Ну тоді частіше приїжджайте до Львова, він завше радий гостям!))) писи. )))))і не забувайте...мрії збуваються!!!!!
А мои самые любимые места это: 1. Галицкая ул. - ваще бомба 2. Кафе Ностальгия на Сербской ул. Руслане привет. Самое потрясающее меня в этом заведении это то что там персонал уже лет 5 не меняется. Фантастика. 3. Дворы на Черниговской улице. 4. Бешенка на Пекарской. 5. Винниковский рынок - касательно шпондера и сырных булочек....слюна потекла...
одне з улюбленних місць у Львові - тут ми завжди призначали рандки з моїм, тоді ще майбутнім, чоловіком. Домовлялись лише про час. Жартували, що "место встречі ізменить нельзя"
Угу. Мне тоже эта беседка очень нравится. Когда я катался вокруг неё на трёхколёсном велосипеде - внутри сидел военный оркестр и играл вальс. Народ танцевал. Недавно посмотрел.... Лучше бы не видел.
Если речку заплевали и керосином залили, то конечно. Я про мерзостные графити и кал в середине. Хотя, может это я так попал - не в тот день и не в то время.
Шевченківський гай - завжди люблю туди сходити...помріяти Вулиці Коперніка, Дорошенка, Січових Стрільців - згадую студентські роки Один дворик на вул. Науковій - пригадую собі дитинство І дуже улюбленими є місця в'їзду у Львів - кінець вул. Стрийської, Личаківської, Городоцької і Галицьке Перехрестя. Тому що як забачу ті місця, то означає "я їду додому..." І як би шляк деколи не трафляв від всяких львівських ґанджів, люблю я то місто і то дуже моцно, бо файне воно є! Львів - то є Львів, і другого такого нема.
Люблю полазити біля Попрошайки (Федорова), подивитись які книгенції продають, а ще Високий Замок, Лиса гора, Шевченківський гай, дуже сильно подобається історичний музей (мабуть тому що там мало відвідувачів і дуже цікаво)...
Вечерний Львов люблю... центр, трамвая звук... какую то приятную музыку в атмосфере, на Рынке, дядя там часто игарет на каком то духовом инструменте, еще рядом незрячий дядя с гитарой поет песни в тему) На лавочке посидеть.. с дорогим вам человеком, просто помолчать... под всё это действо) Вид с Ратуши вниз, раз там в пол года можно забратся.. осмотреть, что и как) Парки наши... мне особенно Лычаковский родной, детство, молодость, футбол, прогулевать школу, в картишки порезатся.. пивка выпить) места лучше нету) Кста всех любителей футбола приглашаю побегать, воскресение. 19 : 00 , в том же парке Лычаковском... на так званых "Червоних полях" ) внутри парка.
ресторан святослав у винниках...чудове місце для відпочинку,цілий комплекс враження - як після закордону
Люблю бувати у дворику Бернардинів (коли там небагато народу) спокій і краса, інколи більше нічого й не потрібно...