Відповідь: улюблені книги на разі це зробити проблематично.... все, що зміг зробити: http://video.oboz.ua/movie.php?dmE9MyZpZD02OTgwJnZ0PTA= http://www.odz.com.ua/modules.php?name=music&d_op=get_file_details&music_id=898 http://www.winnieosho.narod.ru/songs1.html
Відповідь: улюблені книги Доктороу - «Регтайм», 1975. Не вспомнить о нем невозможно. Роман ошарашил … положительно впечатлил и «зарядил». На момент прочтения ( 80-е прошлого века), без преувеличения, открыл Америку... начала 20 века .... дал способность понимать ход ее времени.... Наряду с вымышленными персонажами, в нем действуют, живут, любят носители всем известных тогда и сейчас имен... магнатов, революционеров… и великого Гарри Гудини… Роман о вечном, нравственном и безнравственном…. грешном. И, как нельзя больше, и о нашем времени. Невозможно не вспомнить его скандальную героиню …. Эмму Голдман - пионера-«победителя» в «борьбе» за свободу, свободную любовь без границ…, обернувшуюся сейчас тягчайшими последствиями, смертными грехами для людей, христиан, человечества… P.S. Название - "Регтайм". "Каждому времени соответствует своя музыка".
Відповідь: улюблені книги Дочитую Ірен Роздобудько - Дванадцять. Непогана книжка, є пару корисник думок та спростережень. Проте на мою думку нічого особливого. Додано через 1 хвилину після "Майстра і Маргарити" однозначно. Неодноразово перечитувала цю книжку. А так ще реба згадати....
Відповідь: улюблені книги Сподобалося. Перечитую вже. Спочатку російською читав, потім знову російською інший переклад, потім оригінал. Вперше читав років п'ятнадцять тому, нещодавна перечитав українською. Вже не те... Додано через 3 хвилини Так "Згори вниз. Книга страхів" мені теж здалася цікавою. Потім купив "Як я стала святою" (здається) і не зміг, не більше 30 сторінок прочитав. Додано через 9 хвилин До речі, сьогодні прочитав Чарльз Буковскі "Last days diary", та почав "Макулатура". Є дуже цікаві думки, але чоловік... ну не знаю, не гальмуй - снікерсуй
Відповідь: улюблені книги зрозуміло, що "не те"..... є такі книги, що для них потрібен СВІЙ ЧАС.... згадав любимих мною дитячих письменників..... юрій збанацький "таємниця соколиного бору"..... іван багмут "щасливий день суворівця криничного" та інші...... классссссссс!
Відповідь: улюблені книги Мої наулюбленіші книжки Шевченко "Кобзар" Дяченко "Ритуал" Булгаков "Мастер и Маргарита" Гьоте "Фауст" (на жаль в перкладі ) Сент-Екзюпері "Маленький принц" (аналогічно) Бронте "Джейн Ейр" (-//-) Стругацкие "Трудно быть богом" Гончар "Собор" Лук'янеко і Перумов "Не время для драконов" Поки все що відразу згадалося. Далі буде...
Відповідь: улюблені книги Не подобається ні одна ні друга, стиль передертий з Андруховича і Прохаська, як на мене, невдало.
Відповідь: улюблені книги Д.Фаулз - «Башня из черного дерева» (1974). Роман из тех, прочтя которые, хочешь перечитать. Ставлю рядом, но напротив, с «Вечером в Византии» И.Шоу. И «башня из черного дерева», и «вечер в Византии» - аллегории. В «Башне…» тоже о «вечере» ... в … «Византии». Но в "ней" главный герой уже состарившийся "лев", метр-художник и… две девушки... и несколько иная «философия» жизни… ………………………..
Відповідь: улюблені книги Ніколи не цікавився історичною літературою, але попався мені „Холодний Яр” Юрія Горліса-Горського, що бачив всі події холоноярської республіки на власні очі, сам був одним з отаманів повстанців проти царства сатани, що в той час народжувалось на Україні. Тепер розумію, чому в передвоєнному Львові в читальнях „Просвіти” проводили навіть колективні читання цієї книги, не останню роль вона відіграла в формуванні світогляду галичан і повстанського руху на Західній Україні. Для мене ця книга була певним відкриттям.
Відповідь: улюблені книги Поповнення... Ольга Ларіонова "Сотворение миров" Солженіцин "В круге первом"
Відповідь: улюблені книги я читав книгу романа коваля про холодний яр.... окрім цих "гайдамацьких земель", там було описано багатьох і багатьох отаманів, що боролися проти комуняк..... раджу всім почитати, хто цікавиться історією...
Відповідь: улюблені книги Супер :y: Шукав, але не знайшов Цікаве ставлення у Солженіцина до української мови. Не пам'ятаю яка книжка, але щось таке: украінскій язик прідумалі в началє 20 вєка українскіє націаналісти, ізвратів руссскій, а позже развівалі бандеравци.
Відповідь: улюблені книги колись балділа від Ремарка. нещодавно відкрила книжку і мене знудило... люблю дитячі хрестоматійні книжки, Всеволода Нестайка, поезію Віталія Бориспольця.
Відповідь: улюблені книги А я люблю детективи. Зараз, хоруючи, читаю який раз "Признання Мегре". Хоча Ремарка теж люблю "Майстер і Маргарита" теж кілька разів перечитувала - подобається дуже. Смаки у всіх різні, але страшно не люблю, коли є визнаний, популярний твір / автор і всі його хвалять, і всім подобається. Пупере, то як з тим Ремарком? От мені наприклад не сподобався "Сто років самотності" Маркеса.
Відповідь: улюблені книги а я люблю гостросюжетні твори..... поки що більш захопливих творів, ніж в алістера макліна, олександра бушкова, миколи далекого і олександра мазіна, не знаходив....
Відповідь: улюблені книги Янголів у людській подобі так мало на цій землі Хотілося б вірити що Солженіцин дійсно був переконаний у цьому (тобто то була його помилка від спотвореної інформації), а не допомагав пропагувавати радянські "високі" ідеали. Хоча в принципі останнє йому наврят чи можна закидати Після того як автор відпускає своє творіння у світ воно починає жити своїм життям, кожен бачить щось своє у ньому і осягає його зміст перш за все через призму свого світосприйняття - автор тут нічим не зарадить. На жаль та на радість. І взагалі безліч чудових творів, справжніх шедеврів створили люди, яких не можна віднести до "нормального" суспільства ніяк - алкоголіки, наркомани, психи і божевільні. Але ми оцінюємо не їх життєвий шлях та особисті негаразди, а те чудове і прекрасне яке вони спромоглися принести в світ. Існує цікава думка, що людина не може створити дещо дійсне без пізнання нещастя.