УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я від Вас і не чекаю переконань.
    Якщо Ви помітили, то я намагаюсь від Дреда почути конкретні відповіді. Від Вас же мені нічого не потрібно. Я вже від Вас одного разу пробував взнати про дівізію НКВС.
    Тай не цікаво мені розмовляти мовою емоцій, смакуючи подробиці ексгумації.

2. Dred

Dred Well-Known Member

"Шкода" що автори книги не цікавлять вашою думкою.:haha:
    Ви хочете сказати що автор збрехав?

• Подобається Подобається x 1
  3. kym

kym Well-Known Member

Ви дальше продовжуєте маніпулювати вирваними з контексту фразами окремими фрагментами подій і на основі цього хочете щось доказати.... от те що ви робите мені зрозуміло, а випадкові читачі можуть не зрозуміти. через те ще раз пояснюю - все що ви викладаєте не має ніякого підгрунтя. а є по простому маніпуляція і підтасовка фактів- ви не маєте доказів що рейдів УПА на Схід не було - бо не маєте доступу ні до українських ні до російських архівів, ви не брали інтерв'ю у членів ОУН чи УПА щоб довідатись чи було таке чи ні. Вся ваша фразеологія має ціленаправлений характер який спостерігається у всіх виступаючих що по телебаченню що по радіо що в неті типу Колесніченко і походження має одне - центр ідеологічних диверсій сусідньої держави. через те немає ніякого сенсу вам щось доказувати по історії боротьби УПА. Є сенс доказувати іншим читачам форуму що ви є носієм методики яка старається зфальсифікувати справжню історію України і розроблена в сусідній державі. У військовий час це називалось - ідеологічна диверсія

ви взяли один звіт і робите висновки... ви маєте докази що не існує ще сотня друга звітів - не маєте бо ніхто вам такої інформації не дасть. Більше того ви навіть не знаєте що майже всі звіти робились усно, а письмові знищувались згідно наказів командування УПА після прийняття рішення про припинення боротьби і легалізацію членів УПА. Більша частина писульок які гуляють нетом це фальсифікати розроблені в центрі ідеологічних диверсій сусідньої держави для розробленої цим же центром методики дискредитації УПА.
    Але можу з задоволенням відмітити, що ні одному вашому допису ніхто не повірив і на 0.5% і нічого ви не добились своєю писаниною. Кожне погане слово від вас в адресу ОУН-УПА сприймається як позитив для ОУН-УПА. Так що продовжуйте далі в тому ж дусі.

• Подобається Подобається x 4
  4. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

А Ви не маєте доказів що Вони були, але заяви про їх здійснення робляться. Ідучи цією логікою можна дійти до того, що атентатура ОУН в 45-му році отруїла Гітлера, а в 53-му році вбила Сталіна. Доказів того, що це була не їх робота, теж ніде не зустрічаються...
    Перепрошую, не я.
    Вивчивши матеріал наведений в в збірці "Органи Державної Безпеки Київщини (1919 – 1991) у фотографіях і документах, Київ, 2004.", я більше нічого не знайшов. Хоча автори, на чолі із Шевченком О.І., запевняють читача, що їх, загонів, що здійснювали рейди, було багато, -
    У січні 1945-го в рейд по Київщині вирушив із групою сотник УПА \" Роман\". У липні провідник Костопільського надрайонного проводу \" Марко\" \" посів терен\" у Баришівському та Володарському районах. У Макарові розпочала підривну роботугрупа \"Дуная\", а кол. референт Сарненської надрайонної СБ \" Сірко\" повів свою боївку в район Розважева, Бородянки та Чорнобиля. До кінця 1940-х років на Київщині в різний час діяли також боївки ОУН-УПА під проводом \" Андрія\" ( Іванків), \" Палія\", \" Нестора\", \" Радченка\" ( Фастівський район), \" Печериці\" ( Баришівка), \" Шевченка\" та \" Будка\" ( Бородянка, Іванків), \" Беркута\" ( Чорнобиль), \" Короленка\" ( Тараща), \" Грака\", \" Берези\", \" Сашка\" ( Чорнобиль, Димер, Бородянка), \" Дніпровського\" ( Ротмістрівський район) та інші.
    Усього на території області побувало у період з 1944 по 1952 рр. майже півтори тисячі вояків ОУН і УПА.

