Ще оне пригадалось:кінцева трамвая трійки("Площа Соборна"),там збоку лавочки півколом,дуже приємно влітку посидіти!
А мені пригадались Губернаторські вали, люблю там походити і посидіти на камінні біля В. Чорновола, шкода лише що дорога так близько, тому завжди шум
Сихів класний район, любим з друзями просто походити, погуляти по Сихову. Шкода лише що ліс позаду Арсена занехаяли
Ну, за будь-яку пору не скажу, бо буваю там переважно в літі. Оскільки найчастіше із собакою, то не надто хочеться її морозити)))
А ше мені подобається Стрийський парк (файненько там гуляти) Старе місто...........особливо вул.Вірменська,Староєврейська.......,а інтерєр каплиці Боїмів і атмосфера шо там панує...........О!!!!!!!!!! то пшистко
а мені подобається така собі вуличка Житомирська (і ще Коновальця) кінець весни - початок літа... там ніби не в Україні а десь в фільмі Австрійському старі та нові особнячки... високі зелені дерева і солов'ї співають! люблю там гуляти під вечір сама... нагадує мені трохи рідний дім, рідну вулицю у Жовкві хоча у Львові все набагато більше, вище... але завжди людині до серця найближче те. де вона відчуває себе вдома)))
ага, ми там з одногрупницею майже завжди сидимо влітку тільки останнім часом якийсь дядечко приставав (а може, так нам "везло") - підходив п"яний і гроші просив.
Обожнюю парк, що навколо цитаделі. Не досить охайний, але є можливість усамітнитись. Також там обожнюю залазити на дах напівзруйнованої цитаделі.
А мене в дитинстві все тягнуло на ту Цитадель. Нализались по тих вежах, і на дах, і в підвали. А зараз, біля нового готелю «Цитадель», гарно зробили, правда територія маленька, але гарно, акуратно та чисто.
Шось ще ніхто не згадував про Зелене Око, нічим не гірше за інші парки. Тутай є на шо подивитись: 2 ставки, джерело, котеджне містечко, міні-зоопарк у центрі юннатів, мазераті Димінського як кульмінація прогулянки. )))) Доречі, приємно здивований, що ставки відновлюють .