Відповідь: улюблені забавки... ой, а у вас ХР, а як ви встановили? бо в мене під 98 йшли, а під ХР ну хоть ти хни...
Відповідь: улюблені забавки... XP, так. Та як же ж установив -- .iso-образ, що його злив ослом, пiдмонтував у Алкоголь120 i установив iнсталлятором. Щоправда, ще дотягнув патчi NoCD. Працює начебто... А що у Вас пише, яки помилки?
Відповідь: улюблені забавки... Зараз лише Football Manager 2005, на німецькому двигуні... Раніше ще - Фіфа (різні версії), а ще раніше - треті Герої...
Відповідь: улюблені забавки... Ну... навіть не знаю, чим зарадити. Міг би вислати ту інсталяцію, що в мене є, але вона з усіма патчами на 750 МБ тягне :shutup:
Відповідь: улюблені забавки... Готовий підписатись під кожним словом.:agree: Для мене серія "Half-Life" - найкраща гра з усіх існуючих. В принципі, окрім неї я довгий час нічого не грав. А потім з'явилось зацікавлення ігробудуванням, і побачив, що переважна більшість витворів - цілковите сміття. От серед речей, які мене вразили за останні 3 роки (мій ігровий стаж) можу назвати: - серія "Gothic" - найкраща на мій погляд серія рольових ігор (на днях порівнював із "Старшими свитками 4 : Забуття" - у забутті хоч і сюжет другорядних квестів чудовий і система розвитку абсолютно чесна, але воно не зроблено з такою любов'ю як всесвіт "Готики") - "Fahrenheit" - вже культова... навіть не гра, а інтерактивний фільм. Французи - справжні естети. - "Принц Персії: Піски часу" - найкраща із оновленої серії. Сиквели - це лише привід завершити історію та підзаробити, але у мистецькому плані "Піски часу" стоїть на голову вище від багатьох інших робіт. В принципі, ще можна було б назвати кілька непоганих ігор (з моєю оцінкою 4), але то вже зайве. В принципі, я люблю ігри з хорошим сюжетом. Якщо такого немає, то гра повинна мати у собі дууууже багато іншого позитиву, щоб я її протестував
Відповідь: улюблені забавки... дуже дякую! та не варто то робити. можливо й часу не буде в то гратися... дякую
Відповідь: улюблені забавки... невже ніхто не бавиться у квести? Я обожнюю Сиберия І та Сиберия ІІ, просто шикарні забавки ІМХО
Відповідь: улюблені забавки... я бавлюсь у квести, але більше напевно у рпг.... The Heroes of Might and Magic 5 іграшка рулить))вчора купила у меломані заплатила 50 гривень))але воно того варте) а ще рулить таке як онлайн гра рф онлайн
Відповідь: улюблені забавки... http://smallgames.ws/ сайт, на якому повно-повнісінько офісних фрі забавок!....
Відповідь: улюблені забавки... Вибор плємєни младого, незнакомого?.. Дядьки-колеги по HM&M, а ну зізнавайтесь, у King's Bounty I і II усі грали перед HM&M I?
Відповідь: улюблені забавки... я тільки в треті герої рубався....... другі бачив, але не бавився..... четверті пробував бавитися.....
Геймерські заморочки або хто у що "шмурдяє" Дорогие форумчане! наверняка среди Вас есть те, кто по пару часов в день гробит на компьютерные игры. Предлагаю тему для обсуждения всего что с этим связано. Я лично "вишу" на КОД-4 и Неви Филд из сетевых, из синглплеерных сейчас принца Персии дохожу ... прозит господа
Пару місяців нвзвд співробітник підсадив на сталкера... так тепер весь вільний час в "зоні" і просаджую)
меня как Клир Скай на выходе из Лиманска глюкнул от Сталкера отвернуло, хотя тема конечно безаналоговая
Я перехворів "дитячою хворобою геймерізни" років 8 тому. А до того... ууууу...хворів ще з ПК "Радіо-86". Були і сінклери і вектори і БКашки і пошуки. Зараз на компі нема ні однієї гри...навіть віндосовських. Дуже рідко можу пограти в онлайн гру, але не більше 20 хвилин.