Улюблені місця у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Karbofoss, 8 бер 2009.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мене Максим "познайомив" з Погулянкою:)Є там такий дуже затишний куточок:)
    Я так ненадовго приїжджаю до львова, що навіть не маємо часу просто погуляти містом

• Подобається Подобається x 7
  2. RONALD

RONALD Member

YES ! YES ! YES !!!:):good::)))

• Подобається Подобається x 8
  3. Lika20

Lika20 Well-Known Member

4. Полковник

Полковник миється в бані

И чё там такого?

• Подобається Подобається x 1
  5. victorys

victorys позитивчик :)

цвинтар ;)

• Подобається Подобається x 2
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, И?
    У меня там бабушка лежит.
    Ничего удивительного ТАМ не наблюдал.

7. victorys

Ну на 1 листопада нічний Личаків виглядає виглядає гарно ввечері, коли майже на кожній могилі горять свічки...
    Я думаю що ЕМОційна мала на увазі такі гострі відчуття які отримуєш після самотньої прогулянки нічним цвинтаром у звичайний день :scare:
    Ну хіба що хтось полюбляє ;)

• Подобається Подобається x 4
  8. mxa

mxa Well-Known Member

Будь-яка стара частина міста, ввечері або вночі при нормальному освітлені виглядає просто супер. Головне звертати увагу на те що вас оточує, а не тупо йти по своїх справах. Дуже люблю коли бруківка ледь мокра і вночі :)

9. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Полковник, планы отступления сдаёте?:moskali::)

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Люблю центр..особливо зранку,коли немає ще тотих..гомосапієнсів...
    Люблю парк біля аеропорта(еххх...романтичні спогади...) та й виріс я в тому районі....

11. Ви не рамантік? Ніскілечки, анітрохи, ані грамулечки,ані на йоту???:girl_wink:

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

люблю вокзал (фотографувати, махати руцьою останній ліпітричці, лапати сонце, що падає під рельси..)
    люблю ринок ранковий, ринок передсвітанковий (коли в місті вже нікого нема - а ти окупував улюблений фонтан - сидиш і бемкаєш ногами)
    люблю костел Єліжбетти під вечір
    люблю парк політеху, коли зачинає цвісти бузок..

• Подобається Подобається x 9
  13. victorys

Колись парк Костюшки був улюбленим:preved:. Завжди взимку зі школи вертались через той парк, сідали з верху на рюкзаки і їхали у сам низ :crazy: а потім на зупинку під університет :i-m_so_happy:

14. Alias

Щасливі.....народилися у Львові, у найпрекраснішому місті...Заздрю білою заздрістю..

• Подобається Подобається x 6
  15. Дмірік

Дмірік New Member

На даний момент в аєропорті, не мало чого змінилось, я там зараз часто гуляю/катаюсь, дороги потріскали від вібрації літаків мабуть, стало брудніше, міліція дуже придирається,неможливо навіть трошки подуріти) пам'ятаю десь місяць тому,коли був грали там з друзями сокс на роздягання:mocking: біля входу в VIP-зал, повезло,що міліція нас замітила тільки тоді коли вже одягнулись і зразу вигнали нас)

16. victorys

Я думаю, що і у Вашому місті напевне знайдеться кілька гарних "куточків", з якими повязані якісь приємні спогади ;)

17. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Дмірік, біля VIP- залу граєте на роздягання!?...:haha::haha::haha: І шоб міліція не зразу помітила...:)))

Ше згадала шо люблю парк "Знесіння", то недалеко від мене, там і природа гарна, і на шашлички можна сходити.

18. Дмірік

Дмірік New Member

та міліція переважно стоїть біля головного входу, а вхід в VIP-зал, знаходиться зліва і там не видно з їх місць нічого,вони нас замітили тільки тоді коли ми вже почали кататись і було чути,тоді й підійшли)

19. Alias

А що це за гра така? зовсым -зовсым роздяглися?:eek:

Я люблю своє місто, але не пригадую таких затишних куточків..надто молоде воно
    або я не встигла їх знайти..

20. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Т. е. если мне попадутся обнажённые соксеры, то можно передавать привет Вам и Закоханой у небо?:)))

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)