УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Опа... Это выходит мои деды-луганчане оккупировали Луганск?
    Этих сказочников только слушать...
    А что до Лемберга - то вполне допускаю, что вернулись как раз - немецкие хозяева, и привели с собой прислугу... :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я був в Німеччині.
    І бачив,як живуть там.
    І плювати з великої гори хотів на вашу смердячу пабєду,смедячих совєтів і смердячих комуняків - ваших ідолів,що зараз керують Україною.
    А щодо героїчної зграї,що ви називаєте красная армія...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cS2T4Dc7GEs

• Подобається Подобається x 2
  3. Dred

Dred Well-Known Member

Прислуга я так розумію це совок який прислуговував німцям в 1939-1941 рр.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

В Лемберге? З 39 по 41? Панували, так ви розумієте - німці, прислуговували - совєти?
    А потім - з 41 по 43 - знову панували німці - тільки прислуговувала ОУН?
    ТАК треба Вас розуміти? :haha:

5. Romko

І завалювала товарами союзників...
    Співпраця СРСР і нацистської Німеччини у радянській пресі 1939 - 1941 р.р.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ще раз повторюю, Дальнєвосточнік, мене абсолютно не цікавить Росія, в тому числі Луганск. Для мене Україна - це там де я народився, виріс, провів більшу частину життя. Не хочу ображати мого друга, Бориса, але поки що для мене Україна - це Галичина, Волинь і Буковина. З натяжкою - Поділля. А що в вас в Луганскє чи в Воронєжє - це мене абсолютно не цікавить.

• Подобається Подобається x 4
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Такі слова мені до вподоби. Я теж дотримуюсь цих правил.

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

А я і не звинувачував. Це Ромкові скажіть. Він тут слиною бризкає...
    При цьому знаючи, що мого діда Василя, по батькові, призвали в 44-му, з Дрогобицького повіту.
    Але йому то пофіг.

8. Rogers

Rogers Well-Known Member

Пральна ! Свободу Галичине ! Хохляндия, гэдь з Украиины !!!...Хачу в Карпаты ездить за границу...

9. Romko

Та нє..то тварюк недоросів треба в расєю.
    І топити,як щурів....
    Як в Кримську.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Pedro, розумієте... нам з Вами практично до дупи історія джунгаро-казахських конфліктів. Хіба що як курйоз. Але... у Казахстані досі присутнє напруження між генетичними нащадками джунгарів (які "тримають" певну частину нехилих посад) і Казахами Казаховичами. Сторонній людині це непомітно, але це не означає, що проблеми нема.

Українці, ми "за кого"? За казахів чи за джунгарів?
    Як це до дупи? А братерський інтернаціоналізм куди?
    Казахи - наші брати по неща Совєтському Союзу!

11. Rogers

Rogers Well-Known Member

Ромко,а почему на веселой картинке грузины ? Вы бы хоть иногда включали мозги.ну или делали бы вид хотя бы.

12. Romko

А хто ж був ваш ідол?
    Отой,якому осанну співаєте на фото...

13. Rogers

Rogers Well-Known Member

а эта картинка правильная ! Если бы не сталин вы бы и остались польским "быдлом"(с)...а мы бы так и продолжали жить в УССР...ну может Хрущев еще раз напившись не терминировал эту Украину нафиг...или Брежнев в приступе маразма.....ну это уже альтернативщина....

Ромко,даже агитпроп требует мозгов...одумайтесь,может это не ваше ?

14. Dred

Dred Well-Known Member

Совєти на задніх лапках бігали і надавали ресурси Німеччині тільки щоб вона воювала.:haha:
    Про прислуговування ОУН німцям документи в студію, чи буде просто пуста балаканина як ви вмієте.:crazy:

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

Хохляндія не в Галичені це ви щось поплутали. Розсадник хохлятського-малоросійства є Південь і Схід України. Там кричать що вони хохли і малороси. Так що ви не по адресу.
    Що до хача ви теж помиляєтеся вся хача зараз в Масквабаді.:mocking:

https://www.google.com/search?q=%D0%A0%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BD+%D0%B2+%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B5&hl=en&client=firefox-a&hs=ICK&tbo=u&rls=org.mozilla:uk:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=26TLUP-QBMSS0QWozoDADg&ved=0CEsQsAQ&biw=939&bih=479

http://www.youtube.com/watch?v=VNMSIaRhtTo

Вам пора на батьківщину.:crazy: Смачної вам шаурми.

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

А комусь подобається бути радянським "бидлом" громадянином?

• Подобається Подобається x 3
  15. Rogers

Rogers Well-Known Member

Дред,я уже говорил что ты тормоз.попробуй почитать мой пост и пост Шановного Дона Педро еще раз.

16. kym

kym Well-Known Member

Дякуючи Сталіну ви були і залишились руским "бидлом" і рахунок за ті десятки міліонів замордованих і вивезених у Сибір українців сміло можна вам виставляти.... і те що цей рахунок рано чи пізно буде виставлено я ні каплі не сумніваюсь

• Подобається Подобається x 3
  17. Rogers

Rogers Well-Known Member

вы опять со своими плаксивыми эмоциями....я о фактах истории...

Польша---Молотов----Потсдам----УССР.... бывшие поляки отправили своих представителей в ООН в украинской а не польской делегации.

а теперь можете ап стену еще раз....и еще...и еще...

18. Dred

Dred Well-Known Member

Поки, що тормоз тут ви:mocking: разом з своїми хохлами.

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

Бившее поляки,:haha: знову альтернативна історія:mocking: А що робили поляки в українській делегації, можна їх список?
    Ризький мир (1921) Поділ території УНР між Польщею і Радянською Росією-----Польша---Молотов----Потсдам---- колонія УССР---- розпад СРСР----Незалежна Україна:cofee:

19. Rogers

Rogers Well-Known Member

надеюсь нашли фразу ДОна Педро что "Украина это только Волынь с Полынью "? начнем сначала что есть украина ?

ну а какой у вашего дедушки был аусвайс до молотова ? неужели украинский ?

каждый раз смотря на свой украинский паспорт вспоминайте: "Это результат гамнистости сталина.":mocking:

не грызите коврик для мышки и будьте внимательней не поляки а бывшие поляки.ну мог быть и Ярослав Галан...не знаю в какой стране он родился...

20. Dred

Dred Well-Known Member

Не знаєте що таке Україна то купіть собі карту.
    Аусвайсів до Молотова не було а от після вже були.
    :haha::haha::haha: Ага Сталін задумав створити незалежну Україну і розвалити СРСР:mocking:

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

Бивші поляки, о то ви загнули, як можна бути бившим поляком?:haha::haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)