УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  2. iso

iso Well-Known Member

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Баба згадала як дівкою була.
    А раніше не бачив? Не перший раз

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Коли воїни УПА сиділи перед вогнищем і жерли шашличок із кабанця)))

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я його і цитувов.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зрозуміло...Ви теж про УПА нічого не знаєте...

• Подобається Подобається x 2
  7. Capitoshechka

От приставучий який...Кожен знає те, що має і що хоче знати. Яка Вам різниця що я знаю, а шо я не знаю? В будь-якому разі я волію свої думки залишити при собі. Я ж не лізу до Вас в душу і не випитую у вас що Ви знаєте чи не знаєте в тому чи іншому питанні...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви багато знаєте?

9. Capitoshechka

як засвідчує практика, найчастіше той хто більш за всіх кричить, як правило знає небагато

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

11. Capitoshechka

Останнє редагування: 17 тра 2012
  12. сотник

сотник Well-Known Member

13. Real

Real Well-Known Member

Все слышали? ДО ОСТАННЬОГО! То есть нет их больше. Вопрос закрыт. Тех, кто организовал доплаты к пенсиям якобы ветеранам упа - в тюрьму за разбазаривание бюджета. Если во Львове увидите толпу дедушек в кашкетах - имейте в виду: это ряженные.

• Подобається Подобається x 3
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бу-га-га, єк дотепно, ще їден Петросян.

15. Real

Real Well-Known Member

Сто лет мне вас смешить надо было ! Я просто наглядно показал НАСКОЛЬКО можно доверять словам якобы очевидцев, и какие выводы из этих слов можно сделать. Вы не слышали поговорку "хочешь исказить истину - приведи слова очевидца"? Тут как раз тот случай.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Ничто не забыто - никто не забыт" - хочете сі придовбу до слів?

17. dimalozz

dimalozz Member

Однозначно зрозуміло (і спробуйте заперечити), що в радянської влади було достатньо бажання, часу і ресурсів (з величезним запасом) для того, щоб провести грамотну ідеологічну промивку! Це вони вміли як ніхто! Як же тепер нам сперечатися з розумниками типу "мы далеко, но нам лучше знать как у вас там было".. Ну-ну )) Здалеку звичайно краще розглядати пилинки в чужому оці.
    А вся ця інформаційна диверсія була дуже професійно зроблена, і коли за весь час СРСР постійно довбати одне й те ж про "бандитів", про те, що своїх знищували, і тд, то прості люди в то вірили. Люди зі сходу навіть боялися до Львова приїхати на екскурсію, там же начебто бандерівці ходять з автоматами по вулицях і стріляють людей! Повторюся вкотре: все було зроблено дуже грамотно, це вам не дитячі казочки типу того, що "в Америці жахливе життя, загниваючий капіталізм і негрів б‘ють!", тут діяли системно, саме тому проти УПА є намальовано цілу гору "фактів", "документів", "свідчень очевидців" і тд.. Ті ж загони НКВД і викошували українців цілими селами, що потім щедро пиливалося червоним соусом і смачно "хавалося" і в "злочинах УПА" можна було переконати людей не тільки десь далеко на сході України, а й у сусідніх селах. От тільки проблема в тому, що людям тут на місці дійсно було краще видно що і як.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Брехня.
    Притом безсовестная.
    Даже детей на каникулы возили из Москвы, Ленинграда, Новосибирска, тощо.
    А Львовские школьники ездили по обмену в соответствующие города РСФСР.

• Подобається Подобається x 2
  19. -

- как пан думает, зачем это было нужно спустя годы после ликвидации остатков сопротивления?

• Подобається Подобається x 4
  20. dimalozz

dimalozz Member

Це робилося не "спустя годы", а зразу. А потім притримувалися легенди, звичайно. Навіщо владі признавати свої злочини?

Я ж не кажу, що ніхто не їздив і Львів був в ізоляції )) Але особисто знаю людей, які приїзджали до нас в гості і казали, що спочатку боялися розмовляти російською ще на вокзалі. Отакий імідж створила власне радянська доба і сучасна російська агітація, там теж байок нарозказувати вміють..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)