Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем STALKER, 26 лип 2008.

?

Дівчата, чи дали б ви хлопцеві нести свою дамську сумочку?

1. Завжди так роблю!

0 голосів
    0,0%
  2. Якби захотіла, то наполягла б і він понесе

1 голосів
    2,2%
  3. Лише якщо вона важка

21 голосів
    46,7%
  4. Мені байдуже

1 голосів
    2,2%
  5. В жодному разі!

13 голосів
    28,9%
  6. Ніколи не беру з собою сумочку

0 голосів
    0,0%
  7. Та ви що, я з рюкзаком ходжу

0 голосів
    0,0%
  8. Нема в мене хлопця...

9 голосів
    20,0%
  1. STALKER

STALKER Well-Known Member

Ну якщо є сумнів, то я можу викласти фото. У мене є кілька власноруч зроблених фоток сумочників :)

2. [​IMG]

Як на мене, то чоловіки виглядають якось по-дурному. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Хмм..... Ну не знаю.
    Воно звісно вигляда троха дико, але ті сумочки якісь троха магічні. Вони зверха маленькі, а всередину якось сильно багато всього влазиться.
    Лічно я пару раз ніс. Вже не памятаю по якій саме причині. Вроді один раз я в чиюсь дамську сумочку запхав і свою парасолю і фотік і ше шось, а раз шось вроді треба було руки їй вільні.

Власне ІМХО то все дуже залежить від ситуації. Якшо то нести аби нести - ну то дійсно якось неправильно, а якшо їй в тім чогось розходиться і то не якась дурна захцянка "бо так модно" - ну то шо в тім такого кримінального. Можу і понести пару метрів. Якшо то людне місце і довго нести то і справді пошукаю кульок шоб всередину сховати.

Зрештою зрілій людині має бути менш-більш пофігу шо про неї думає соціум по поводу таких дрібниць, бо в неї має бути своя думка і свої мотиви чинити так чи інакше.
    Але повторюся шо мотиви "зара так модно" і "а вот інші так роблять" - то повна дурість. :)

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

Процитую си ше давній пост з початку теми.
    Матюкатисі при кобітах то звісно вельми недобре.
    Про набухавсі то тоже перебір.
    Але от історія про пиятику минулого тижня розказана ніби мимоволі представниці прекрасної статі є чудовим лакмусовим папірцем. Реакції бувають найрізноманітніші :). І ви навіть не повірите в скількох (переважно таким не так давно повноліття виповнилося) очі загораються який "чіста крутий пацан" біля неї йде. :). І шо саме страшне шо не всі переростають.
    А якшо хтось сі скривив то потім не так вже і складно дати поняти шо то була помилка так пиячити (але шо гріха таїти більшість з нас так регулярно помиляється :) ).
    І ше така істоія зразу показує максималістів і ідеалістів. Вони зразу геть втікають. :)

• Подобається Подобається x 4
  4. Saszko

Saszko Well-Known Member

Пострагулізм - це зауважувати хто як ходить і шо як носить, але не просто зауважувати, а ше розказувати іншим шо правильно, а шо недопустимо, бо мені воно так виглядає. По-моєму, в основі цього лежать якісь людські комплекси, стадність, "сєльскость". Хіба не пофіг, шо кому зручно чи як кому подобається? Нє, нада замітить і пообсуждать.

• Подобається Подобається x 3
  5. Nameless

Nameless миється в бані

Щось не помічав ніколи таких хлопців. І я ніколи чужих речей для перенесення багажу не носив. Ну хіба якось в горах запропонував своїй супутниці понести трохи її наплічник але вона сказала що сама донесе. Я от думаю чи не образилась вона тоді. Вона ж могла це сприйняти як прояв неповаги. Ніби я сумніваюся в її витривалості. А я ж хотів просто допомогти. От і як тих дівок після цього розуміти? Може всякі там уступання місця в автобусах і інші традиційні "культурні" жести вони сприймають як образу. Мене от якщо попросять уступити місце - я уступлю. Але сам пропонувати не буду - дівчина може це розцінити або як образу або як домагання. Та і вставати якось влом...хай на коліна краще сідає.

6. dArt

dArt Well-Known Member

Конкретно на этих фотах, такое ощущение, что ребята стоят с женскими сумками и ждут своих дам , которые куда то отошли. Сам иногда держу сумку жены, если ей нужно или в туалет отойти или заполнить бланк какой то.. ну не упомню, разные ситуации в жизни бывают. Ну а уж рагулем илу ентим.....эээ метросексуалом меня уж никак не назовешь, спросите у Левандовки, подтвердит, надеюсь :)
    Тут еще такой нюанс: далеко не каждая барышня доверит свою сумочку в руки мужчины, у них там такая фигня иногда водится... от кирпичей до крема для анального секса :) Так , что подержать сумочку у барышни это признак большого доверия.
    А вообще, с точки зрения банальной эрудиции, сумочка, это в первую очередь - аксессуар, подобранный в строгом соответствии с нарядом дамы и , для создания гармонии со своим образом, нести она должна его сама (если это не авоська или не кулек из "Арсена")

• Подобається Подобається x 6
  7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Здуріти можна...Ви що в Америці себе уявили, в оточенні злобних феміністок...о_О

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хі.

