Відповідь: улюблені книги З останнього, що прочитала, сподобався Харукі Муракамі "День кенгуру" -непретензійні, цікаві історійки, написані з легкої руки східного письменника.
Відповідь: улюблені книги Дякую :o То усе дякувати батькам -- зібрали кількатисячну бібліотеку и змалку приохотили до читання :agree:
Відповідь: улюблені книги Хтось перелопачував колись 30 сторінок цієї гілки? Знайшовся бодай один/а, в кого улюблена книга Біблія?! Чи то не релігійна гілка, тут без потреби...
Відповідь: улюблені книги А я колись обожнювала Майна Ріда. І перечитала, мабуть, всі його книжки. А ще Дюма, Гюго, Купер. А зараз більше цікавлюсь літеретурою по психології, про фінанси. Улюблений автор - Брайан Трейсі (теж перечитала велику кількість його книжок). Ще подобається Кіосакі. "Алхімік" Коельо теж сподобався. Може хтось теж читає такі книги і розкаже , які йому сподобались?
Відповідь: улюблені книги Майн Ріда читала в дитинстві - одні з перших прочитаних книжок Коли бачу у знайомих ці книжки на полицях то дуже тепле відчуття з'являється люди наче ближче стають "Алхімік" також цікавий, але вже в своєму жанрі, така собі фантастично-філософська казка для дорослих. Дуже також у Коельо сподобалися "Вероніка вирішує померти", "Відьма з Портобело", "11 хвилин" та "Книга воїна світла"
Відповідь: улюблені книги Ремарк, Маркес, Гемінгвей - неперевершено, як на мене, з сучукрліт в порівняння не йде абсолютно) Плюс трохи фантастики- Лем - суперово) Сучасні - Іздрик частково за майстерність словоблудства) Калитко, Соколян - казкові книги) плюс Павич, Петрович та інші серби рулять)
Відповідь: улюблені книги Лем -- так, великий майстр. Причому суто до фантастики я б особисто його не відносив: він значно ширший та глибший за охватом.
Відповідь: улюблені книги я би сказала, що в нього фантастика- це як тло для показу глибшого сенсу) сорі за пафос)
Відповідь: улюблені книги ну-ну, а можна детальніше про лема?... концептуальність його творів і так далі.....
Відповідь: улюблені книги Звісно можна) Концептуальність (якщо тут пасує це слово) в тому, що він описує більше не фантастику, майбутнє, якісь неймовірні події, які стануться, а складність існування людини, складність навіть попри те, шо вона змогла підкорити Космос, досягти невідомих раніше цивілізацій) Короче, o tempora o mores сюди аж ніяк не канає, сенс в тому, що прості проблеми складних відносин між людьми як були так і будуть. І ніякі космольоти, далекі галактики не заберуть гребучої потреби завжди аналізувати, думати, кохати))) вотак-вот, якшо шось зрозуміло) а взагалі надо читати, це вам не гола фантастика)
Відповідь: улюблені книги Жодного пафосу, Ви абсолютно маєте рацію. Це так само, як для Гашека тлом був юмор, а, скажемо, для Ремарка -- підкреслена фактажність, репортажність висловлювання.
Відповідь: улюблені книги ну, я трошки читав лема і висновки не зовсім такі, як у вас.... фантастика -- вторинне, головне в його творчості логіка та абстракція. у лема немає проблем з логікою, як, наприклад, у тієї самої "звєзди" -- лук’янченко, з його "нічними дозорами".....
Відповідь: улюблені книги Висновки у всіх однаковими бути не можуть, ми ж різні люди, то природньо) логіка... хммм, мабуть. Оскільки, в силу своєї статі, логікою (ги-ги) не оперую, то й не знаю) А у Лук'яненка дійсно проблеми, в нього теє, часи накладаються))) Словом, мене вистачило лише на два Дозори, щоб зрозуміти, яка це мурня)
Відповідь: улюблені книги Так а де ж "не зовсiм такi"? :shutup: Так, у Лема вiдчувається насиченiсть, iнтенсивнiсть мислення. Щось подiбне спостерiгав, читаючи у мої студентськи роки фрейдiвськi дослiдження. ЗI: ну i самий стиль Лема -- оця ваговита елегантнiсть синтаксично бездоганних перiодiв -- менi особисто дуже iмпонує Додано через 7 хвилин Лук'яненка нещодавно таки прочитав "Спектр" -- лише тому, що пообiцяв однiй дiвчинi рецензiю. Тiльки-но скiнчивши, хапнув за пiвтора вечори воннегутiвськi "Сирени Титану". Мушу сказати, що такий контрастний душ лiпше за усi слова дає зрозумiти, чому Воннегут -- це Воннегут, а Лук'яненко -- лише Лук'яненко i Лук'яненком залишиться
Відповідь: улюблені книги лем тяжкий для сприйняття... але чувак просто супер в якості вчителя письменності..... +1!
Відповідь: улюблені книги Я недавно прочитала цікаву книгу Марії Кореллі "Спокута Сатани". Довго під враженням була. Зараз читаю "Великі загадки історії" та книгу Ромена Сарду "Прості грехі наші".
Відповідь: улюблені книги всеволод нестайко "тореадори з васюківки"!... супер!.. (мені вчора подарували)
Відповідь: улюблені книги в цьому вас підтримала би Margarin4ik, а я не читала. за те читала її книжки (з її бібліотеки) Джеремі Стронга ("Ракета на чотирьох лапах", "Мій тато і зелений алігатор", "Моя мама збирається вибухнути" ітд) - просто шикарні книжки! з неповторним гострим гумором. я ржала не менше за Марго, як читала. ілюстрації - на рівні.
Відповідь: улюблені книги книжку в школі перечитував кілька разів, тільки зара пощастило знову її взяти в руки (дякую, пані кофі13!).. реготав як дурний, бо дуже схоже було на те, що сам виробляв влітку на дєрьовні, та й надзвичайний сам стиль написання!... а "зачарована десна" довженка?.... саме такі книги привертають увагу і складають позитивну думку про українську літературу!... ще тре додати "мина мазайло", твори івана багмута, збанацького тощо..... переважно українська література сумна. пс. Margarin4ik’у респект!..