УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

Я не про сайт я взагалі кажу.
    А на якому кілометрі не скажете?

2. Rogers

Rogers Well-Known Member

Ноу проблем

3. Dred

Dred Well-Known Member

Стара добра геббельсівська пропаганда пропаганда.

[FONT=&quot]УССР в Великой Отечественной войне СССР. - К.: Изд-во полит. литературы, 1975. В 3-х томах.
    Том 2, с.227:
    В мае 1943 года украинские партизаны уничтожили высокопоставленного офицера СА В.Лутце.[/FONT]

Так все таки не ясно на якому кілометрі сталася аварія.

4. Rogers

Rogers Well-Known Member

Мало шо де написано в радянських документах. Не всьому можна вірити(с)Дред .:haha:
    Пан Лутце с доньками вирiшив вiдпочити на природi....а потiм Геббельс зрозумiв що зробив дурницю...i увесь свiт побачить що замість німецької природи віддають перевагу українській....

Хоч один розумний аргумент. навіщо пропаганді замінювати героїчну смерть генерала від ворога тупою аварією на дорозі ? Геббельс ідіот ?

• Подобається Подобається x 1
  5. Dred

Dred Well-Known Member

Героїчною смертю? Та це ганьба на весь світ. Німецька пропаганда називає українських повстанців бандитами і від рук цих "бандитів" гине Лютце. Куди дивилася охорона? За таке не тільки погони можуть злетіти.
    Аналогічний приклад з Ватутіним про те що його підстрелили повстанці москалі призналися тільки в 1963 році до того писали що це німці.
    Чому так довго мовчали? Аналогічно, ганьба куди дивилася охорона, куди дивився СМЕРШ?
    Та й коли доповідали вищому керівництву про напад на Ватутіна придумали ще одну казочку, про те що колону в якій їхав Ватутін напала аж ціла сотня, а насправді це був відділ чи то СБ, чи то польової жандармерії УПА. Інформація трошки розходиться але аж ніяк не сотня УПА.
    http://lib.oun-upa.org.ua/gogun/pub05.html

Не можна вірити всьому що пише геббельсівська попагнада.:mocking:

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви далі своєї?
    Навіщо ,аби скрити геройство УПА вбивати двох дівчат?

7. Rogers

Rogers Well-Known Member

А Борис пише:
    кто бреше ?

8. Dred

Dred Well-Known Member

Я брешу і в чому конкретно?
    Начебто , щось :mocking: начиталися геббельсівської пропагнади.
    Якщо вбили Лютце отже і його труп в гробу. :mocking:
    Крім офіційної версії Гебельса про загибель Лютце у вас ще є якісь докази?

От в СРСР всі мовчали хто знав про поранення Ватутіна від повстанців.
    А тут Третій рейх, дитяча у вас логіка.:haha:

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Ага під час перестрілки там дуже розбиралися хто їде в машині.
    Ага а версія про те що він поперся із дітьми на чорний ринок "вірогідніша версія":haha:

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. Dred

Dred Well-Known Member

Я цю листівку бачив.

11. Romko

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Незле зайвий раз нагадати таварісчам,що оці листівки вони копіпастили одне в одного....савєцький саюз і третій рейх

12. Dred

Dred Well-Known Member

І то правда.

13. VasMT

Звичайно вірогідніша.
    Люблячий батько із своїми дітьми вирішив проїхатись, а заодно скупитись.
    Версія з УПА не витримує критики якраз через дітей. Що робили діти в Україні? Чому син лишився живим? Чому одна із доньок лишилась жива?

14. Rogers

Rogers Well-Known Member

дайте спокій ватутіну.це окреме питання і ваші спроби піти від сабжу очевидні.. куди поділи дочок Лютце ? розчинили в кислоті ?

Крим сорока принесла на хвості у вас є докази ?

як "оффтоп" без якій нібудь прив'язці до лутце:
    сподіваюся ви не підозрюватимете хрущева в симпатіях і обіленню сталіна

хто міг ще убити ватутіна тилу ? і чому треба було приховувати ? це просто безглуздо. навпаки розпалити гнів українців на голови бандитів що убили визволителя киева.

15. Dred

Dred Well-Known Member

Діти хочете зі мною на чорний ринок.
    Ура!Чорний ринок.
    Ми про це вже з вами говорили, я не буду іще раз те саме писати.

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

Дай те мені ще якісь докази крім геббельсівської пропаганди.
    Велика любов українського народу до Ватутіна. Так на пам'ятнику і написано:haha: Ватутіну від українського народу.
    Ватутін якраз є хорошим зразком того як в тоталітарних державах прикривають свої промахи.
    Кажете розпалити гнів народу, скоріше показати що в охорони і Смершу насправід дві руки ліві. :)

16. VasMT

У Вас теж доказів нема. При цьому зовсім нема. У німців хоч щоденники Геббельса є, некрологи в газеті, згадки в інших джерелах... Версія із участю УПА базується тільки на словах. Тай то...

17. Dred

Dred Well-Known Member

Версія про загибель Лютце в аварії базується на не зеперечній геббельсівській пропаганаді: геббельсівські газети, геббельсьівський щоденник і іше шось там.

18. Rogers

Rogers Well-Known Member

Дайте менi якісь докази крім геббельсівсько ..тьфу свидомої пропаганди що Бандера герой...

ви так i не дали вiдповiдь про дочок.одна з них труп без вариантiв...

блаблабла...ниякого видношення к факту укриття правди.Якщо сам сталин "послал к чорту" ...нафига ? ...

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ----------

Хочете сказати що в щоденниках Геббельс брехав сам собi ?:crazy: Сцав Дреда який через 100 рокiв в вильнiй нэнькi розоблачить його брехню ?
    Теж варiант.

19. Romko

У вас є докази...
    Можу ще підкинути...

То з книги Масловского "В борьбе с врагами социализма. Очерки истории классовой борьбы на селе в период построения основ социализма в западных областях Украины 1939 - 1950." Львов, 1984 на с.86.

Або ще

Чайковський А., Невідома війна, К., 1994, с 242
    Правда,сам автор книги Чайковський не дає жодних посилань.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в порівнянні з вами, Бандера герой....
    навіть я б з ним не рівнявся

ви прокурор? слідчий?
    за вашим рангом вас просто можна послати і нікому ніц за то не буде

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)