В мене думка про чоловіків, як про знавців жіночої психології покращилась після цього допису. )))

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Видно знаєте толк в дамських сумочках:mocking:

10. Nameless

Nameless миється в бані

Ну а що, такі зараз часи, емансипація як не як.
    Жінки довели що вони мають рівні права з чоловіками і можуть успішно на рівні з ними укладати асфальт, для прикладу. А ті, які дають сумки своїм кавалерам, принижують себе, показуючи свою слабкість перед цими пенісоносцями.

11. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Чого б це принижують. Якшо права рівні - то рівні. В обох напрямках. Якшо жінки кладуть асфальт як чоловіки то чого чоловікам не носити сумочки як жінки. Рівність має бути в оба боки :)))

Але то все лірика. Яка різниця чи перед вами феміністка чи ні. Адже ваші вчинки спричинені не її світобаченням, а в першу чергу вашим :). А от чи сприймати ваші вчинки то вже її справа.

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

в гАмериці не всі злобні :))) Я з другом колись уступив місце двом панянкам в метро, так вони дякували та ще й пробували залицятись. Отак то . :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Etnichna

Etnichna New Member

така банальна тема, а стільки дописів. як на мене куди неприємніше й огидніше коли хммм кавалер, пробачте, шмаркає чи плює на асфальт, материться або звертається до ???дами - "гнида дурна" (чула таке), а сумка - то все, як вже надцять разів говорилося - річ відносна. моя "дамська тробинка" зазвичай важить як наплічник (робота вимагає більшої офіційності в одежі, тому наплічник довелося замінити "торбинкою"-кейсом, а вміст таки добряче розширився). тому після того, як я з таким "аксесуаром" наганяюся цілісінький день по місто, то не надто протестую коли її в мене забирає чоловік, бо до кінця дня плечі і руки так болять, що мені відверто байдуже як ця картина збоку виглядає

можете каменувати, якшо хочеться

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та нічого в цьому такого сороміцького немає,якщо потрібно звілинити жіночі руки,чи просто допомогти,коли ця сумочка зачаровано-важка,а жінка йде поруч,що ж тут такого...Інша справа якщо у нього самого паталогічна пристрасть до жіночих сумочок,і він їх носить без присутності дами а в своє задоволення.:mocking:

15. night

night Well-Known Member

Не розумію я жінок які дають чоловікам носити свої сумочки. Якщо не можеш справитись з ношею то викладай все зайве. А зайвого зазвичай багато :) А якщо вже так важко то можна купити пакет, покласти туди сумочку і дати чоловікові.
    Складається враження що всі ті дамочки з "кілограмовими" сумочками дають нести їх чоловікам тільки тому що цим хочуть показати як їм відданий чоловік або як вони йому наказують.
    Особисто в мене такі жінки викликають огиду. і саме жінки. Бо розумний чоловік погодиться краще нести сумочку ніж доказувати пару годин в сварці що він все таки любить її і не звалює на її плечі все важке...

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

Не розумію в чому прблєма,я своїй і сумку ношу і помогаю коли треба,а хто їй допоже як не я.Пам"ятаєте "і в радості,і в горі".

17. dArt

dArt Well-Known Member

Обратите внимание: никто из дам не оспорил моего утверждения. :) :) :)

18. sani

sani Well-Known Member

А я комплексів не маю, і мені пофіг!

Хоча я терпіти не можу коли гуляю щось в руках носити, крім фотоапарата. Буває коли ідем на пляж чи ще кудись, то кладем в сумку і мої і її речі і тоді носимо її як вийде.
    І нічого тут такого нема, не завжди получається взяти універсальну сумку, деколи буває цілком підходить і жіноча сумочка, і що тоді жінка має нести мої речі в своїй сумці? Чи миємо брати кожен собі по сумці і таскати їх напівпорожніми, бо десь хтось на форумі немає що робити?

Останнє редагування: 20 кві 2010
    • Подобається Подобається x 3
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

треба визначитись з тими сумками.Є ж такі жіночі "сумочки", що й язик не повертається їх так назвати. відро картоплі може влізти:))-тоді питань нема..Але якщо це така, куди крім косметички і
    більш нічого не влізе, то це вже якось смішно виглядає у руках чоловіка.І чоловік виглядає як підкаблучник.ІМХО

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну а чого, ж якщо це правда? :)

Ну в мене така, що влізе, ще й цегла, ще й крем... ))))

а де твій аватар? :)