УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Ну ми бачили "мощь" рускої армії в 41 році, а яка б була потуга української вам точно невідомо

Не подобаються вам мої фантазії... то якого ви пхаєте свої фантазії

• Подобається Подобається x 2
  2. Rogers

Rogers Well-Known Member

Стоп.Забывайте про чумазых комми и сконцентрируйтесь на Украинской армии которая "захватила бы все".можно про нее раз вы уже начали...

вы дико тормозите я вообще против фантазий.я спрашиваю ваше мнение:

надо было или нет.в той ситуации и том раскладе сил.

два варианта:
    17.09.39-Сталин мирно курит бамбук.Львов в Рейхе
    17.09.39-Сталин поднимает таки жопу и звонит министру обороны.Пли ! .Львов в УССР

О третьем варианте что немцы 17.09.39 вдруг останавливаются в предместьях Львова со словами "польские братья,Живите с миром с украинцами " как то и говорить стыдно...

• Подобається Подобається x 1
  3. iso

iso Well-Known Member

Я не можу зрозуміти. Вже обговорюються дії сталіна? Так це не сюди
    Якщо питання - як краще для Галичини - звичайно, краще, щоб зустріч була не на ельбі, а на збручі.

4. Rogers

Rogers Well-Known Member

Дык про Лютце кроме плевков и кривляний я ничего в ответ не слышу...

Опять же ,брехня об разгромленном упой ковпаке прошла незамеченной....дубняк про освобождение бандеры американцами вообще проигнорирован...

давайте по теме без ругани и оскорблений.Я только за.

совершенно другой вопрос...но ваше желание жить отдельно от остальной украины понятно....в польше(но не забываем что часть ЗУ это и Румыния и венгрия) или самостийно в этом случае значения не имеет...кстати с вами согласен.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Давайте тоді, і граматично вірно.

"упой" - УПА
    "бандеры" - "Бандеры"

6. iso

iso Well-Known Member

Це Ви мені?
    І ще поясніть: "ваше желание" маєте на увазі моє бажання, чи наше, і якщо наше - то конкретизуйте. Якщо моє - то це плід хворої фантазії

7. Rogers

Rogers Well-Known Member

принимается...ну россия или на худой конец сталин хоть с маленькой могу написать ?...ну пожалуйста...

---------- Додано в 06:42 ---------- Попередній допис був написаний в 06:39 ----------

Спильноте во главе с Шановним аксакалом Ромко...
    встреча "не на Эльбе а на Збруче" это Американцы с советами ? ...ваши слова ? тогда растолкуйте как их понять по другому.Жду.

8. iso

iso Well-Known Member

Я не чув, щоб п.Ромко очолював якусь спільноту. Просвітіть
    Саме так. І спеціально для вас пояснюю. Ваше "ваше желание жить отдельно от остальной украины понятно" абсолютна фігня. Ви підміняєте поняття: небажання жити в СОРСР - небажанням жити в соборній Україні.

9. Dred

Dred Well-Known Member

Союзникам потрібно було висаджуватися не в Нормандії а на Балканах.

10. Rogers

Rogers Well-Known Member

стоп мы говорим о реалиях а не планах.Разделив по Збручу вы по умолчанию делаете нас иностранцами...в Польше,Румынии,Венгрии и УССР.

не буду я с вами оффтопить....кто плевал мне в репу знает о чем я.

11. iso

iso Well-Known Member

Нарешті здорова думка... :good:

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Згадав незабутнє...
    - тату,а де море?
    Наша пісня гарна,нова...починаєм її знову...і знову...і знову...і знову...
    Правда...то нічого не дасть...
    Недоумки є недоумки...а совдепівські недоумки...то верх всьому

13. Rogers

Rogers Well-Known Member

пан Un.Known,я так понял что вы тут модератор....написать слово Бандера с большой буквы подразумевает что и аксакалы здешенго форума будут корректными ...ведь мы об этом договаривались ? да ?

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ----------

вот вот....вам есть что сказать об Разгроме Ковпака УПА(й) ?

14. kym

kym Well-Known Member

Ви шановний зациклили на своїх фантазіях з 50 року існування окупованої України, але ви забули про обєднання ЗУНРу з УНР і про існування збройних сил ЗУ під назвою Січові стрільці у 20-тих роках. Так що ділили по Збручу большевики після того як послали Муравйова через Десну на Київ і окупували центральну і Східну Україну. А ви як були іносранец так і залишились..... часом тільки з злості на рідну російську мову переходите.

15. Rogers

Rogers Well-Known Member

вы про этих ?
    :haha: :haha:

Галицкие вояки... Действительно уникальное явление в истории,двойное дизертирство в полном составе...

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це було паперовим об"єднанням, яке було мертвонародженим з самого початку.
    Вчіть історію, вуйку. У двадцятих роках від Січових стрільців, сформованих у Стрию, лишилась хіба що згадка...
    Якщо Ви маєте на увазі ГА, до у двадцятих роках за кого вона тільки не воювала... Хіба що за французький Легіон...

17. Rogers

Rogers Well-Known Member

К тому же Петлюра тупо продал ЗУ полякам...когда кстати от него уже ничего не зависело...гм,а от него что то когда то зависело ?

как говорили в гражданскую: В вагоне директория под вагоном территория(с)

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

пан Дред,за что минус ? вы думаете что это я виновник дизертирства воякив УГА ?...

18. Dred

Dred Well-Known Member

Про яку армію ви кажет тоді вже УГА була розбита тифом і не могла воювати. Це вже був кінець.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не обращайте внимания. Дред, когда чувствует бессилие своих "аргументов", съезжает на банальную болтовню с элементами хамства. Ну а "минусование" его, сродни инстинкту самосохранения. Они до сих пор думают, что пакостями чего-то светлого, большого, вечного, можна добиться. Плюньте, не обращайте внимания на "минусы".

У-гу... Тиф винен... Москалів, сцуко, минув, а от УГА скосив... Спробую вгадати: ЧУГА увійшло в КА для того, аби большевіков заразити тифом, аби москалі, сцуко, всі виздихали...

20. kym

kym Well-Known Member

Ні ... про тих хто потім організував і пішов в УПА, яке успішно воювало з рускими окупантами

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Зовсім запутались....... як міг продати коли від нього нічого не залежало..... ех вся ваша советська агітація нічорта не варта..... з роботи звільнять як будете так дописувати

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)