При цьому, крім цього звіту, жодної згадки, жодного документу не наводять.
    Питання: ЧОМУ?
    А мені нічия віра не потрібна. Ні Ваша ,ні Дредова, ні Ромкова... Мені потрібно взнати про історію України чимбільше. Не для вас, а виключно для себе. Питання, які не викликають підозри, чи мають фактичні докази, я вивчаю, аналізую і запам"ятовую. А от коли намагаються домалювати побільше білого пір"ячка, коли свідомо брешуть, як воЯка Симчич, оці питання я намагаюсь вивчити якомога детальніше, і ткнути носом брехуна в його ж брехню.
    От і всі мої намагання.

6. Dred

Dred Well-Known Member

Книга написано в науково-популярному стилі тому відсутність посилання не дає підстав для того щоб казати що автор збрехав.

7. VasMT

:haha:
    Афтар жжот...
    Молодець Верещага... Гытлера завалив... А чо йому Героя не дали? :)))

Нате, читайте...

8. Dred

Dred Well-Known Member

Ясно нема що сказати.
    І що?

9. kym

kym Well-Known Member

Ну то пощо пишете свої дописи на форумі .... пишіть на туалетному папері і тримайте на цвячку

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Просто Василь впроваджує політику своїх кумирів...

http://youtu.be/JA4jp3gMxQg

---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Гуманітарна політика тимчасового президента, колишнього двічі зека Януковича

11. VasMT

Пальшем покажіть, внук героя...

12. Romko

В кожному дописі.
    От,наприклад.

---------- Додано в 10:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

А історія неоднозначна...
    Коли воюють за батьківщину, штрафбати і загородзагони з кулеметами не потрібні

13. VasMT

Та невже? А не Ви, геройський внук, приписали всіх солдат ЧА в гвалтівники, вбивці та кати?

14. Romko

Вони принесли на мою землю кров,вбивства,злодійство,пияцтво,розпусту.
    Те,що називається совєцький союз.
    Совдепівські підстилки.
    А в Німеччині я недавно був...власними очима бачив,як живуть люди в своїй державі.
    Не в совєцькій колонії.

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А мені Конан-Дойля, де самий дядько вбивав усіх, хто не тільки посягав, а навіть підозрювався в тому, що міг посягнути на його спадщину...

16. kym

kym Well-Known Member

Добрий собі детектив коли в результаті появилась ціла повстанська армія. абсолютно очевидно, що якщо б не були проведені дії ОУН по укріпленню дисципліни у військовий час то ніякого цілісного руху опору на Україні не могло б бути і мови. Власне і російська розвідка і німецька старались не допустити обєднання роздрібленних загонів українського опору у єдину централізовану армію... тепер ви ще тут свої пять копійок пхаєте..... так ви від німців чи від руских. На щастя добре що керівництво ОУН зрозуміло що потрібно діяти жостко відповідно до існуючих умов. Вже в той час руска розвідка старалась напхати своєї агентури в український визвольний рух і ОУН знала про це і приймала жосткі дії до кожного хто не хотів централізації управління руху опору і тепер з погляду пройденого часу видно що діяла правильно. Це так само як тепер добре видно що треба було діяти набагато жосткіше у 90-тих щоб не було того що маємо зараз.

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Спеціяльно для Вас.
    40 "фактів" про бандерівців

18. VasMT

Я щиро вдячний. Тільки не треба всіх опускати до свого рівня. Краще розвивайтесь самі...

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

І яке це має відношення до "комбатантів"? :)))

20. Dred

Dred Well-Known Member

Пряме як визнання вояків ОУН і УПА борців за волю України. :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)