улюблені книги

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем duncan, 25 бер 2007.

1. Войцек

Войцек Well-Known Member

Відповідь: улюблені книги

Колись давно прочитав Pet Sematary за одну ніч під музіку My dying bride. Тепер це для мене... Кінг - оу є:p

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

стівен кінг — хворий на голову хлопець....
    але генії усі такі.... :)

3. Войцек

Войцек Well-Known Member

От і добре, що він такий хворий, але останнє - зона покриття, або оригінальна - мобільник, таке собі:rolleyes:

4. duncan

не читав...
    треба прочитати....

5. Войцек

Войцек Well-Known Member

Добре, що нарешті є український переклад. Саме його й читав.
    До речі, не знаю як там все, але ще пару років тому порівнював кілька російських перекладів Кінга та Кунца з оригіналами, так от дуже багато викидають текста, інколи абзаци, навіть.:sad: Не знаю може такі видання були.

6. Kiki

Kiki New Member

Оце прочитала Скрябіна "Я Побєда і Берлін".Ох насміялася я:D Також люблю читати Любка Дереша.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мені теж подобається - дуже своєрідний стиль. Дуже подобається один львівський автор (правда, зараз як на зло, забула прізвище), який описав життя нічного Львова....Прочитала на одному диханні .Стільки нового!....;)

8. Відповідь: улюблені книги

Акунін
    Густав Водичка
    Моем
    По
    Ільф та Петров (навіть електронну книжечку маю)

9. duncan

я любка дереша не люблю....
    не він пише....
    хороший початок — дурненький кінець.....

10. Войцек

Войцек Well-Known Member

Остання - Намір!, на мій погляд, слабенька. А от Культ та Поклоніння ящірці сподобалися, проковтнув. Інших книжок не знайшов нажаль. Поки що.

А ну пригадуйте, я теж хочу!:)

Як це?

М. Ромар 'Білий слон' ніхто не читав?

11. Букініст

Букініст New Member

Чому це не можна придбати книжки українською мовою у вихідні дні?!
    Відкрилася нова книгарня від видавницства Фоліо, вул.Коперника 3 біля Фінансової академії, працює з 10.00 до 20.00 без вихідних.Я там працюю директором.Ви меєте можливість придбати та замовити будь-які книжки українською мовою видавництв Фоліо,Піраміда,Лілея-НВ,Нора-Друк,Кальварія та інших по цінах видавців.Ми маємо систему дисконтних карт.При покупці на 100 грн або пред"яві чеків у сумі на 100 грн надається картка.У подальшому діє накопичувальна знижка від 5% до 15%.До речі,1 червня в нашому магазині відбудеться автограф-сесія Софії Андрухович та презентація її нової книжки "Сьомга".Ви матимете змогу придбати цю книгу за найнижчою ціною у Львові!Про точну годину презентації можна буде дізнатися прямо у нашому магазині.Чекатимемо на вас:)

• Подобається Подобається x 1
  12. duncan

людина може бути талановитою, мати хороший стиль, може бути мудрою і усвідомлювати багато чого...
    але в 16 років підліток не може мислити як 25-річний...

13. duncan

обов’язково завітаю....
    шукаю збірку книг мазіна...
    якщо ви можете їх дістати — придбаю всю збірку (біля 20 книг)...

14. Войцек

Войцек Well-Known Member

А я думав, що за нього вже невідомі найманці працюють:)

15. duncan

хочу сказати як людина, яка не один рік пропрацювала у поліграфії: може бути по-різному... міг писати сам юрко банзай, який працював свого часу в "поступі", могли вони писати разом, міг написати старший чоловік, який просто вирішив зробити літературну містифікацію...
    варіантів багато...

16. Нуся

Нуся New Member

А мене на класику потягнуло. Прочитала ото "Повію" Панаса Мирного. В школі, та й навіть в університеті мені його твори видавалися нудотними - суцільна класова боротьба, стиль тяжкий. А тепер трапилася книжечка в літературній обробці Василя Шкляра. Він позабирав довгі описи, виправив русизми, взагалі почистив твір від старих незрозумілих слів, і нічого - читається. Взагалі, я десь чула про ідею переписати дещо з хрестоматійних творів по-сучасному, щоб викликати інтерес до них теперішнього читача. Що хто про це думає?

17. duncan

я теж тільки останнього місяця прочитав деякі шкільні твори.... :)
    не любив українську літературу...
    депресію наганяла...

18. Букініст

Букініст New Member

Мазіна можу замовити російською хоч завтра! У прайсах є в твердой та м"якой обкладинці десь коло 20 творів. Подзвоніть мені і на Роботу 244-55-17 Алла, зможу приблизно назвати вартість кожної книги.

• Подобається Подобається x 1
  19. duncan

додзвонитися нереально....
    напишіть мобільний в приват!..
    дякую...

20. Войцек

Войцек Well-Known Member

Сподіваюсь все ж таки на краще. Тобто, що саме Любко все писав, пише і напише, при чому, що найкращі книжки все ще попереду.

а де твій аватар? :)