УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Тамбові ваш дєдушка воював.
    З мирними тамбовцями.
    Розстрілював,катував,знущався.
    Потім приїхав до Львова,асвабаждать.
    Від життя,від свободи,від майна.
    Що ж енкавидисту ще робити?
    Герой....
    Як вся ваша смердяча рать.
    А мій дід був на рідній землі.
    І до останнього подиху захищав її від нелюдів.

2. Rogers

Rogers Well-Known Member

Шановний Ромко,я вже тричi поскаржився на вас до адмiнiстрации...з вас як з гуся вода...ви неприкасаемий супертролльь ?

3. Romko

Та пофік мені ваші скарги.
    Надивився я на троллів.
    Нелюди ви всі.
    Мало вас мій дід стріляв...мало...
    Не буде ніколи в Україні добра,доки отака мерзь буде тут...

4. kym

kym Well-Known Member

Ви такий самий сліпий і глухий до справжньої історії як і той робінзон кукурудзо.....))) Під Бродами нічого, ні куди не зникло в порівнянні як наприклад під Харковом, а перейшло у іншу форму і до 54 року мішало любимій вами советській владі проводити окупацію України

5. Romko

Вони ж історію знають лиш по збірнику тупих байок під назвою "історія сирисир".
    Приблизно на рівні Калєсніченка.

https://www.youtube.com/watch?v=RCWnzfkpkcA

6. Rogers

Rogers Well-Known Member

частково згоден,може про "зник" я перегнув....кількість перейшла в якість..."вишкiл в лайно розкидане по полю"..знову оффтоп...

так той офiцер в пенсне випадково не Лютце ?

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Знову згоден з покiйним Крузо : ну не треба було Сталiну переходити Збруч !
    Хоча,може ви маєте іншу думку ? Або Треба було ?

• Подобається Подобається x 1
  7. kym

kym Well-Known Member

Це лайно розкидане по полю підривало себе на гранатах щоб у полон руским не здатись.... і дивно цілі дивізії переможців роками ганяли по лісах за цим лайном і не могли дати ради поки Шухевич не дав команди припинити збройну боротьбу і легалізуватись в підпілля для збереження кадрів на майбутнє.... так що лайном були так звані переможці, що по власних трупах до Берліна перли, щоб хоч одним оком на Європу подивитись

Та що там Сталін він хотів світової революції.... а Муравйову Десну на Київ переходити треба було чи може теж вважаєте що все нормально

8. Антон РАКИТИН

Антон РАКИТИН Well-Known Member

Именно так: сказано точно.

Не в бровь, а в глаз зверосовку.

НКВДэшая нелюдь во главе с бледнолицым гомункулосом-гэбэшником Цахесом-Путиным всё тужится "возродить" свою людоедскую СССРань.

Кончилось ваше время, нелюдь совковая.

Так что, не суетитесь особо на счёт вашего азиатского "величия".

Через 3-4 года упадут цены на нефть, и снова будете "великодержавно" клянчить у ненавистной вам Европы и Америки гуманитарную продовольственную помощь для детских садов и старческих домов.

9. Rogers

Rogers Well-Known Member

сідницями по стільцю ялозите ? конкретне запитання Робiнзона:
    треба було сталіну у 39-м-році віддавати наказ про перехід Збруча або прощай український Львів ?..
    .да чи ні ?

голiмий пафос нiчого з реалiями того часу не маючий....таке можно було чути на черговому коммуняцкому шабашi "Слава КПСС"...совок ви пане...

Останнє редагування: 9 гру 2012
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ех... Таки втягнули...
    Я пам"ятаю, як Ромко розповідав про цілу дивізію, що воювала із його дідом...

• Подобається Подобається x 2
  11. Dred

Dred Well-Known Member

Ну звичайно куди нам до геббельсівької пропаганди.

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=MBOaHtq1rqc&feature=player_embedded

Асвабадітелі

12. Rogers

Rogers Well-Known Member

Зрозумiв,ви проти того що Сталiн зробив Львiв українським мiстом.:yahoo: Ваша вiдповiдь :Нi.Не треба було.Польща понад усе !
    Наступний патриот що скаже ?

13. Romko

Калєсніченко відпочиває.
    Що ще совкові недоумки скажуть?
    Мало стріляли...нелюдів.
    Мало.

14. Rogers

Rogers Well-Known Member

Ромко ,выбачте але менi як громадянину Канади дуже важко так довго спилкуватися украйиньскою...переходжу на бильш комфортну российску(або якщо бажаете англйску...)

Мне до жопы ваш колесниченко,меня впечатлил вопрос Робинзона Крузо по сути:
    "Нет Сталина Гудбай Украина"
    в случае возврата в 17.09.1939 надо было Сталину заводить двигатели танков или нет ? будьте хоть чуть чуть мужиком а не супертроллем,ответьте по сути.

зы.гм...куда делись плевки в моей репутации ? ...Дред с друзьями так старательно плевался..

меня уже как и Папиредника пакуют для отправки в мир иной ? ...риторический вопрос

Останнє редагування: 9 гру 2012
  15. kym

kym Well-Known Member

Дурнику....як би Сталін не перейшов Збруч то Західно-Українська армія через пару років сама б перейшла Збруч і визволила від большевиків Україну... а для тих хто на паравозі - в історії немає поняття "якби" це раз. А друге - Сталін найменьше думав про Україну - він хотів завоювати Європу, а Україна йому була потрібна як людський і сировинний ресурс для своїх загарбницьких ідей, та й ще стояла по дорозі в Європу

• Подобається Подобається x 3
  16. Rogers

Rogers Well-Known Member

та вы шо ! Но к сожалению путь у этой армии был бы не прямым...сперва надо было взять Берлин(не беру в расчет такую шелупонь как Варшава)....а учитывая факт что генерал Луцке с донькамы еще был жив и даже не знаю получилось бы это у них...

но все равно, можно про мосч этой армии поподробнее ?...только поосторожней в выражениях а то много курящий Черчиль задохнется от смеха...

ваш ответ я так понимаю нет,не надо было...Львову(Шарикову) и в Рейхе(В службе зачистки) было неплохо...Нафиг та Украина.

вы очень невнимательны,я не говорю об альтернативе,я спрашиваю об вашей оценке факта.по вашему мнению надо было или нет.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Про що, перепрошую?

18. Rogers

Rogers Well-Known Member

пардон,забываю и русский "мощь"

19. kym

kym Well-Known Member

А звідки ви знаєте про шлях цієї армії.... може німці через прибалтику, Білоруси через Смоленск, а українці через Збруч, грузини через кавказ, азейбарджанці через каспій, татари через урал, китайці через Амур. І в результаті вас би тут не було, а так ви є і треба вас позбуватись.
    Теж мені історичний провидець
    Я якраз дуже уважний і по факту, як щоб армії пішли як описано вище то Україна давно б була в Євросоюзі, і Сікорський вертольти будував би не в Канаді а в Запоріжжю

20. Rogers

Rogers Well-Known Member

это подробности про мощь Украинской армии в 39-45-м ?

вы сильно тормозите.мой вопрос о вашем мнении надо было или нет.в той ситуации и том раскладе сил.либо львов в УССР либо Львов в Рейхе...все остальные "если" оставляю вам на закуску...фантазируйте хоть до изнемождения.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)