счастливчик, а меня уже наверно никогда не попустит, начинал с МК-61, синклера ... приставки своей не было у кореша играл, как появились клубы ночами просиживал в противостояние или дьяблу ...
Симулятор кар'єри дона сіньера кабальеро перший у своєму роді -роботи середньовічного "комеска"Mount & Blade http://www.mountandblade.ru/
О! Блин! Забыл! У меня был по круче! МК-52! Стоил как комп...и даже с ПЗУ...512 байт.. У меня комп дома есть уже лет 20. Плюс работа была связана с комъютерной техникой (автоматика и телемеханика). Так, что в клубы я вообще не ходил и не хожу. Разве что в гости к знакомым, работающим там.
Так точно . Тем кто в лошадках и разбирается и уважает кавалерию советую. При всех недостатках - именно работа кавалериста показана относительно реально.
Там конная стрельба из лука есть.Типа Снайпер Элит на скачущей лошадке, особыми достижениями не хвастаюсь, случайные попадания в голову с 50 метров уже радуют.
Серйозно не засідаю. В мережі з серваку скачаю, подивлюся, витру. Хіба декілька ігор щоб час від часу відключитися від реельності. Пограв б у якусь стратегію економічну, але нічого вартуючого не трапляється.
Cossaks Back to War HMM3 - всі HMM5 - всі Counter Strike NFS underground (1,2) Blade of Darkness Tekken 3 Medal Of Honour Airbourne
я те ж це люблю, плюс Цивілізація Мартине, а ви герої на якому рівні граєте бо я для душі, а чоловік для результатів, він у мене герцог, правда зараз часу не дуже то певно білдьше в звані просуватися не буде
друга халва може?.. кризис?... пс. а давайте через нет рубатися в треті герої?... люблю я їх також (не розпізнав в абревіатурі "хмм3"), за нечисть ... з двома модними складеними артефактами...
Неаrts оf Iron - 2 Doomsday. Колись грав. Складно за румунів грати, не дати Трансільванію угорцям, Бесарабію радянським, південну Добруджу болгарам.Надо всім до дати перцю. За поляків чув що не можливо виграти компанію 39. Прикол ще i в тому, що якщо захопити у британців Палестину. Можна створити проруминскій Ізраїль і реальні єврейські герої будуть румино фашистськими освободітелямі Єгипту та Іраку.