Улюблені місця у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Karbofoss, 8 бер 2009.

1. matvej

matvej Well-Known Member

Вулиця Черешнева - нагадує оповідання Чапека про куточки Праги.
    Біля Чорновола влітку іноді п"ємо пиво і будуємо піраміди з пляшок :)

• Подобається Подобається x 1
  2. KOCHAM

KOCHAM Member

При кінці передмістя є ряд гарних парків та прогулькових місць.
    Продовженням вулиці Кохановського є Погулянка. Колись була тут над потоком Полтви сільська оселя, що належала Деймам і Дзевалтовським. Коло 1800 р. купив її львівський адвокат Франц Венглєнський, поставив палатку (тепер реставрація) з будинками й надав оселі назву Погулянка. Венглєнський був людиною талановитою, веселою, товариською, при тім багатою, збирав біля себе велике товариство, письменників, артистів і з ними вів веселе життя на своїй Погулянці. Пізніше цю маєтність купив власник ресторанів Дістль, у палатці заложив пивоварню, на ставку завів флотилію човнів. Для львів'ян Погулянка стала одним з улюблених місць проходів завдяки гарному положенню й дикій природі.

• Подобається Подобається x 2
  3. Geograf

Geograf Меломан

На Площі Ринок є симпатична львів*янка Амфітріта, годину тому нам з друзями компанію склала:)))

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вчора
    склали два доволі "тверезі" мужчини,від яких ми тікали від лавочки до лавочки.
    Хмм...мали люди на що дивитися:))):))):)))

5. Andromed

Andromed Member

Я танцюю в клубі Ламбада - з вікна кожен раз видно захід сонця над усім центральним Львовом!:gamer:

6. Spika

Spika Well-Known Member

http://obkom.net.ua/news/2010-03-30/0954.shtml

Еще никто из форумчан не побывал в клубе? Как оно там? Прикольно?

7. Bogdanka

Bogdanka МА-МА (с моя Софійка)

найкраще місце, шкода, що не круглорічне (бо зимно) - столики на Площі Ринок
    недавно була в Масонській ложі (другий поверх над Криївкою) - не знаю чого саме я очікувала, але чомусь щось ніби-то не так...
    ги) ну і ДП в курсі - Пухнаста хата - ой Пузата)) на Січових Стрільців :)))

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А я обожаю возвращаться...:sad:

• Подобається Подобається x 2
  9. носик

носик Member

а мені дуже подобається площа Ринок увечері, Високий замок і, як не дивно, Личаківський цвинтар. Я ще чоловіка за день перед пологами затягнула туди. з нас навіть гроші не хотіли брати лише зивованими очима дивилися на нас. Мені ( тоді вже великому карапузу) важкувато було ходити а чоловік молився і трусився, щоб часом я не народила там

• Подобається Подобається x 4
  10. olegkyrychuk

olegkyrychuk Active Member

Мої улюблені місця у Львові - це класні кав'ярні із приємними людьми навколо!
    Також люблю прогулюватися із близькою людиною різними вуличками Львова...

11. Marcipanthik

Marcipanthik Member

Дуже подобається гуляти по Високому Замку, особливо відпочивати на галявинці навпроти будинку садівника під яблунькою :) ще й коли поруч сидить кохана людина :blush:

12. Designer

Designer Active Member

Людиииии!!!!! В мене вже є квитки (авіа) на Львіііііііііів!!!!!! Скоро лечу!!!! Яка я щаслива!!!! :bugaga::bugoga2::vo: Скоро гулятиму по всіх місцях, якими ви тут "дражнилися"!!!! :agree:

• Подобається Подобається x 6
  13. Peri

Peri Well-Known Member

...а скільки ще знайдете своїх місць!:)

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Генерала Чупринки 134.
    І біля ветакадемії... Довкола...

15. MartiniBaby

MartiniBaby миється в бані

Стрийський парк - найкраще місце на землі!:)

16. wasiliska

wasiliska миється в бані

А мені дуже подобається гуляти вулицями Кирила і Методія та Драгоманова. Ще зі студенських років, коли просиджували там у бібліотеці, а в школі №4 проходила практику.
    Ностальгія, ех.....

а де твій аватар? :)