улюблені забавки...

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем duncan, 22 тра 2008.

1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: улюблені забавки...

ой, а у вас ХР, а як ви встановили? бо в мене під 98 йшли, а під ХР ну хоть ти хни...

2. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

XP, так. Та як же ж установив -- .iso-образ, що його злив ослом, пiдмонтував у Алкоголь120 i установив iнсталлятором. Щоправда, ще дотягнув патчi NoCD. Працює начебто...

А що у Вас пише, яки помилки?

3. bonapart

bonapart Well-Known Member

Зараз лише Football Manager 2005, на німецькому двигуні... Раніше ще - Фіфа (різні версії), а ще раніше - треті Герої...

4. lotr_an

інсталюється але не запускається.

5. Вадюшка

Ну... навіть не знаю, чим зарадити. Міг би вислати ту інсталяцію, що в мене є, але вона з усіма патчами на 750 МБ тягне :shutup:

• Подобається Подобається x 1
  6. Looser

Looser Active Member

Готовий підписатись під кожним словом.:agree:
    Для мене серія "Half-Life" - найкраща гра з усіх існуючих. В принципі, окрім неї я довгий час нічого не грав.

А потім з'явилось зацікавлення ігробудуванням, і побачив, що переважна більшість витворів - цілковите сміття.

От серед речей, які мене вразили за останні 3 роки (мій ігровий стаж) можу назвати:

- серія "Gothic" - найкраща на мій погляд серія рольових ігор (на днях порівнював із "Старшими свитками 4 : Забуття" - у забутті хоч і сюжет другорядних квестів чудовий і система розвитку абсолютно чесна, але воно не зроблено з такою любов'ю як всесвіт "Готики")

- "Fahrenheit" - вже культова... навіть не гра, а інтерактивний фільм. Французи - справжні естети.

- "Принц Персії: Піски часу" - найкраща із оновленої серії. Сиквели - це лише привід завершити історію та підзаробити, але у мистецькому плані "Піски часу" стоїть на голову вище від багатьох інших робіт.

В принципі, ще можна було б назвати кілька непоганих ігор (з моєю оцінкою 4), але то вже зайве.

В принципі, я люблю ігри з хорошим сюжетом. Якщо такого немає, то гра повинна мати у собі дууууже багато іншого позитиву, щоб я її протестував :)

• Подобається Подобається x 4
  7. lotr_an

дуже дякую! та не варто то робити. можливо й часу не буде в то гратися... дякую

8. dream

dream Well-Known Member

невже ніхто не бавиться у квести? Я обожнюю Сиберия І та Сиберия ІІ, просто шикарні забавки ІМХО

9. nastinka

nastinka відсутня

я бавлюсь у квести, але більше напевно у рпг.... The Heroes of Might and Magic 5
    іграшка рулить))вчора купила у меломані заплатила 50 гривень))але воно того варте)
    а ще рулить таке як онлайн гра рф онлайн

10. мамочка

мамочка Well-Known Member

+1

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

http://smallgames.ws/

сайт, на якому повно-повнісінько офісних фрі забавок!....

12. Вадюшка

Вибор плємєни младого, незнакомого?.. ;)

Дядьки-колеги по HM&M, а ну зізнавайтесь, у King's Bounty I і II усі грали перед HM&M I? :crazy:

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я тільки в треті герої рубався....... [​IMG]
    другі бачив, але не бавився.....

четверті пробував бавитися..... [​IMG]

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Геймерські заморочки або хто у що "шмурдяє"

Дорогие форумчане! наверняка среди Вас есть те, кто по пару часов в день гробит на компьютерные игры. Предлагаю тему для обсуждения всего что с этим связано.

Я лично "вишу" на КОД-4 и Неви Филд из сетевых, из синглплеерных сейчас принца Персии дохожу ...

прозит господа

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

як був час то на літаку літав але остатньо щось часу бракує[​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  16. Пару лет назад играла в Гарри Поттера, но уже забросила.

17. MITALb

MITALb New Member

Пару місяців нвзвд співробітник підсадив на сталкера... так тепер весь вільний час в "зоні" і просаджую)

18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

меня как Клир Скай на выходе из Лиманска глюкнул от Сталкера отвернуло, хотя тема конечно безаналоговая

20. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Я перехворів "дитячою хворобою геймерізни" років 8 тому. А до того... ууууу...хворів ще з ПК "Радіо-86". Були і сінклери і вектори і БКашки і пошуки. Зараз на компі нема ні однієї гри...навіть віндосовських. Дуже рідко можу пограти в онлайн гру, але не більше 20 хвилин.

а де твій аватар? :)