Un.Known і реконструкція

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Un.Known, 25 лис 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

всім сиховом:)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Зануда

Зануда така зануда

Миху, не треба лякати Олю. Дехто на Сихові може візи немає, тому пару людей не зможе ))))

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Подумай про варіанти...

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Пропонуєш купити таке за вчительську зарплату?:)))

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З 29-го матимуть всі вільну дорогу, нє?
    Ну а хто не захоче їхати ,того в багажник, скотчом руки перев'язати і кляп у рота... Не хоче він, візи він не має...:ireful1:

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні, вийти заміж за Тягнибока:haha:

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

:bad:

8. Vedun

Vedun Well-Known Member

:bad:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну добре, а за Михальчишина?

10. VasMT

:bad::bad:

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та ну їх! У нас дівчата не продаються за квартиру (на ЛФ)

• Подобається Подобається x 3
  12. Vedun

Vedun Well-Known Member

:diablo::bad::bad::bad:

13. Зануда

Зануда така зануда

• Подобається Подобається x 2
  14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:bad:За що ви мене так не любите? Нєєє, в нас на ЛФ
    :yes:

• Подобається Подобається x 4
  15. palmir

palmir Well-Known Member

Не зрозумів, ви тіко каміном хочете опалювати, чи камін, як альтернатива? Бо тільки каміном, з мішечком пелет ви багато не потянете)).
    1. Пелети переважно використовують для організації безперервної подачі палива у котел. Тобто є бункер, і з нього в котел подаються пелети. Якщо дрова треба закидувати кожних n-годин, то пелети достатньо досипати що кілька днів.
    Пелети є дорожчі, а ніж дрова. Тобто у вашому випадку використання пелет економічно не оправдано.
    2. Щодо каміну, якось не звертав увагу на подвійне скло (щоб не попектись?))) , але краще звернути увагу на те, щоб подача повітря була перед склом (не буде сильно закопчуватись, а то замучитесь чистити). А також щоб забір повітря був не з кімнати, а ззовні (знадвору). Інакше буде витягувати тепле повітря з кімнати, і його буде заміщувати холодне знадвору.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Довгими зимовими вечорами.
    Цікаво. Це як?

17. VasMT

Просто. Принцип ії, як в конвекторі. Приток повітря і вихід газів ззовні.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Не в тему.
    Нині заангажували зробити обігрів в великому приміщені. Ціна питання двадцять кілобаків. Про камін чогось не заїкнулись.

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мені треба на пальцях. Я не можу собі уявити, як притік повітря має бути ззовні.

Це скільки?

Не хочуть, грошей нема, не задумувались - причин багато. Але мені байдуже, головне, що це не мій чоловік. )

19. palmir

palmir Well-Known Member

Щоб вогень горів йому тре повітря (кисень). Відповідно камін тягне його з кімнати і випускає з димом в комин. Того повітря він може затягнути багацько. Це повітря, що зятягнув камін, заміщує повітря знадвору (тобто тепле повітря з кімнати заміщує холодне знадвору).
    Є камінні топки в яких притік повітря для горіння організований з забиранням його знадвору. Тобто повітря по каналу надходить з вулиці в камін. Правда камінна топка має бути достатньо герметична, інакше буде тягнути не тільки з каналу, а й з усіх шпар топки, і толку від того каналу буде мало. Тобто правильно працюють далеко не усі топки з передбаченим каналом для забору повітря знадвору.
    Окрім того герметична топка не буде пропускати неприємного запаху в кімнату (коли камін не горить, а в погоді відбувається перепади тиску - то запах сажі не є приємною штукою)
    Хвалять норвежські Jotul. Кажуть ціна/якість оптимальна. Вартує в районі 2500 євриків.

20. VasMT

Тіпа так.
    До двадцяти тисяч американських гривень.

а де твій аватар? :)