Відповідь: улюблені книги А чим сі тішити? Ремарк реально дивився на речі... Без всякого любованія показував,що весь світ - гидота,але найбільшою цінністю у ньому залишаються справжнє - кохання,дружба...
Відповідь: улюблені книги з тих, що ви вже згадували люблю "Майстра і Мрагариту" , кілька разів перечитувала, ще би раз прочитала і "Серця трьох" колись дуже подобалися, тепер вже зовсім не так з наших люблю "Диво" Загребельного, "Мальви" Іваничука, "Дванадцять обручів" Андруховича, от його "Рекреації", "Московіада" менше подобаються а от не люблю таких книжок як в Кафки про якогось жука, точніше чоловіка, що перетворився на жука ідею твору я зрозуміла, але таке читати не люблю і все Додано через 2 хвилини о, ще колить "Віднесені вітром" дуже любила і багато разів перечитувала
Відповідь: улюблені книги ільф і петров показали ту саму гидоту і?... а пантєлєєв та бєлих показали і гидоту, і дружбу, і вірність, і підлість, і щирість (і так далі) -- але книгу читати можна і перечитувати, і немає осаду на душі, немає гіркоти за героїв, які боролися та НЕ ЗДОЛАЛИ, бо на відміну від ремарка, це не були герої ВТРАЧЕНОГО ПОКОЛІННЯ...
Відповідь: улюблені книги Так, це теж перечитував, потім 'кишки', 'невидимки', 'ядуха', зараз почав 'колискову'
Відповідь: улюблені книги не сподобалося?.... я пригадав іншу книгу, яка була страшенно цікаовою у тому віці, коли я її читав: "механічний апельсин"...
Відповідь: улюблені книги хочу поділитися автором який останнім часом зніс мені дах так перейнялась що мама а zaxid.net мені повірив і от що вийшло... Острів снів Горана Петровича Цієї осені один сербський письменник сів до „Балканського експресу” і приїхав до нас „Потягом 76” на Форум книговидавців, аби за горнятком духмяної (львівської за сербським рецептом) кави дати кілька цінних «порад для полегшення життя». ще про петровича (на zaxid.net) ну а далі гугліть і поговоримо
Відповідь: улюблені книги не так давно прочитала книжку Галини Погутяк Слуга з Добромиля філософсько цікава книжка можна почитати
Відповідь: улюблені книги Я недавно прочитала "Згори вниз. Книга страхів" - Таня Малярчук. Таке собі, трохи схоже на Софу Андрухович. Цікаве ваше враження від цієї письменниці, якщо хтось читав. .
Відповідь: улюблені книги Элияху Голдрат (род. 1948) - израильский физик, ставший бизнес-консультантом, основателем "Theory of Constraints". "Цель: процесс непрерывного совершенствования" Соавтор: Джефф Кокс. Человек, столкнувшийся при ведении личного бизнеса с какой-либо проблемой и понуждаемый ею мыслить логически, спокойно, поступательно, без авантюрно-истерических перескоков и разрывов, должен иметь способность видеть причинно-следственные связи между действиями и результатами и знать базовые принципы достижения успехов "Цель 2: дело не в везенье" «Дело не в везенье» - это продолжение «Цели». На этот раз перед Алексом и его коллегами стоит намного более амбициозная задача – в сжатые сроки и без каких-либо инвестиций превратить каждую из трех едва держащихся на плаву фирм в золотую жилу. Для того чтобы этого добиться, Алекс должен найти ответы на вопросы «Что изменить?», «На что изменить?» и «Как обеспечить перемены?».
Відповідь: улюблені книги Ирвин Шоу. Его романы, захочу - не забуду... «Богач, бедняк», «Вечер в Византии» оказались под рукой в нужный момент и дали много. И, конечно, наслаждение чтением. «Богач, бедняк» - сага о семье североамериканцев. Ее глава еще недавно иммигрант из Европы. Повествуется об «отцах и детях», и безисходности судьбы..... Сюжет крутой. «Вечер в Византии» о Голливуде, его «светиле»-стареющем «льве». Основные события - на Каннском кинофестивале (не в Византии), в разгар «праздника жизни», который внезапно и трудно закончился.... Герой остается жить... в поиске смысла бытия.
Відповідь: улюблені книги читала всі їхні книжки (вони до речі подруги) малярчук-подобається перша книжка!(назва довга а софійки-старі люди таке
Відповідь: улюблені книги не прошло и полу года))) нарешті я взалась за книгу серйзно і її дочитала. Політ над гніздом Кукушки. На мою думку дуже сильна книга, одна із найкращих та найцікавіших які мені доводилось читати. а й справді - людина може перемогти людину, але не може перемогти систему.
Відповідь: улюблені книги над гніздом зозулі... мабуть, справді враження після неї незабутні.... а ще після якої книги у вас такі враження?....
Відповідь: улюблені книги в титинстві страшенно (дивне порівняння? ) дуже любив "брємєнскіх музикантов".... можу цю розповісти, а також заспівати..... шкода, що спів тяжко буде почути через форум....