Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Не зразу, а як один із варіантів. До цього ж аж п"ятий, останній. Додано через 3 хвилини Донька поверталася із США, а "жіноча сумочка" була, ну скажімо так,нестандартна. Стюардеса запитала, чому не здала в багаж, ніпарядак... Дочка відповіла, що вона вважає саме оцю сумочку дамською і нехай хтось доведе протилежне. Конфлікт вичерпався.
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? І ще,може бути,що в тій сумочці пістолєт. З двома...нє трьома запасними обоймами. Захищатись від псів. То сумочка є тєжка... Тре помогти...
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Угуточно.або цепка від ровера (щоб від псів відбиватися по Капітановому рецепту)
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Цепка зазвичай на шиї... В хлопа... як воно сі називає...кардинал,о!
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Ну,дик то в Гамериці... там ще й не таке буває...:cowboy: Додано через 37 секунд А я про шо?:eek:
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Ну я зівсно часто бачу цілу шеренгу хлопців з жіночими сумочками, що вистроїлись біля жіночого туалету... Ну але випадки коли треба просто "потримати" я тут не зачіпав... то ж не "нести"... Додано через 4 хвилини Файні коменти, Romko, пишете... Аж весело почитати))
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Це напевно треба на Сихів їхати щоб побачити... бо я так само не бачив
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? не трема. Завдяки свідомим ... міщанам , всю сихівську ВЦ обрано до органів місцевої самоорганізації ... Чого тіко бургомістр вартий ... Такшо , вся ВЦ переїхала ближче до електорату ...
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Сумочка це ж аксесуар а не багаж шо тре помагати нести.... В дівчат вона доповнює їх гардероб, тому звичайно шо нести повинна вона сама (якшо дуже важка то нефіг пакувати туда пів хати ))). Ну а спорт костюм під час гуляння з дівчиною це жесть )))
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? В цілому розумію про шо ідеться і підтримую основну ідею, але все ж таки всіх під одну мірку ніззя. Я от коли ввечері гуляю з жінкою і малою в парку біля хати, то часто буваю в спортивному костюмі, бо за цілий робочий день остогидло в офіційному і при краватці ходити і розслабитись хоцця, і взагалі мені так зручно, і сумочку жінчину деколи несу, бо вона або малу веде за руку або ловить її по вулиці. Але музику на тєлєфоні не слухаю і без сємок.:agree: А біля лісотехівських гуртожитків, які від мого дому недалеко, можна і дєвах на шпильках в спортивних штанах побачити, а їх кавалери несуть не сумочки дамські, а їх самих в каматозному стані.
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Я так зрозумів, шо то з боку панєнок просто тест, чи годен їх хлоп робити все, шо тілько вона від нього забажає. Так би мовити, відчувати себе королевою по-повній. Бо після шлюбу "статус сі змінить", - і всьо. Типу, хто кого гоноровіший. Вона на шпильки, він - в спортивний костюм. Вона йому пудреницю в руки, а він їй маршрутку на Сихів замість таксі, вона йому ресторан, а він їй рибалку з дружбанами, і так до мендельсона... або до кінця життя. Це не рагулізм, це неправильний внутрішньоутробний розвиток, пиво в дитинстві, багато викурених цигарок, старий батьківський ремінь, і т.д. "І вдруг - романтіческий вєчєр!.. Пам"ятаю її щасливі очі і її сумочку..." Додано через 26 хвилин Еге-ж, уявляю цю світську львицю на каблуках і при фризурі, яка, раптово перериває "невловимо тонку нитку спілкування про високе", залишаючи кавалєрові свою сумочку, попередньо вирвавши з неї "щось", стрімко зникає, провалюючись в грунт, в кущах, а потім виходить, еротично обстукує об асфальт високі обцаси, типу, танцюючи сальсу, повертається і продовжуючи про почуття, дефілює далі... Уявив... Ржунимагу:D Додано через 28 хвилин А може, й мешти з обцасами залишає? Разом з сумочкою. А че там?
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Дамські сумочки на плечі хлопця - то зло :ninja: Хіба потримати дуж недовго, якщо дівчині треба якась допомога, то можна Але часто останнім часом можна спостерігати пари, що спокійно прогулюються і на плечі хлопця висить малесенька, часом просто мікроскопічна яскрава сумочка :D Мене то смішить просто, негативу нема. Мода то страшна сила :padonak: :D :D :D :D :D :D :D
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Романе, ви справжнiй джентельмен от зразу видно що ви не боїтесь сумочку жiнцi потримати, i що хтось одразу буде ставити дiагнози вам
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Реально! ))) нарід, йдеться не про "потримати хвилинку", а про нести... я туво подумав.. може то дівчатам почати носити такі чоловічі торебки шоб можна було хлопцеві спихнути))) (боронь Боже) або рукзачки якісь там...
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Гггг..мені шкода того хлопця,який захоче мій рюкзак піднятиякщо я йду в люди з рюкзаком,то він зазвичай непідйомний