УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

Якщо ви не знаєте Варшаський договір не був ратифікований тобто не вступив в дію.
    А для неуків повторюю УНР ділили не за Варшаським договором а за Ризьким. :mocking:
    От я не маю що робити буду всю гілку перечитувати.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дійсно... Вірити важливіше аніж знати. Але я сьогодні добрий, неділя ж. Подам жебракові...
    Гадаю Шухевича з його "Нахтугалью" достатньо для доказу щирої, міцної, чоловічої, одностатевої любові?

• Подобається Подобається x 2
  3. Dred

Dred Well-Known Member

Який Нахтігаль після 1941 р.?:haha:
    А чого це вас на одностатеву дружбу потягнуло? Підсвідоме заговорило.
    :haha::haha::haha:

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Де докази злочинних дій "Нахтігалю"?
    Брехливої совєцької історії не цитувати.

5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Романе, я так гадаю, що совки взагалі не вникають у подробиці та ньюанси. Слоган :"Хто не знами, той проти нас!", який вбив в них усе індивидуальне, ще й сьогодні живе та й перемагає у тому плані, що міцно підтримує чорно-біле (а раніше червоно-біле) бачення світу, незалежно від місця проживання. На Україну досі дивляться, як старий беззубий тигр на шмат м'яса та й не можуть змиритися з тим, що це вже їм не належе. Наслідки цього ми бачимо на цьому форумі. Чого можна чекати від людей, яким з молоком матері передався заповіт НКВС-КПРС: Український буржуазний націоналізм - ярий ворог трудящих...

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

Ромко, а що, йшла мова про злочини, чи про любов до гроба?
    Про любов, от я і навів в якості доказу Ромашку Шухевича, найманця Адікового.
    А про злочини іншим разо, не в святу неділю про злочини...

7. Dred

Dred Well-Known Member

Ви сі би повстидали такі дурниці говорити:haha::haha:
    Хоча мені то шо ганьбіться і далі.

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я, доречі не поділяв УПА на УПА Боровця та на УПА Бандери.
    Не зрозумів, вони мали питати дозвіл на проголошення незалежної України?

Це як для кого. Для деяких це історія незалежності України.
    Не перебільшуйте, це був чистісенький прагматизм. Йому дуже далеко до "Дружби навєкі!"

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Постать Шухевича в мене викликає набагато більшу повагу,аніж Бандера чи Мельник.
    Тому,що він воїн.
    А Бандера - політик.

10. kym

kym Well-Known Member

в цих фразах якраз і є докорінна відмінність між українцями і насілениєм з паспортом українця в Україні. Для одних це факт спроби створити державу, для других собачий гавкіт. І поки буде таке насіленіє доти всяка зараза буде в тій державі керувати і доти не будемо мати нормального життя. Тепер питання що робити з тим насіленієм. Його чим раз меньше, але вже немає сили чекати поки воно природним способом зіграє в чотири дошки. Так як освіти в того "насіленія" не дуже...... в основному тупувате воно ... то перевихованню не дуже піддається. Крім того в частини є рускі гени, а як відомо ці гени так само як монгольські чи китайські не позволяють людині асимілюватись. Тепер точно відомо що була допущена помилка 20 років тому коли на початках їм усім дали право голосувати. кравчуку за те треба я...ця відірвати. прибалти передбачили такий розвиток подій, а він ні. Зараз напевно потрібен хитрий закон про люстрацію з допомогою якого позбавити совків і право бути обраним і права вибирати.

11. Rogers

Rogers Well-Known Member

диссительно..какой ?
    немцы им и говорят идите с миром...
    ...

дред,твоя безграничная вера должна быть подкована хоть элементарными знаниями...

кстати если не прятаться под словом "бильшисть" а смотреть персонально открываются интересные вещи,пошли в упа...ага:

может в батальоне банально платили мало грошив ??????

---------- Додано в 06:00 ---------- Попередній допис був написаний в 05:52 ----------

а расскажите про эпизоды "воюющего воина", кроме одного когда его как мальчишку развели и как загнанного зверя тупо замочили ...согласен,вел себя по мужски...но где результаты эффективной военной деятельности ?...жду.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дред, Ви чуєте?
    Онучок пристреленого енкаведиста "ждьот".
    Швиденько давайте показання, причому па-русскі!

13. Rogers

Rogers Well-Known Member

не понял.Это ваеннная тайна ????...пацаны,ваша замшелаяч подозрительность зашкаливает...ну выложите вы пару эпизодов ну посмеюсь я с несоотвествий типа " застреленный в 41 году в 43-м шел в атаку"...но это не ко мне,это ук тупости свидомытских писак.

так что, воин-Шухевич планировал,осуществлял какие нибудь битвы ? Результаты,анализ... ведь Главнокомандующий арммии а не какой то хрен моржовый...

зы.Боря, кстати я жду от РОмки а не Дреда,обильно политая ядовитая слюна на вашем мониторе мешает вам читать...

14. VasMT

Звичайно, що не поділяли. Бо ця, не зовсім шляхетна політика, стосовно істиної УПА, явно не красить щирих революціонерів. А от, якби Ви поділяли, а націоналісти говорили правду, то Ви би із ними написали про Українську Національну Самооборону, а потім, щоби не дурити невігласам голови, додали би, що перший бій цієї організації відбувся тільки 7 лютого 1943-го року нападом на жандармерію, яка була зкомплектоана з поляків, у Володимирці. УПА Боровця в цей час, вже другий рік товкло і РККА, і Вермахт. Ну а далі було знищення УПА і присвоєння собі цього найменування.
    Хотіли вони, чи ні, але розрахунок був в іншому...
    Якщо маєте бажання, то ознайомтесь:
    ДІЯЛЬНІСТЬ "ПОХІДНИХ" ГРУП ОУН І "ПОЛІСЬКОЇ СІЧІ" БОРОВЦЯ-БУЛЬБИ
    Анатолій Кентій. Збройний чин українських націоналістів. І автор щирий, і сайт самий свідомий...
    Так що до мене жодних притензій.
    Не пересмикуйте, Сказано про відношення до Вермахту та нацистів.
    :)))
    Базару нема. Малєнкий гешефт, такі да... :mocking:

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Купіть у Фараона (він же Читатель) його гордість - туалетний папір "Обухів-65" і протріть у першу чергу свій монітор.
    А потім постіть свої компіляції з вирваних з контексту цитат.
    Що Ви взагалі можете знати про УПА з російськомовних джерел? Сміх один. "Большой, а без гармошки".

16. VasMT

Роман правий. Шухевич достоїн поваги хоча б через один лист, де він просив більше ніколи не присилати йому гінців від Бандери.

• Подобається Подобається x 3
  17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну то що з того? Хто Вам забороняє поважати Боровця більше за Бандеру, чи Кука меньше за Мельника. То Ваша особиста справа. Завжди знайдуться люди, яки будуть з Вами не згодні. Підніміться троха над своєю фазендою, VasMT. Все це разом й називалось Український національно-визвольний рух.

18. Rogers

Rogers Well-Known Member

а здря

Ганьба бандери ! Боровцю Слава !

• Подобається Подобається x 3
  19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Сказано про проголошення відновлення української незалежності.
    Так, так дуже забагатіли на цьому....

20. Romko

Руская імператриця Єкатєріна вторая,в слові "ещё",робила аж п'ять помилок.
    Вам ще рости і рости...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)