно! :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну в тих що без фюрер був теж не ликом шитий, давно ж доведено.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви мене всі вже забємбали. Це мені воно треба, чи вам?
    Ще раз повторюю - мені цікава історія УПА. Я її вивчаю, слідкую за публікаціями, можу предметно судити про її діяльність. Що Ви знаєте?

Мені набридло кожному новачку, який вважає себе націоналістом, вкотре і вкотре розповідати те, що є у вільному доступу. Заглибтесь, і зрозумієте, що лозунги - це не факти. А факти річ уперта.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Особливо коли вони вам вперто не ідуть.

7. VasMT

Це Вам не йдуть. Жодного разу Ви не конкретизували свої слова. Тільки гасла і агітки. Саме смішне, що я Вам навіть не дивуюсь. Таких, на форумі, я вже бачив багато... Так що продовжуйте. :)))
    Не забули про мої питання щодо генерала Дєргачова? ;) Я все ще чекаю... :mocking:

8. kitana

kitana Banned

А через рік пайок сі скінчив, чи шо? :)))
    Головою думати Вам релігія не дозволяє? )

Яких білорусів? Може документальні підтвердження маєте щодо каральних акцій Шухевича проти населення Білорусі?
    Тільки не тащить сюди знову той брєд математика з Зеленограду, який видає себе за дослідника-історика ))

9. Дальневосточник

А вы форум почитать не пробовали? Или - меня вместе с паном VasMT не читаете - но оспариваете - из принципа?
    Не паек кончился - а переподготовка на базе абвера. Переподготовка к ведению партизанских действий в тылу КА.
    Я повторяю - для вас специально - может в этот раз прочитаете :)
    И снова - почитайте форум. Сколько можно воду в ступе толочь? Тут приводились уже письма побратимiв шухевича с реляциями из Белорусси. Или - поищите сами - гугль вам в помощь, барышня.
    Найдете подтверждения, что ни одного белорусского партизана ни погибло в Белоруссии от рук шухевича со товарищи - сообщите. А до того времени - сидите тихо - читайте форум. Вопросы задавть - ума много не надо. Найдите ответы - и укажите на неправильную точку зрения оппонента. Только ТАК, барышня. :)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, це ви не конкретизували, вам отой номер посту треба на лобі витатюювати, доки ви на нього конкретизовану відповідь не дасте, з вами говорити нема про що.

11. VasMT

Про генерала Дєргачова щось скажете?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю говорити треба спочатку загалом, а потім вже зокрема.

13. VasMT

Добре. Давайте загалом.

Можна почну я, аби скаріше перейти до подробиць?
    1. УПА - всенародна армія, яка мала підтримку всього народу.
    2. ОУН - найпрогресивніша партія, під керівництвом якої Україна прийде до світлого майбутнього.
    3. УПА, під мудрим керівництвом ОУН визволило Україну та встановило незалежність.

З загалом мабуть все. Тепер давайте до деталей: - Що там з генералом Дєргачовим?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Герой Радянського Союзу генерал Дергачов - мужній захисник ідеалів марксизму-ленінізму, визволитель народів Європи від кривавої фашистської гадини. Завжди буде в наших серцях. Мы помним! Мы гордимся!

15. VasMT

Правильно, шановний. Що і треба було довести. :)))
    Міфічне УПА знищило міфічну дивізію НКВД під командуванням міфічного героя СССР... :)))
    Ех ви, воЯки... :)))

16. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

А як ви забембали зі своїми фантазіями.
    Ви завжди кажете котра година, коли вас питають як проти на вул. С. Бандери ? :)))
    Ще раз раз по буквах. Докази ось цього:
    Докази будуть, чи як наш стрийський "дослідник" УПА, аби ляпнути.

17. VasMT

Що Вам привести в якості доказу? Документ, слова очевидців, витяг із програмних засад Великого збору ОУН...? Що..? Скажіть зразу, щоби я знову не викликав Ваш гнів...:mocking:

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Трошки додам тоді - "...міфічного героя міфічного СССР..." Matrix have you. [​IMG]

19. VasMT

Без питань. ОК!
    Тепер лишилось дочекатись від Вас слів: Симчич - БРЕХУН!
    Чекати? ;)

20. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Спробуйте без цього словесного флуду. Ще одна спроба. Докази ось цього.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)