УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А за что они должны были с ними воевать, особенно после 43-го? За скорейшее возвращение ублюдочной советской власти?

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та накрити то можна, а от який толк від того - безпоняття. Кулемет прошиває тіло, як газету.

Секунд 10...20... а далі, як і не було...

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Як можна говорити про збільшення/зменшення ветеранів УПА, коли вони немали чіткої реєстрації, такої, як в Красній Аомії? Серед ветеранів УПА є багато тих, які навіть в теперішній час себе не виставляють - на паради не ходять.

Ветерани УПА можуть бути молодшими, бо протистояння тривало до 60-х років.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Форумчанин Дзеко дописує на одному з діалектів УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ. І пора це нагадати різним ворожим десантникам. Бо як українське прислівя каже, пусти свиню під стіл...

• Подобається Подобається x 5
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще один термін, який конче потрібно запам"ятати. Це "протистояння" :))) Вже один є "сопротивлятся", тепер ще один, які чітко характеризують їхні "бойові" звитяги...
    Миху, а от таке питання: я в 1980-му році зломав кляту сов"єцьку фрезу на клятому сов"єтьському фрезувальному станку клятого сов"єтьського Стрийського заводу ковальсько-пресового обладнання имені клятого сов"єтьського вождя Кірова. Мене можна зараховувати до вояки УПА? Я ж теж "протистояв" :))) Можу навести приклади ще й свого сопротівлєнія режиму :)))
    Всьцятися з них можна...

• Подобається Подобається x 6
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, за за профнепридатність вас перше мусіли прикінчити більшовики, або перевести на менш відповідальну роботу. А по-друге вас мусів прикінчити провід УПА за коллаборціонізм на користь загарбників, тобто єкби то був не 80 рік, а 44-ий - то теліпатисі вам на вербі.

7. VasMT

Тут один пан розповідав про свого діда, офігенного упіста. Так от дідо до самої смерті терпів, аж зуб кришився, вив на місяць по нОчах від безсилої люті, але на роботу до клятих совітів ходив, план виконував, прогресівку та премію отримував... Думаю, що ще й у передовиках ходив... :)))
    :haha:
    Спробуте писати гуморески :)))
    УПА прикінчити за колабораціонізм (запам"ятайте, як правильно пишеться це слово українською)???
    Чия би корова мичала...

• Подобається Подобається x 5
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо такого? Більшовикам в Німеччині так само сі вело.

Ви впевнені шо "мичала" є таке слово в нас?

9. VasMT

Тиді йєк зрезуміто отото
    Зеплітулисьо вуйьо... :)))

У Вас точно є... :)))

• Подобається Подобається x 4
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ой, шось сі зовсім клинит сараку, почекєм най троха попустит хлопа, бо шипит, єк чорт від образу. Привіт російскій школі.

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

От тому й не можна. Ви недостатньо мужні.
    :cofee:

Я вам інше скажу. Енкаведисти за боротьбу, як ви кажете з недіючими упівцями, медалі отримували, ордена, звйоздочкі на пагони, а ви кажете...

12. VasMT

:)))
    Я знаю мінімум двох полковників українських збройних сил, що човгають мештами по паркетах високих штабів, начепивши на груди медалі "За розмінування", жодного разу не ступаючи своїми ногами на небезпечну територію. Йдучи Вашою логікою, то у нас вся Україна всипана бомбами і снарядами :)))
    І ще одного замполіта знаю, який підписав на себе наградний лист на "Боевые заслуги", мотивуючи тим, що інші офіцери частини не достойні :))) Так що звіздами, орденами і медалями Ви мене не здивуєте. Он, американські вояки, аби гроші з бюджету урвати навіть війни з іншопланетними цивілізаціями вигадують... :)))

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Перетерплю якось... Тим більше, що я з ними по одному Закону у маршрутках задурно їжджу:)))

13. kitana

kitana Banned

Указ Президента "Про вшанування учасників боротьби за незалежність України у XX столітті" ніхто не відміняв, він діє на всій території України.

VasMT, Ви ж так любите поговорити про законність. :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

файно......................

15. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

В которой Вы, уважаемый, если и учились, то всё - "как-нибудь"....
    Грамматику подтяните на досуге.

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

"часників боротьби за незалежність України у XX столітті, з метою їх вшанування, відновлення історичної справедливості та правдивої історії українського визвольного руху XX століття постановляю:

1. Визнати учасниками боротьби за незалежність України у XX столітті осіб, які брали участь у політичній, партизанській, підпільній, збройній боротьбі за незалежність України, в тому числі у складі формувань Української Центральної Ради, Української Народної Республіки, Західно-Української Народної Республіки, Української Держави (Гетьманату), Української військової організації, Організації народної оборони «Карпатська Січ», Організації українських націоналістів, Української повстанської армії, Української головної визвольної ради та інших військових формувань, партій, організацій та рухів, що ставили за мету здобуття Україною державної незалежності.
    Президент України Віктор ЮЩЕНКО

28 січня 2010 року"

ТАК Вы досих пор воюете за НЕГО?
    Может в этот список внесём и тех придурков, которые летом 2004 под Киевом тренировки проводили по штурму госучереждений, котрые промаршировали по Крещатику ?

Останнє редагування: 20 тра 2012
    • Подобається Подобається x 4
  16. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Тобто щорічного зростання таки нема. Але головне було про це прокукарікати. Та ще й п'ять разів. :)))
    Хвалити теперішню владу може такий же шапкокрад як і вони самі. Донецьк уже прозріває від того "покращення_вже_сьогоді", тільки Стрий у нас ще підгальмовує. :)))

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Із гір Карпат несеться гомін волі,
    Із гір Карпат несеться волі зов,
    Там синьо-жовті лопотять прапори,
    Там вже заграла українська кров.

Там борами мандрують сіроманці,
    На плечах кріс, граната у руках, —
    Це України вірнії повстанці
    Виконують провідника наказ.

Бандера шлях до волі нам покаже,
    З його наказу ми йдемо у бій,
    Ми розіб'єм, розгромим кодло враже,
    Запалимо визвольний буревій.

Гей, рідний брате заходу і сходу,
    Єднайсь в один ударний моноліт,
    Ми Україні виборем свободу,
    Загарбницький повалимо ми світ.

Батьківщино, о люба наша мати,
    Ми знищим ката, волю принесем,
    І загримлять могутнії гармати,
    Вітаючи тебе з воскресним днем.

• Подобається Подобається x 1
  18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вибачте,але, якщо мені не змінює пам'ять, Бандера воював під жовто-блакитними прапорами.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, ми віримо і дєйствующєго:padonak::moskali:

20. VasMT

Про законність - так. Але не про в(у)казівність. На мене, як і на Вас з Михом, ця цидулка не розповсюджується. При всі моїй повазі до Вас. :)
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/970/2006
    Усьо ясно... Все, як завжди... "Тося зробит", "Чувак із Мюнхену прийде, поредок наведе"... :))) "Візьміть нас в ЕУРОПУ, ми хочемо жити так як ви"...
    Бандера не воював. Це раз. І під червоно чорними, це два. Партійним прапором...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)