Улюблені місця у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Karbofoss, 8 бер 2009.

1. STALKER

STALKER Well-Known Member

а в інші дні там чим зле?

То правда... втітку там шикарно. А от взимку точно не знаю. То для мене літнє місце - взимку там не був.

Усьо прекрасно побачиш! З ВЗ не побачиш того що ЛГ.

І перевага ЛГ в тому, що з прекрасним краєвидом вона підходить нам в будь-який час доби, а ВЗ лише вночі коли нікого нема. А вночі не всім випадає туди піти.

п.с. От маюуть піду туди нині й подивлюсь як же там насправді... і в парку і біля ВЗ... нагору йти бажання нема... а от знизу незле має бути...

2. Geograf

Geograf Меломан

Ні тут діє з один з основних законів, чим вище вилізеш, тим далі бачиш:)
    Теж файно, просто ніч пятниці 13-го-особлива ніч:)
    Я знаю коли лізеш на саму оглядову площадку можна не раз послизнутися (там значний похил), але взимку файно походити дещо нижче площадки, там не так слизько і приємно походити навколо засніженого ВЗ

П.С. Зараз особливо цікаво спускатися навпопереки з ВЗ чи ЛГ:)))

• Подобається Подобається x 1
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

А мені взагалі увесь старий Львів подобається кращого ніде немає як на мене,щоправда влада забила на його реставрації,проте місто залишається загадковим,приємним,завуальованим ,таємничим і таким,що зачаровує погляд:)

• Подобається Подобається x 5
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Та то все просто:треба,як каже моя подруга,щоб хтось тримав!:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

А ще я люблю вулицю К.Левицького,там не так багато шуму,є лавочки можна приємно посидіти:)

• Подобається Подобається x 3
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

В мире не так уж много городов с неповторимой, как генетический код, аурой. Львов - один из таких городов. Дышать его водухом, любоваться его архитектурой и памятниками, бесцельно бродить по его улицам, каждый раз открывая для себя что-то новое, влюбяться в его женщин в любое время дня и ночи, в любую погоду не надоест никогда. Жившие во Львове чувствуют себя счастливыми и вполне самодостаточными людьми куда бы их не забросила судьба. Львов это праздник, который всегда с тобой. Все родившиеся, когда-то жившие и продолжающие жить в этом благословенном городе не чужие. Они просто разные. И это хорошо. Так должно быть. Упаси б-же опять стать одинаковыми. И все они разных национальностей, вероисповедания, воспитания, убеждений и многого, многого другого, как один задирают голову вверх, проходя мимо львовской статуи Свободы, которую видели сотни раз. Это потому, что Свободу любят все нормальные люди. Храни вас б-г, львовяне... [​IMG]

• Подобається Подобається x 10
  6. menkaur

menkaur Active Member

) найкраще - високий замок. регулярно там гуляю

• Подобається Подобається x 2
  7. XrustunkA

Точно файно!;)Вчора ходила:)

8. poetka

А мені знаєте ,де ше подобається?
    Від лісотеху озерця..........Не знаю вулиці,але недалеко....навпроти лісотеху.Тай на территорії самого лісотеху файно:).Ті туйки.......то прекрасно:)А перейти дорогу там парк ,місток через озерце ,похилені верби........ЛЮКСИЧНО, то там недалеко мешкає в такім особнякуо_О не буду казати хто.....догадайтеся самі...........:),недалеко там мешкає сім"я Чорновола,щоправда поскромніше того.......... Райончик супер......Тіко,шоб там жити треба мати долярів трохи.А гуляти можна безкоштовно,А то вже люксично.

• Подобається Подобається x 4
  9. XrustunkA

Поетко,ви мені за озерця нагадали;)Люблю своє біля ветеринарного:girl_in_dreams:
    В теплу пору там приємно посидіти...попити:smilec:,за каву жартую,вона там,нажаль,не смакує.Там щось таке підходить:drinks:!

10. Geograf

Geograf Меломан

Якщо діло пішло на ВУЗи, то парк біля універу Франка і площа біля цього ж універу, файно там з "Живчиком" :))) посидіти

11. poetka

Добра кава на Староєврейській...на куті ..........Там мелять і зразу заварюють....смакота:good:

12. XrustunkA

Ой,ви певно там вчитеся,або принаймі вчились:)))
    Як не мене,то біля універу Франка зі всіх сторін класно!
    А в парку ми без "Живчика"(самі,як живчики:haha: ),в нас з друзями традиція,туди з морозивом!!!

13. poetka

Де ...........моя молодість:cry:

14. XrustunkA

Йой...та шо ви аж розплакалися!!!Зараз весь форум затопить!
    Краще беріть морозиво,чи Живчик і в парк!

15. Geograf

Geograf Меломан

Холодно, "Живчик" в пляшці замерзає, морозиво вкусити не можна через мороз, треба весну чекати.:scratch_one-s_head:

16. XrustunkA

Ми морозів не боїмося:crazy:,а тим більше в улюблених місцях Львова!
    І нічго не замерзає,то все відмазки!
    А ще зараз і морозу то аж такого нема...

17. poetka

Для мене той парк Костюшка є незабутнім........
    Я там завжди гуляла з своїм першим коханням................
    А зараз там рідко гуляю бо треба добиратиь з околиць.:)

18. XrustunkA

Хм... а я начастіше там з братом:dntknw:

19. Geograf

Geograf Меломан

Для Живчика все рівно холодно, зараз краще в якомусь теплому львівському кафе посидіти:)

А я з "Живчиком" і плодово-ягідним:)))

20. XrustunkA

І це теж непогана альтернатива:scratch_one-s_head:Можна і з Живчиком і з морозивом(в теплому кафе не замерзнуть!):)))

а де твій аватар? :)