Відповідь: UMC прекращает свое существование дешевий інтернет в юмс і лайфі призвів до того, що мережа починала лягати, чого не спостерігалося в київстарі.... тому київстар не став наступати на ті самі граблі, а почав робити рекламу: якість — природа київстар...
Відповідь: UMC прекращает свое существование Зійдемось на одному - якщо є гроші, то вибирай якість, тобто КИЇВСТАР. Якщо хочеш розмовляти більше та дешевше - то вибирай ЛАЙФ чи БІЛАЙН.
Відповідь: UMC прекращает свое существование Вибирати може молодь - студенти. А в бізнесі не припустиму що місяця оператора змінювати, якщо у тебе контакт-лист понад 5к уже перевелює. Доречі, як там з КС щодо бізнесу. Тре б сайт вивчити
Відповідь: UMC прекращает свое существование Умови там нормальні, в принципі. Якщо не помиляюся, то є можливість підключатися до простих контрактів, і при цьому долучатися до групи абонентів якоїсь юридичної особи. Якщо простіше, то чоловік може підключити дружину, дитину і сусіда на тарифний план за 30 грн без мінімального обсягу щомісячних витрат, і вони при цьому будуть також в корпорації з ним (розмови по 5-20 коп. між усіма).
Відповідь: UMC прекращает свое существование Мій знайомий теж має свій бізнес, і він тримається тільки КС. Але йому це дорого виходить, особливо коли він у роумінгу. Ну просто ДУЖЕ дорого... Я наприклад за кордоном маю їхні картки, і користуюсь ними ДУЖЕ дешево... Але я розумію, бізнес є бізнес...
Відповідь: UMC прекращает свое существование На жаль, вартість роумінгу на 90% визначає закордонний оператор... Десь на сайті ЮМС був перелік операторів тих країн, з якими ЮМС має угоду про роумінг, і тарифи різних операторів можуть відрізнятися на 200-250%.
Відповідь: UMC прекращает свое существование До речі, роумінг у ЮМС кращий, ніж в КС! А БІЛАЙН виграє у всіх проросійських країнах, навіть в Турції він краще ловить та дешевший...
Відповідь: UMC прекращает свое существование не можу погодитися.... роумінг у київстару є для передоплаченого сервісу справді невеликий... але для контракту — величезний!..
Відповідь: UMC прекращает свое существование Справді. Я часто їжджу в Голандію, так там тільки корпоративний КС. Але це дійсно тільки для тих, хто має власний бізнес, бо це дуже дорого.
Відповідь: UMC прекращает свое существование Принаймні під час святкування "Дня європи" на Хрещатику було безліч постерів та прапорців "МТС" з логотипом - яйцем! Як наш "Прєммь'ер-міныстр" пропустив такий логотип на український ринок ?
Відповідь: UMC прекращает свое существование Щось ЮМС дуже активно роздає на вулиці свої стартові пакети... Для чого це?
Відповідь: UMC прекращает свое существование ТАК за той час Ви втрачаєте стаж КС. 15% Ще на початку 2001 (?) купив контракт, прямий номер. Потім віддав в хороші руки. За рік повернув собі. Не скаржуся, навіть докуповую акційні контракти (на халявні 30 хв/міс, наприклад).... +2х2 номери 2-копійочні І тої години по 0 коп. на решту КС розмов вистарчає.
Відповідь: UMC прекращает свое существование з'явилося два нових тарифа: Корпорація Регіон і Корпорація Регіон Плюс 0,05 коп в корпорації ... і ше деякі переваги.
Відповідь: UMC прекращает свое существование Видали мені тут одну баєчку, хотілося би перевірити... Кажуть, що є можливість втекти з ЮМС на Київстар зі збереженням номера (8 050). Мовляв, того не рекламують, але можна. Скоріш за все хлопці щось наплутали, але тре перевірити. Я наразі в селі сиджу, мо, хтось з львів'ян би пробив у салоні?
Відповідь: UMC прекращает свое существование Не поділяю Ваших прикростей! Де факто UMS придбаний MTC давним -давно (одразу після "революціі"), а ось його перебрендування відбувається тільки теперhttp://www.brandlisting.com/index.php?option=com_content&task=view&id=84&Itemid=13. Наприклад уся мережа АЗС "Альянс" вже майже два роки мала б бути "Shell", але перебрендування проводиться дуже повільно. Під "Шел", насамперед, "переводяться" новопобудовані АЗС! А ось Life - не раджу, якщо багото подорожуєте по Україні - покриття "г...." !
Відповідь: UMC прекращает свое существование Просто змінюється назва, не переживайте ви не постраждаєте. Українських операторів нема, на жаль. Більшість російські.