Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? та хіба то рагулізм?просто воно щось чуло що "дамі"треба "памагать" от і робить то як може.Просто треба уточнити термін рагулізм,мені здається-то-є агресивний вияв невихованності.от якщо воно матюкається голосно невпинно,викидає пляжку з вікна свого гуртож.,висипає повну попільничку з авта коло Міцкевича(сам бачив) або фарбує свій балькон в старому будинку на рожево прорубає двері там де вікно щоб був вхід в його аптеку.А сумочка-то ніц все одно торбу з бульбою з базару додому вона сама потєгне.
В Стрийському парку тих сумчастих-греблю гати. Моє трактування: дівчина довіряє своєму кавалєру найцінніше...сумочку. Мовляв, в мене з рук ще хтось вирве, а от від нього- навряд. А вихваляння своїми модними піснями на мобілці... Немає слів. Ну кому оті пісні потрібні? Хочеш слухати-вдягни навушники.
я теж вважаю неприйнятним оте ношення сумки... та й якщо в мене пікантна сумочка, то я її не віддам - хай мій стиль буде досконалим)... але деколи як в сумці не менше 5кг законів чи якоїсь дрєбєдєні, які я ледве тащу, то вже віддам ту сумку, бо здоровя важливіше - спину треба берегти... ну то вже трохи пішло в минуле... після того як всі собі покупляли телефони з піснями, то вже нема чого вихвалятись...
Та мені навіть дивитись соромно як хлоп несе дамськусумочку.Ну вона що, безрука та його дівчина, чи то вже такий прояв любові? Не розумію того.Друге діло , якщо сумка важка або рюкзак непідйомний..як от у мене коли з дому їдуТоді "нє вопрос", нехай тягне, показує свою чоловічу силу та є такі й зараз.думають чим музика в них голосніша, тим вони крутіші
Дуже актуальна тема, на мою думку!!! Справді дуже часто бачу такі пари...Не можу збагнути, який "прикол" в тому, що хлопець несе дівочу сумочку! Це маразм!!! Я не розумію, що хлопець цим хоче показати, але аж ніяк не своє "лицарство". І так само не доходить до мене, навіщо це дівчині, повимахуватись хоче?! Чи ті дівчата просто-напросто знущаються з тих хлопців, які заради їх уваги здатні на все?!!! В мене викликає відразу така картина!!! Чи я відстала від сьогодення...
ну якесь таке враження складаэться.. типу показати що коханий робить все, щоб їй було найкраще, турбується...
мене від такої картини теж нудить дівчина певно думає що то круто - хлопець заради неї на все готовий, навіть сумку несе а що хлопець думає? звідки то така дурна мода пішла??? рагулізм, однозначно
та не, они идут с рынка и у нее из сумочки кокетливо торчит пол кабанячей туши )))))))))))))))))))))))))))