УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тогди не боялисі, а заре сі боют.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А пан не думает, а свято верит... Вот и вся разница. Да и "Літопис..." он точно не читал.

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Може приведете хоч один приклад цього радянського агітпрому. Плакат там, газетну статтю, кінофільм, книгу... Цікаво було би взнати, як в союзі добилися того, що
    .

• Подобається Подобається x 4
  3. Real

Real Well-Known Member

Хотите разговаривать предметно - говорите фактами и доказательствами. А то с такой логикой рассуждений можно договориться до того, что комуняки породили слухи о марсианах. Ведь у них было достаточно сил, времени и средств.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Культ героя найкраще складався совєтським режимом. Доярка, що надоювала молока з однієї корови центнер молока в день, або Стаханов, який виконував норми за цілу роту, також дивакуватим мені виглядає закривання грудьми кулемета. Як не крути, не можу собі уявити як грудьми можна закрити кулемет, заставивши його замовкнути. Для мене то загадка природи. Уявляю собі радянського солдата, що до віку. Справедливо вважати, що напевно погоду на фронті робили чоловіки яким було від 25 років - до 50.

Тобто, реально воювати міг чоловік, якому найменше сьогодні під 100 років. Дивишся сьогодні на ветеранів... які там 100 років, які 90... а медалі... і герої і за мужність весь піджак обвішаний... а їм на війні було по 10...15 років...
    Сьогодні вже нема тих, хто дійсно воював і то є правда на 99,9%. Хто воював - загинув, хто вернувся з війни калікою - розстріляла радянська влада, щоб не було обузи для держави, а решту час забрав. Сьогодні те, що ми бачимо, в осному театр на політичні мотиви.

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

Грудьми можна закрити не кулемет, а амбразуру, через котру той кулемет стріляє.
    Отут, Миху, я з Вами повністю згоден. От тільки кількість ветеранів УПА щороку збільшується... Парадокс...

• Подобається Подобається x 4
  6. Real

Real Well-Known Member

особенно тех, кто жуть как воевал с фашистами! :pardon:
    Миху, а новітність вашої думки в чому? З тим, що ви пишете ніхто ж не сперечається, це всім відомо.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прємо тобі новий параграф у статут гарнізоннов служби, чітко і єсно. А то ше хто переплутає - і кулемета закриє.

Скажіт мені чого лиш Червона Армія закривала амбразури тілами, чого армії иншіх країн не взяли собі на озброєннє таку тактику веденнє бойових дій і взагалі до такого сі не додумали?

8. Полковник

Полковник миється в бані

Не считаю, что это можно назвать тактикой.
    Это простые советские люди.
    Герои, ценой собственной жизни заставившие замолчать вражеские пулеметы.
    Они не искали славы.
    Они спасали товарищей, народ, Отечество, ради жизни на земле.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Питань білше немає.

• Подобається Подобається x 1
  10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Можна цю дурню пОстити тут -надцять раз. Докази якісь будуть ? Чи як завжди ля-ля тАпАля.
    Наш стрийський "дослідник" вже сам не знає чому він має вірити з літописів УПА, коли йому тут неодноразово розжовуєш всю цю лАбуду яку понаписували енкаведешні херої у своїх теплих штабних коморках.

11. yasam

yasam Well-Known Member

12. VasMT

Я вже разів зо п"ять давав посилання на оці тАпАля-ля-ля...
    Ще раз, для Вас... :))) Мені не важко... Аби хоч якась від того користь була... :))) Не на знаннях, а на фанатичній вірі базується націоналізм, не при ночі згаданий...
    Тернопіль - Ветеранів ОУН-УПА побільшало
    Львів - Кількість ветеранів УПА у Львові постійно росте
    Луцьк - Кількість ветеранів УПА на Волині зростає

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Прострілює... Але кулеметник не бачить свого сектору. Тому пуляє в білій світ... ;)

13. Karmeluk

Та хоч десять раз. Всі ці "новини" датуються 2007 -восьмим роком. Коли ці речі взагалі були можливі. За усю історію новочасної України. Давайте дані за каденції вашого шапкокрада. Ля-ля тАпАля :)))

14. yasam

yasam Well-Known Member

сектору обстрілу..., а ви трошки тямите у військовій справі :hi:,
    проте прострілена грудь довго над амбразурою стояти не буде

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сколь пылки разговоры о Голгофе
    за рюмкой коньяка и чашкой кофе...
    И. Губерман

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не перехваліт, а то видасть вам "рубіж відкриттє вогню" і "перископ розвідника" - шо будете робили?

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Потому, что армии других стран - сдали свои страны гитлеру за считанные дни практически без боя.

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Неужели они из "схронов" начали вылезать?
    Видимо на них какую-то новую приманку "москали" придумали...

• Подобається Подобається x 5
  18. Karmeluk

Кацапня крім "схронів" та бЕндерів більш нічого вродити не може. Фантазії не вистачає :)))
    Ну так пАведайте свої власні "подвиги" на службі. Арденансносний ви наш, ні разу нІ камуфляжний :)))

19. VasMT

А після сьомого що, мор на воЯк напав?
    От бачите, як все просто. При оранжоїдах всяка нечисть повилазилата, покупляла собі "ветеранство", а при нормальній владі притиснули :))) Але ж думати, то не ваше... Ваше то - "ШАПКОКРАД" і пісєц... :)))

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Їкшо я не помилєюся то ви про ветеранство УПА. Я не знов шо то неабияк вигідна річ, майбуть тотій нечистоті теперка пайок видают і по курортам возє.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)