Відповідь: улюблені книги З цього списку читала Бушкова - взяла в знайомого кільька книжечок - не сподобалось чомусь, спочатку ніби захопилась, але так і не дочитала..
Відповідь: улюблені книги Останні твори, які залишили в мене сильне враження, це "Тарасові Страсті" і "Тайна вечеря" Зіновія Легкого, а ще нарешті натрапила на "Гудзик" Ірен Роздобудько (неймовірно!!!). Франко і Шевченко - поза конкуренцією, скільки раз перечитую, стільки дивуюсь і плачу, і захоплююсь!
Відповідь: улюблені книги Сьогодні робочий день присвячений читанню книжки Наталки Очкур "Містичний вальс". Мене навіть мало хто чіпав, поки я читала Гарно!!!!
Відповідь: улюблені книги Ерік Емануєль Шміт - "Оскар і рожева пані"!!!Геніальна книжка про маленького хлопчика, який лежить в лікарні і помирає , але завдяки рожевій пані проживає усе життя лише за кілька днів!!!
Відповідь: улюблені книги Недавно прочитала книгу української письменниці Лесі Демської "Жінка з мечем" - лауреат конкурсу "Коронація слова" 2005 - мені сподобалось! Гарна Книжка!
Відповідь: улюблені книги Дуже багато з того, що мені подобається вже згадували: Булгаков, Достоєвський, і Толкієн, Коєльо, Козлов, Пєлєвін і т.д. Ось недавно прочитала Вербера "Імперія ангелів", правда тільки російською, гарна книжка. Позитивна,багато цікавих фактів і з гумором
Відповідь: улюблені книги Момо Капор-гееніяльна книжка!! дивно, але всічоловіки, кому я її порадила, були не в захваті в захваті від Марії Матіос, абсолютно все, що читала з її творів, не залишає байдужим
Відповідь: улюблені книги согодні натрапила на божевільну книгарню: КНИЖКОВІ ДЖЕРЕЛа, вул. Бузкова, 2 (то біля Комфортбуду) на Дністровській, якшо ен помиляюсь книжок тьма, навіть є поезія Кортасара, ціни дешеві як борщ і судячи з того, що в них замовлюять інші книжкові маркети-виника питання а навіщо платити більше?) купила собі Чайку Баха Націю Матіос Стіну Сартра і Бу-Ба-Бу, яке до речі не могла півроку знайти по знаних львівських книгарнях)))
Відповідь: улюблені книги А на мене дуже сильне враження справили книжки Гьордера ( часом пишуть Гордер) в перекладі Н.Іваничук. Так я і не зрозуміла: сам автор дуже сильний чи переклад дуже хороший.:y:
Відповідь: улюблені книги щеб вказали шо він написав) то часом не є автор Оскара і РОжевої пані (до речі, одна з моїх улюблених книжок)))
Відповідь: улюблені книги за вчора й нині прочитав "я, легенда" -- абсолютна протилежність фільму..... персонаж -- білий (!!!), живе в особняку, собака здох на 4-ий день після того, як був знайдений, нічні потвори -- звичайні вампіри, в книзі є певний соціальний підтекст і мораль.... та й кінець книги не зовсім такий, правильніше: зовсім не такий...
Відповідь: улюблені книги Дуже подобається Тарас Прохасько. Останнє прочитала "Лексикон таємних знань" - це "свобода свобідна висвободжуватися" !
Відповідь: улюблені книги Елеонор Портер "Поліанна" Іван Багряний "САД ГЕТСИМАНСЬКИЙ" Василь Барка "ЖОВТИЙ КНЯЗЬ"
Відповідь: улюблені книги У перманентному захватi вiд "сатириконцiв" -- особливо Аверченка, Тефi та Бухова. Дуже полюбляю Стейнбека. Пiд настрiй залюбки перечитую епiчного Драйзера Ще -- О'Генрi, чеськи класики + дещо Кундери. Iз сучасних -- Роальд Даль i Вiльям Голдiнг. ЗI: ну i, звiсно, iспанська и дещо англiйська поезiя -- то окрема пiсня