Вулиця Черешнева - нагадує оповідання Чапека про куточки Праги. Біля Чорновола влітку іноді п"ємо пиво і будуємо піраміди з пляшок
При кінці передмістя є ряд гарних парків та прогулькових місць. Продовженням вулиці Кохановського є Погулянка. Колись була тут над потоком Полтви сільська оселя, що належала Деймам і Дзевалтовським. Коло 1800 р. купив її львівський адвокат Франц Венглєнський, поставив палатку (тепер реставрація) з будинками й надав оселі назву Погулянка. Венглєнський був людиною талановитою, веселою, товариською, при тім багатою, збирав біля себе велике товариство, письменників, артистів і з ними вів веселе життя на своїй Погулянці. Пізніше цю маєтність купив власник ресторанів Дістль, у палатці заложив пивоварню, на ставку завів флотилію човнів. Для львів'ян Погулянка стала одним з улюблених місць проходів завдяки гарному положенню й дикій природі.
Вчора склали два доволі "тверезі" мужчини,від яких ми тікали від лавочки до лавочки. Хмм...мали люди на що дивитися
http://obkom.net.ua/news/2010-03-30/0954.shtml Еще никто из форумчан не побывал в клубе? Как оно там? Прикольно?
найкраще місце, шкода, що не круглорічне (бо зимно) - столики на Площі Ринок недавно була в Масонській ложі (другий поверх над Криївкою) - не знаю чого саме я очікувала, але чомусь щось ніби-то не так... ги) ну і ДП в курсі - Пухнаста хата - ой Пузата)) на Січових Стрільців
а мені дуже подобається площа Ринок увечері, Високий замок і, як не дивно, Личаківський цвинтар. Я ще чоловіка за день перед пологами затягнула туди. з нас навіть гроші не хотіли брати лише зивованими очима дивилися на нас. Мені ( тоді вже великому карапузу) важкувато було ходити а чоловік молився і трусився, щоб часом я не народила там
Мої улюблені місця у Львові - це класні кав'ярні із приємними людьми навколо! Також люблю прогулюватися із близькою людиною різними вуличками Львова...
Дуже подобається гуляти по Високому Замку, особливо відпочивати на галявинці навпроти будинку садівника під яблунькою ще й коли поруч сидить кохана людина
Людиииии!!!!! В мене вже є квитки (авіа) на Львіііііііііів!!!!!! Скоро лечу!!!! Яка я щаслива!!!! :bugaga::bugoga2::vo: Скоро гулятиму по всіх місцях, якими ви тут "дражнилися"!!!! :agree:
А мені дуже подобається гуляти вулицями Кирила і Методія та Драгоманова. Ще зі студенських років, коли просиджували там у бібліотеці, а в школі №4 проходила практику. Ностальгія, ех.....