Відповідь: улюблені книги Я теж люблю більше друкований варіант - можна читати в ліжку . Стаціонарний комп в ліжко не візьмеш . Електронний варіант читаю тоді, коли не вдається знайти книжковий.
Відповідь: улюблені книги Читаю з мобільника, звик. Досить зручно в маршрутці. Сидиш, дарма час не гаїш
Відповідь: улюблені книги А очі? В мене на маршруті кілька кавалків дороги з бруківкою - доводиться перериватися з читанням, бо дуже гепає, букви розбігаються.
Відповідь: улюблені книги Хм. В авто на поганій дорозі читати важко. А загалом труднощів не має. В мене Nokia 6630. Екран досить великий. Перевертаю на 90 градусів мобільник і читаю. Уже другий рік так.
Відповідь: улюблені книги колись захопився циклом "темна вежа" - але тоді щось проворонив продовження - а тепер не продають От дві речі, що не прочитав, і таки хочу колись надолужити - пригоди кінгового Стрільця і "Чарівник середземномор'я" Урсули ле Гуін.
Відповідь: улюблені книги можу рекомендувати мазіна: його фентезі просто супер... це навіть і не фентезі у чистому виді... він бере на початку вигадку, а потім її розвиває згідно з історією... герой потрапляє в минуле (з нашими знаннями) і далі вже по сюжету: розвивається, вчиться воювати.... клас!
Відповідь: улюблені книги Простите, не заметила пост Весь цикл про Майлза читала дважды, в электронном виде. Книг у меня пока четыре, их - раз по пять перечитала. "Проклятие Шалиона" - раза три перечитала, только это уже фэнтези. Мне нравятся в литературе ирония и хороший стиль.
Відповідь: улюблені книги Дивись профіль. (уважно) Коли час є. Зараз не дуже, бо французьку вчу. Ще на форум можна відірватися час від часу, поки каву п'ю. А вже на аську багато часу треба.
Відповідь: улюблені книги :D :D :D профіль, може фас?.... простіше було кинути через аську.... зараз пошукаю твій і-мейл....