Відповідь: улюблені книги віктор єрофєєв "хороший сталін" (та ще й в українському перекладі!!!!!!!!) шикарно прекрасно розумно дотепно щипає хапає бере і не відпускає після кожного абзацу готова була бігти його розціловувати-воно прекрасне!!!! а сам письменник (вживу...приїздив був до львова)!!!...ну просто інтелектуальна мілашка-млію від задоволення!
Відповідь: улюблені книги книжки, які найбільше сподобались за останні років 10: Булгаков "Мастер и Маргарита", Андрухович збірка ессе (забув назву збірки:shy і... Пупере, вибачайте, але: Ремарк "Три товариши"... нічого з собою не вдієш - у кожного свій смак:shy:
Відповідь: улюблені книги Булгаков "Майстер і Маргарита" теж "зачепило". Треба ще раз перечитати. Вже, мабуть, разів 5 перечитала Джека Лондона "Серця трьох".
Відповідь: улюблені книги а я ту книжку не змучуюся читати То написала людина з неперевершеою фантазією і талантом писати.
Відповідь: улюблені книги Не зважте мене невихованим хамом, але книжку я беру до рук (останні років 10) тільки, перепрошую, в туалеті. Ну, там, закон Ломоносова-Лавуазьє мусить діяти, тобто - якщо з одного місця виходить в інше має входити, ще раз перепрошую ... :o Зараз на пральці лежить Longman American Dictionary, тлумачний словник американської мови для американців. Смішна книга, їй-бо, але корисна, фразеологізмів там - до біса. Поповнюю словниковий запас в гамериканській, згідно закону Ломоносова-Лавуазьє ... :o До того на пральці чого тільки не було, в основному книжки читані з сотню разів. Себто такі, які можна почати читати з будь-якого місця і будь-коли кинути: збірник Конан Дойля, "Золотой теленок" і "12 стульев", "Міфи давньої Греції", журнали Tom's Hardware Guide, сценарій фільму Twin Peaks, Хронологія світових подій ...
Відповідь: улюблені книги читала. навіть англійською мовою пробувала читати (не вистачило терпіння, чесно). Багато епізодів врізалося в пам"ять. Ще в Джека Лондона такий красивий роман є під назвою "Місячна долина".
Відповідь: улюблені книги Висновки я зробила наступні: 1. мої знання англійської не вельми сильні, бо якщо б не читала перед тим того твору українською, навряд чи зрозуміла б, про що читаю. 2. все таки переклад вбиває мову автора.хоч і не знаю дуже добре англійської, але відчувається, що там "гра слів" зовсім інша. Ще мені співробітниця недавно підсунула книжку "Гордість і упередження". Переклад російською, але загалом гарно. І твір мені "запав у душу".
Відповідь: улюблені книги а ви ще кіно подивіться-просто супер!!!!!!!!!!(останню екранізацію (бо їх було багато) з кірою найтлі-той сам реж. що і "спокута"...)
Відповідь: улюблені книги а я зробив висновок, що "все намарно" і про бісер, що в Біблії описується....
Відповідь: улюблені книги Нє,то все ж таки "жіночий роман"... А "Мартін Іден" - то дуже сильна річ. Одна з книжок,яка дуже вплинула на мій світогляд. А висновок... Світ - то велике паскудство. І намагатися його змінити даремно...
Відповідь: улюблені книги 100% жіночий роман але все одно гарний. Після "МАртін Іден" осад такий залишився, читала його ще в шкільні роки, так якось струсило мій тодішній світогляд.
Відповідь: улюблені книги це була спроба письменника під саме таким кутом глянути на світ. в нього був такий досвід особистий. напротивагу цим Вашим словам хотіла б висунути думку p однієї з моїх улюблених книжок : "Треба було навчитися бачити в людині слабку, самолюбну і боягузливу істоту, але й усвідомлювати, наскільки тобі самому притаманні ці погані риси й інстинкти, і все ж таки вірити, схилятися серцем до думки, що в людині живе також дух і любов, живе щось таке, що опирається інстинктам і намагається їх облагородити." (Герман Гессе. Гра в бісер)
Відповідь: улюблені книги Вчора згадала про книжку Уласа Самчука "Марія". Ото для мене дійсно сильний твір.
Відповідь: улюблені книги Мені також дуже подобається ця книга. Легко написане про складне. Велика повага до автора!
Відповідь: улюблені книги чому українські "дореволюційні" книги такі сумні?..... нагадують ремарка депресивністю....