Відповідь: улюблені книги Цікаво, я якраз із місяць тому почала задуми-роздуми щодо схожого проєкту. Видно, справа дійсно потрібна.
Відповідь: улюблені книги мабуть, якщо у львові майже немає нормальних українських книжок... чи ти плануєш свій бізнес в гамериці?...
Відповідь: улюблені книги Читаю зараз одну з частин трилогії польської письменниці Ізабелли Сови "Терпкість вишні". Хто має ностальгію за студентськими роками і яскраві спогади про життя в гуртожитку чи на квартирі, то це книжка якраз для них. Написана легко, читається легко, зате переклад з польської трафляє. Купа полонізмів, які авторка (Лариса Андрієвська), певно, не могла перекласти і залишила "для колориту". Звороти, типові тільки для польської мови, які треба би передавати зворотами, характерними для української мови... Зате замінено польське "курва" на "бляха" або "бляха-муха". А Андрухович вживає його як своє рідне... З іншого боку, дізналася, що польська молодь має подібні проблеми до нашої, навіть ще більші, бо вони швидше вступили в капіталізм разом з усіма його наслідками стосовно моралі.
Відповідь: улюблені книги Я маю "живу" книжку, позичила в дівчат на роботі. Може, якщо читаєте польською мовою, спробувати задати пошук Izabela Sowa, Cierpkos'c' wis'ni
Відповідь: улюблені книги Чимось подібним пробував займатися Павло Дзіковський десь у році 2003-2004 - спробуйте зконтактувати з ним Необхідні дані є тут: http://i-m.com.ua/job.htm Загалом, в мене дещо інше бачення того всього - хоча в деяких технічнимх подробицях я з ним погоджуюся... -- Такий контакт буде незайвий у будь-якому разі -- До речі - знайшов його реалізацію (якщо я не помиляюся) - http://vesna.org.ua/
Відповідь: улюблені книги які книги для мене виявилися цікавими\вразили?... зі старих, наприклад: пригадую болеслава пруса "лялька"... лукін\... "співробітник чк\тиха одеса"... ... "мішка, сєрьога і я"... ... "тореадори з васюківки"... микола носов "пригоди незнайки", "повісті\оповідання" — 1 том пощастило прочитати (майже вивчити, бо перечитував раз двадцять)... згадаю інші — допишу...
Відповідь: улюблені книги "Кар'єра Никодима Дизми" - дуже вдалий переклад ... Ну, і то про нашого премьєра-проффесора...
Відповідь: улюблені книги Ліліє, скажіть, а в Оттаві популярне таке явище, як bookcrossing (можливо, я щось наплутала в назві). Дивилася якось на львівському телеканалі передачу, де йшла мова про обмін книжками. От спілкуються собі люди на форумі про літературу, розповідають хто що цікавого читав, а потім той, хто закінчив читати книжку, залишає її, припустімо, на лавочці у скверику в такий-то день, у такій-то годині і повідомляє про це на форумі. Якщо хтось інший має охоту прочитати цю книжку, йде собі в те місце і бере книжку. Безкоштовно. Потім він може таким самим чином передати її комусь іншому. В тій передачі ще говорили, що навряд чи в нас би це прижилося, бо гідні книжки недешеві і не завжди собі можеш їх купити, не те що подарувати. Ми на роботі впровадили свій варіант - просто обмінюємося книжками, і економія, і завжди щось читаєш нове. Або повертаєш книжку, якщо вона раптом не сподобалася.
Відповідь: улюблені книги Кафку читав: Процес, Замок, Америка Наразі читаю Достоєвського. Уже подолано: Злочин і Кара, Підліток, Ідіот. В процесі "Демони"
Відповідь: улюблені книги "мартін іден".... дуже змістовна книга... прочитав кілька місяців тому.... мрія — це добра, але коли вона несподівано виконується...
Відповідь: улюблені книги Не чула про таке. Тут є чудова бібліотека, де є все, що лиш можна собі побажати, та ще й фріко.
Відповідь: улюблені книги це коли книгу залишають у кафе, дописуючи своє ім’я... наступний читач буде бачити попередніх користувачів...
Відповідь: улюблені книги із сучасних російських просто обожнюю олександра бушкова т олександра мазіна... до речі, останній — з україни...
Відповідь: улюблені книги Колись читалося тільки книжку ну або уривки твору в кількох номерах літературного журналу. Тепер ще можна дещо для читання стягнути з інтернету. Як кому подобається більше? Бо я, наприклад, тяжко сприймаю інтернет-версії книг. Ну хіба що роздрукую собі і тоді вже читаю. Але то трохи морока - стос аркушів А4 формату в транспорті по дорозі на роботу чи назад тяжко читати, а книжку можна.