а в інші дні там чим зле? То правда... втітку там шикарно. А от взимку точно не знаю. То для мене літнє місце - взимку там не був. Усьо прекрасно побачиш! З ВЗ не побачиш того що ЛГ. І перевага ЛГ в тому, що з прекрасним краєвидом вона підходить нам в будь-який час доби, а ВЗ лише вночі коли нікого нема. А вночі не всім випадає туди піти. п.с. От маюуть піду туди нині й подивлюсь як же там насправді... і в парку і біля ВЗ... нагору йти бажання нема... а от знизу незле має бути...
Ні тут діє з один з основних законів, чим вище вилізеш, тим далі бачиш Теж файно, просто ніч пятниці 13-го-особлива ніч Я знаю коли лізеш на саму оглядову площадку можна не раз послизнутися (там значний похил), але взимку файно походити дещо нижче площадки, там не так слизько і приємно походити навколо засніженого ВЗ П.С. Зараз особливо цікаво спускатися навпопереки з ВЗ чи ЛГ
А мені взагалі увесь старий Львів подобається кращого ніде немає як на мене,щоправда влада забила на його реставрації,проте місто залишається загадковим,приємним,завуальованим ,таємничим і таким,що зачаровує погляд
Та то все просто:треба,як каже моя подруга,щоб хтось тримав! ---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ---------- А ще я люблю вулицю К.Левицького,там не так багато шуму,є лавочки можна приємно посидіти
В мире не так уж много городов с неповторимой, как генетический код, аурой. Львов - один из таких городов. Дышать его водухом, любоваться его архитектурой и памятниками, бесцельно бродить по его улицам, каждый раз открывая для себя что-то новое, влюбяться в его женщин в любое время дня и ночи, в любую погоду не надоест никогда. Жившие во Львове чувствуют себя счастливыми и вполне самодостаточными людьми куда бы их не забросила судьба. Львов это праздник, который всегда с тобой. Все родившиеся, когда-то жившие и продолжающие жить в этом благословенном городе не чужие. Они просто разные. И это хорошо. Так должно быть. Упаси б-же опять стать одинаковыми. И все они разных национальностей, вероисповедания, воспитания, убеждений и многого, многого другого, как один задирают голову вверх, проходя мимо львовской статуи Свободы, которую видели сотни раз. Это потому, что Свободу любят все нормальные люди. Храни вас б-г, львовяне...
А мені знаєте ,де ше подобається? Від лісотеху озерця..........Не знаю вулиці,але недалеко....навпроти лісотеху.Тай на территорії самого лісотеху файно.Ті туйки.......то прекрасноА перейти дорогу там парк ,місток через озерце ,похилені верби........ЛЮКСИЧНО, то там недалеко мешкає в такім особняку не буду казати хто.....догадайтеся самі...........,недалеко там мешкає сім"я Чорновола,щоправда поскромніше того.......... Райончик супер......Тіко,шоб там жити треба мати долярів трохи.А гуляти можна безкоштовно,А то вже люксично.
Поетко,ви мені за озерця нагадалиЛюблю своє біля ветеринарного:girl_in_dreams: В теплу пору там приємно посидіти...попити:smilec:,за каву жартую,вона там,нажаль,не смакує.Там щось таке підходить!
Якщо діло пішло на ВУЗи, то парк біля універу Франка і площа біля цього ж універу, файно там з "Живчиком" посидіти
Ой,ви певно там вчитеся,або принаймі вчились Як не мене,то біля універу Франка зі всіх сторін класно! А в парку ми без "Живчика"(самі,як живчики ),в нас з друзями традиція,туди з морозивом!!!
Йой...та шо ви аж розплакалися!!!Зараз весь форум затопить! Краще беріть морозиво,чи Живчик і в парк!
Ми морозів не боїмося,а тим більше в улюблених місцях Львова! І нічго не замерзає,то все відмазки! А ще зараз і морозу то аж такого нема...
Для мене той парк Костюшка є незабутнім........ Я там завжди гуляла з своїм першим коханням................ А зараз там рідко гуляю бо треба добиратиь з околиць.
Для Живчика все рівно холодно, зараз краще в якомусь теплому львівському кафе посидіти А я з "Живчиком" і плодово-ягідним