А це не Вашого ... розуму справа. Я живу не в країні бандерлогів, а у вільному суспільстві. Так що запийте холодною водою...
каких ? польских коммунистов? брехню? вас не поймеш, в качестве опровержения вы подчеркиваете слово двусторонние ? я вам привел доказательство/мнение как хотите, есть свидетели - см. ссылку чего еще надо? АК резала польских детей? если Василий прав - и это вопрос веры, то тут ничем не прошибешь ... запоминайте ... эх, если бы вы писали только о том в чем понимаете ... у вы с было бы 10 допысоф ) а переводить - не буду, воспользуюсь правом вежливо отказать )
Поляки червоних падлючих свиней давно повикопували. А совєцьких тварюк ненавидять побільше,як ми. Бо,хіба нормальні люди можуть ставитись до совєтів по-іншому? http://youtu.be/EIgAHaBl27A
пояснюю, моя прабаба була замужем за поляком, моїм прадідом... одної ночі в село ввірвалась АК, тільки в нашій хаті вони вбили четверо дітей з восьми, бо тих встигли сховати причину сказати? ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- Василю, в вас рецидив....лікуванню не піддається
вы бы меня еще спросили почему поляки пшехи .. не невглаз - а вы тему не тащите и фишку не рубите и воупще не в тренде в мейстриме не бычите и запилить ачивку не могете ... Борис - смеритесь для кой чего вы уже устарели ) вы опять не про то, действия АК - как-то оправдывают убийства детей 2х летних упашевцами? просто ваши хэрои моральные уроды убивающие маленьких детей, такие же моральные уроды вполне могли быть и в АК и в СА но почему-то в вашем волшебном мире УПА - светится ярким светом - а все остальные му... не светятся в общем ... ---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ---------- говоря про моих "комунистичных идолов" после примеров из польских источников остается только о вашем самочувствии и душевном состоянии справится ...
"Как надену портупею - всё тупею и тупею." "смеритесь". Ви і цивільної російської не знаєте. "не невглаз" Слово "невіглас" перекладається як "невежда". Для портупейних товаріщей додаю - "невежа" - це "невежливый", а "невежда" - це "необразованный". Поверну я Вас до списку ігнору. Переставляв винду і тутешні тарганчики знову висвітилися.
чому УПА має виправдовуватись, а АК ні? пешите ісчо, може кагда нібудь напішетє что то умноє тавагіщь майог...
а кто-то призывал оправдыватся ? вы сами бредовость своей писанины понимаете? "Пэтя не дурак - потому шо Фэдя - дурак" забыл спросить всякое, что и где мне писать ...
Знову понесло московсько-пшецькою брехнею Фальшиві фото поляків: http://urb-a.livejournal.com/126808.html Казочка про напад повстанців на поїзд Белжец Рава-Руська Г. Мотика вважає правдоподібним висновок Маріуша Зайончковського про те, що саме сотня "Яструба" затримала 16 червня 1944 р. пасажирський потяг біля присілка Затили між Белзцем та Любичею Королівською, тоді ж розстріляно польських пасажирів (42 особи). Фтографії жертв цього нападу часто фігурують як ілюстрація злочинів УПА. Насправді від місця постою "Сіроманців" біля Монастиря до Затилів - 8 км., а від найближчої точки дій підвідділів сотні (Павлищі) - 6 км. Для проведення подібної акції формування мало б таборувати безпосередньо між Белзцем і Любичею, однак ані про "Сіроманців", ані про інші відділи УПА в цих околицях у документах не згадано. Так само немає відомостей про диверсії на колії та причетність до них сотні "Сіроманці" чи інших відділів УПА, які діяли в північно-західній частині Равського повіту ("Галайди" і "Пролом"). В околиці Затилів, до речі базувався відділ АК, тому проведення акції на залізниці було ризиковано. Поїзд міг зупинити також загін червоних партизанів ім. М. С. Хрущова під командуванням Григорія Ковальова, який від квітня до 24 липня перебував у цьому районі, постійно займаючись диверсіями на залізниці Рава-Руська-Замостя. Мороз В. Діяльність сотні "Сіроманці" у Львівській Воєнній окрузі "Буг" (весна - осінь 1944 р.) // Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність. Вип. 22: Українстка повстанська армія в контексті національно-визвольної боротьби народів Центрально-Східної Європи / [гол. редколегія Микола Литвин, упоряд. і наук. ред. Михайло Романюк, Олександра Стасюк]. НАН України, Інститут українознавства ім. І. Крип'якевича. - Львів, 2012. - C.325. Пшецька казочка про напад на Германівку. Свідчать: Бесарабчук Антоніна Лукянівна - д.н. 21.11.1930 р. Терпелюк Ірина Федорівна - д.н. 03.01.1934 р. Бесарабчук Данило Андрійович - д.н. 09.03.1934 р. К. спалена не була, жоден кінний відділ неіснуючої наприкінці 1943 р. української Sicherheitsdients із гестапівцями на неї не нападав. Убивство 52 поляків із 20 сіймей, які жили в Германівці, свідки вважають фантастичними - ні про одне з них не чули, поховане немає. Усі польські мешканці в 1941 р. вибралися на пляцувки в к. Перебріддя, звідти наступного року повернулися до Польщі. Протягом 1939-1944 рр. жертв міжнаціонального протистояння не було. [FONT="]Трагедія українсько-польського протистояння на Волині 1938–1944 років. Ківерцівський[/FONT][FONT="]район[/FONT][FONT="] / [упоряд. І. Пущук]. – Луцьк, 2008. – С. 60, 61[/FONT]
читайте уважно шо пишете, перед тим як натиснути "додати швидку відповідь" ну не вам судити хто герой, он в Польщі героїзм АК вознесли
пардон - я тег "ырония" не поставил чем сподвиг вас на столь развернутый эпистоль ))))) я ж говорю - не тащите ...
І жодної шмати... Червоно-чорної... Як же ж чудово, що військовим стає розуму не зв'язуватись із бандерлогами...
героев себе выбирает каждый сам - ваши убивали маленьких детей ну - "сала хэроям!" гордитесь ... и почему судить? я ни кого не сужу ... ---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ---------- странный союз ... вы забыли фотографии американской великой депресии выдаваемой за голодомор ... а по теме, я так понимаю что по сути приведенного возражений нет ? ведь ваш пример не касается никаким боком приведенного выше ... ---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ---------- та-да, игнор читается еще чаще чем остальное - сказочник вы )
так все врут ... вы хотите сказать что УПА или какие другие укр. националисты не проводили геноцид мирного населения не убивали маленьких детей, женщин ???