UMC прекращает свое существование

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 18 тра 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: UMC прекращает свое существование

У мережі "джинс", SMS надіслане вчора, дійшло аж через 14 годин у ранці сьогодні. Швиденько, так...:) Тре з`їжджати кудись.

2. dvin

dvin Well-Known Member

На МТС :D :D :D

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

київстар форева!..

4. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

я не фахівець, але по рівню глюків, як на мене, то лайф вже давно досягнув рівня 100 % пропускної здатності навіть більше.
    Сам користуюся супер 30 лайфом і не жаліюся це краще ніж київстар, джинс чи юмс (по ціні а не по якості) якими я користувався колись
    і ще одне це не реклама а констатація мого субєктивного факту ;)

5. dvin

dvin Well-Known Member

Можна запитання: ви "простий" користувач Лайф чи маєте корпоративне підключення?

6. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

Порахуй сам. Я плачу 0.27 коп ВІДРАЗУ! ТОбто коли я навіть поговорив 5 секунд, то все одно я плачу ВІДРАЗУ 0.27! А в білайні 1хв дорівнює одній копійці... Це найвигідніше, що є.

• Подобається Подобається x 2
  7. dvin

dvin Well-Known Member

Згоден, що плата за з'єднання - це дурість. Але ж ці тарифи у Білайна теж не навічно. До речі, куди зник їх сайт?

8. Forpost

Forpost Стоїк

http://map.beeline.ua/

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

якщо це питання до мене то я простий користувач, "студентський" контрактник :)

10. ArxangeluS

Згоден, Білайн тарифи не навічно. Може він колись і подорожчає. Але мені подобається, що в БІЛАЙНІ можна абсолютно легко перейти з одного тарифного пакету на інший! Завжди знайдеться якийсь вигідний... :D

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Був учора на ЮМС, хотів деякі справи вирішити. Порадили підійти після 1 червня. Вони самі в очікуванні =)

12. ArxangeluS

Все одно, тенденції на мобільному ринку покращуються, усе стає дешевше. От тільки б зняли ще всі оператори плату за з'єднання! Добре, що хоч вхідні безкоштовні!!!:D

13. dvin

dvin Well-Known Member

З Київстаром вже судилися з цього приводу. І - ніц. А якщо пам'ятаєте, десь чотири роки тому для скасування плати за вхідні дзвінки знадобилося рішення ВР.... З плати за з'єднання оператори мають серйозні прибутки без вкладання жодних коштів, так що не варто сподіватися на диво.

14. dvin

dvin Well-Known Member

А хіба в ЮМС чи в КС цього не можна? Там є якась плата за перехід в інший тариф, пару гривень, але, як правило, вигоди іншого тарифного плану швидко перекивають ці витрати.

15. ArxangeluS

В Джинсі не можна було перейти на будь-який пакет. Я зараз конкретно сказати не можу, але я користувався ДЖИНСОМ 3 роки, тому таке і пам'ятаю.

16. dvin

dvin Well-Known Member

ЮМС в основному орієнтується на контрактників, а Джинс вони ввели як бюджетну замануху.

17. Войцек

Войцек Well-Known Member

Та й банан з тим ЮМСом, я на київстарі, хоча, якби в Южному була зона покриття, то вже перейшов бим на білайн. А поки, що на білайні - ало? ало! Ало? АЛО!!! АЛО???!! АЛООО!!!! ЧУЄШ? АА? АЛО!! ЧУЄШ???!!!! АААА???
    Отака х==== малята.

18. ArxangeluS

Ні, у мене зовсім інша ситуація з Балайном. Розмови у мене виглядають приблизно так: "можете не спішити, говоріть повільно, мені це дуже дешево, ми ж говоримо тільки пів-години..."
    У Львові сітка добре ловить, чим далі тим краще.:D

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

добродії, це ви все добре говорите....
    але!..
    доти, доки не буде якісного покриття — тарифи у білайна та лайфа будуть невисокі...
    щоб було покриття — треба вкласти кошти, коли будуть вкладені кошти — тарифи піднімуться...

20. ArxangeluS

Тоді я перейду до іншого оператора...;)

а де твій аватар? :)