Можете вже починати. Тільки не всрайтеся Одним словом - Так. Думаєте тільки бандюки можуть зброєю користуватися? Думаю цей варіант не для вас... Вам краще сексотом бути...
Президент з парламентом ні при чім? За це і вам від мене ВЕЛИКИЙ МІНУС Та чого? Хай, я місце бельетажі займу.
Хіба я про президента і парламент? Чи у вас слово "даун" асоціюється з політиками? Відкрию вам таємницю шановний: Є такі люди з Синдромом Дауна(зайва 47 пара хромосом) вони далека протилежність отим людям в парламенті,вони наааабагато кращі,добріші,людяніші за всіх нас....такщо обирайте вирази,вас ніхто не ображає.....шануйте гідність особливих людей, якщо ви себе називаєте людиною.... Не сприймайте все так злісно і однобоко-політично.
так! ствердно краще Оцей тип то взагалі ......(слів немає) :::: ---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ---------- Дякую!!!!!!
Я теж. До того, За 4 роки на форумі поставив максимум 5 мінусів. Але коли людина перестає фільтрувати базар.....
Хе, поставила мінус ще перед тим, ніж Ромка прочитала. Повторюсь - принципово не ставлю мінусів, а тут не втрималась. На форумі звиздіти - не мішки носити. А я за свою практику таких бачила сотні...
А цікаво, чи розуміє Gunner, що саме визвало обурення, навіть тих хто (-) не ставить? Може він крім "політики" нікуди не заходить? Це ми тут усі в курсі, як, що, дочого.
Можна подумати....... Але добре ,що хороших людей,дописи ,яких вище, всежтаки більше..... Всім дякую!!!!!!!!
Він все прекрасно зрозумів....просто є такі люди,які не визнають ,що іноді можуть бовкнути не подумавши,які ніколи не скажуть "вибач" -це супроти їхньої "гідности". Але добре,що є хороші люди ,які у своєму світогляді переважають отаких циніків і черствих "індивідумів".
Раз таке діло, то "боротьба" з москалями на форумі, невраховується, мною. Додам (-) і я. Бо заочно, частинка мого серця з ВАМИ, та ВАШИМИ Дітьми. Вибачаюсь за пафос, наприкінці тижня та з віком, стаю сентиментальним.