УПА, Українська Повстанська Армія

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем levandivka, 14 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

Вам сподобалось моє відео плюсуйте мені:))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Штампи повторює...:pardon:
    Почему к досаде? Я за национальные интересы любого государства. А вы за дружбу народов?
    Я Вашего видео не видел, но то, что сказал Тягнибок меня вполне устраивает...

• Подобається Подобається x 3
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Божеборони!
    Вы разве ссылочку от мистера KLIBERN'а не посмотрели - ну "что семиты сделали хорошего"?!?
    Льва Ребета! :)
    Спасибо мистеру KLIBERN'у - открыл глаза! :)

В теме - всенепременно!

Update - увидели "+"? ;)

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

И Вам тоже? :)))

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Семіти вкупі з США обвалили ціну на нафту і тим самим зруйнували Більшовицьку імперію та розчистили шлях до незалежності України.
    Я впевнений, що тут багато форумчан навіть не знає суть слова "семіт". Типові українці, вчитися не хочуть, зате потріпатися - залюбки.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 2
  8. 48victor17

48victor17 Well-Known Member

Ясир Арафат-один из них. Из семитов.

9. Dred

Dred Well-Known Member

10. Dred

Dred Well-Known Member

"Ніхто не може звинувачувати УПА у співпраці з німцями" - Яневський видав нову книгу

http://www.youtube.com/watch?v=4dwNAPYpTDw

Цікаво що там написав Данило Яневський.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, він коли приходить на "Велику політику" - це щось з чимось. Специфічна людина і специфічний підхід до роботи.

12. Dred

Dred Well-Known Member

Це точно:))):)))

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"На початку 1940-го територіальне управління СД в Кракові зібрало 14 людей, з яких 9 були члени ОУН, яких німці тільки-но випустили з в'язниці, і 5 громадян Райху і вони проголосили себе ІІ Великим збором ОУН, - розповів історик. - При цьому ІІ Великий збір ОУН був у 1939-му. На той момент ще був живий Андрій Мельник, голова ОУН, до якого прийшов Степан Бандера з клаптиком паперу і сказав: "Від сьогоднішнього дня ви не є головою ОУН". Той запитав чому. Бандера відповів, що має на це постанову. А хто підписав цю постанову? Мельнику пояснили, що це "не його собача справа". Більше того, цей ІІ Великий збір ОУН Степана Бандери — це єдиний за 12 років політичний захід не націонал-соціалістичної партії Райху. Ви вірите в такі збіги? Я не вірю. Кожен з тих 14 людей був в СД, а потім їх випускали. Вони там не чай пили, звісно. Навіщо це було потрібно? Німці окупували Польшу і не знали що робити з поляками. Їм потрібен був подразник, щоб різати їх. Мельник відмовився йти на конфлікт з поляками, тому вони й обрали Бандеру, цих 14 людей і назвали їх ОУН. Ви вірите, що на окупованій німцями території за півроку можна створити розгалужену підпільну партійну мережу? Я не вірю".

"Ті люди, що воювали, якщо уважно читати документи, не називали себе бандерівцями. Вони казали "повстанці", "наші хлопці" тощо. Зрештою українських повстанських армій було мінімум шість, а не одна. Першою була армія Бульби-Боровця. Друга виникла в Херсоні у лютому 1942 року, командував нею "Конрад". Третя — Перегірняка, четверта - Крячківського, п'ята — Луцького і нарешті шоста — Шухевича. В кожному регіоні діяла своя УПА".

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ооо, Василеві сподобалась книжка. Таке рідко буває.

15. VasMT

Не сподобалась. Я її ще не читав. Ці цитати з передачі чи то Шустеєра, чи то Кисельова...

16. Dred

Dred Well-Known Member

Щось Яневський тут загнув і то я бачу сильно:)))

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Почитаєм,що пише Бульба-Боровець.
    Тарас Бульба-Боровець
    АРМІЯ БЕЗ ДЕРЖАВИ

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, особливо з Херсоном. Все просто насправді. Степан Бандера об'єднав в одну силу під одну назву власні формування, Боровця, Мельника, УНСО і Буковинську самооборону.

19. VasMT

Ага... П"ючи каву в Закзенхаузені... :))) Думайте, перш ніж щось писати...

20. Dred

Dred Well-Known Member

Що це за УПА в степах Херсонщини?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)