Відповідь: улюблені книги справді супер))) моя улюблена дитяча книжка)) заздрю білою заздрістю, бо ніяк не можу її перечитати - часу хватає тіки на якихось ремарків та хемінгуеїв):no:
Відповідь: улюблені книги про ремарка не будемо... ще похвалюся: у мене реліз книжки -- 2008-ий рік!.... тобто найбільш повна версія!..
Відповідь: улюблені книги а шо, Нестайко вирішив трохи подописувати Тореадорів чи як?)) Про Ремарка не будем, знаєм, читали, бачили особливу Вашу до нього любофффф)))
Відповідь: улюблені книги так і є.... написав передмову, трохи розповів про своє життя.... нічого не можу зі собою вдіяти....
Відповідь: улюблені книги шановні любителі книг!!! підкажіть будь-ласка сайти ,де можна скачувати книжки! уже майже рік шукаю одну книгу-ФРАНЦ ШЕТЦІНГ " Стая"-ніде не можу купити,може її можливо скачати.то є німецький фантаст та підводник,роман цей знаю що перекладений російською мовою,а от де придбати?не знаю
Відповідь: улюблені книги Ось непогана електронна бібліотека.http://lib.aldebaran.ru/author/shetcing_frank/shetcing_frank_staya/ І Франк Шетцінґ там є
Пауло Коельйо - "Алхімик", Раймонд Моуді - "Жизнь после жизни", Януш Вишневський - "Одиночество в сети", С.Д.Скляренко - "Святослав", Всі книги Стівена Кінга.
О.Коломієць-"Дикий ангел", П.Зюськінд"Запахи",Кузьма Скрябін-"Місто, в якому не ходять гроші",С.Кінг-"Зона покриття" А ще люблю класику української драматургії(Кропивницький,Карпенко-Карий) ---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ---------- А в інтернеті є ця книга???
Завжди радий допомогти. Книга дуже цікава. Хоч романи й не люблю, але цей мені сподобався. Кілька днів тому подивився однойменний фільм. Фігня повна. Думаю, що якби книгу не читав, то взагалі б не зрозумів про що в тому фільмі мова
Книги А.Конан-Дойла, В. Скотт "Легенда про Монтроза", "Роб Рой", "Квентін Дорвард", А. Дюма той що старший, Ремарк "Три товариші", "на західному фронті без змін", Р. Іваничук "Орда", "Яничари", О. Гончар "Собор", Мушкетик "Гетьманський скарб", І. Лемко "Львів понад усе". І ще улюблені з дитинства книги А. Ліндгрен та В. Нестайка (особливо його трилогія "Тореадори з Васюківки")
"Над прірвою у житі" Джером Девід Селінджер. «А я стою на самому краєчку скелі, над прірвою... І моя справа — ловити дітлахів, щоб вони не зірвалися у прірву. Ось і вся моя робота. Стерегти дітей над прірвою у житі...» ммм....тепер - це одна з найулюбленіших моїх книг!!! А ще...Ф. Кафка "Процес", А. Камю "Сторонній", В. Шевчук "Дім на горі", Ж. П. Сартр "За закритими дверима", "Мур", Дж. Джойс "Портрет художника замолоду". А ще твори Рільке і Ремарка!
О-о. Тож назва нешівської поезії "Портрет художника в преждевременной старости" (Portrait of the Artist as a Prematurely Old Man) є перифразом на Джойса?
Мабуть, що так... "Портрет художника замолоду" Джойса - це також потік свідомості, подібно до його популярного "Улісу". Але там, що мені дуже сподобалося, все сприймається через відчуття: зір, слух, нюх, смак, дотик, інтуїцію...Ніби потрапляєш у світ рецепторів...
Виктор Гюго: "Человек, который смеется". Когда-то подростком прочитанная и ставшая любимой книга, поданная в ней трагическая история благородного человека, пэра Англии, в раннем детстве похищенного цыганами-компрачикосами и подвергнутого варварской операции лица так, что даже когда пострадавший плакал, "лицо смеялось" и над ним все хохотали как над шутом, стала раз за разом приходить на ум после отравления Ющенко. Последствия "операции" современных компрачикосов над президентом были и есть куда более тяжкие для него самого и Украины, чем для литературных героя и Англии. Тяжелейшая, почти смертельная болезнь, страшное обезображивание лица, его физическая "потеря" в прямом и переносном смысле публичным харизматичным человеком, первым лицом государства. Немыслимо вообразить физические и нравственные муки, выпавшие на его долю, которые он одолел. И при их виде сатанинский шабаш, глумление над христианской моралью, злорадость компрачикосов и им подобных. Изначально думалось, почему нет поста вице-президента? Что эта болезнь выйдет боком Украине. Историю Ющенко - президента, полагаю, еще напишет современный или будущий Виктор Гюго.