Відповідь: улюблені книги Звиняйте. То писала не я. Мені її якраз нудно було читати, чи то пак слухати.
Відповідь: улюблені книги Люблю "Чорна рада" Куліша, не знаю чого, але за останні два роки я її разів 8 прочитав, і ще не раз прочитаю. Люблю цю книгу!!
Відповідь: улюблені книги А я тільки закінчив Ден Брауна "Янголи і демони"! Знаєте, а цей твір мені набагато більше сподобався, аніж "Код да Вінчі"!
Відповідь: улюблені книги Від "Трохи пітьми" в мене таке саме враження! Читаєш, читаєш, тримає твою увагу, захоплює.. а коли дочитала, то ніби в магазин за хлібом сходила!
Відповідь: улюблені книги прочитала останній потяг 76 і зрозуміла що балканська література-вона геніальна..."моя" мабуть просто навіть молоді люди які пережили війну...знають справжню вартість істинних цінностей...таке! а поезія яка гарна-зрозуміла але разом з тим не банальна без "завертань" але разом з тим кожен раз вікриваєш щось нове в її глибинах...мммм я в екстазі-в найкращому розумінні того слова!!!!!
Відповідь: улюблені книги я читала один випуск. зараз віддала другу просвітитись. мені дуже сподобалась поезія однієї польської студентки. на жаль, не пам"ятаю імені.
Відповідь: улюблені книги Е.М.Ремарк - "повернення". (Для тих, хто читав "на західному фронті.." й абсолютно не зрозумів ідеї, зазначу, що прочитати "на західному фронті" варто перед "поверненням"... Ці дві книги логічно повязані, й щоб реально відчути настрій, характер та саму ситуацію "повернення", цей такий собі пролог що затягнувся на книгу дуже потрібний)). Іздрик - "Історія хвороби". Ну.. тут все зрозуміло) За настрій, за атмосферу. А читати це з температурою 39.2. взагалі справжня шалена насолода))). А також улюблена книга дитинства - "хроніки Нарнії"(фільм від книги конче відрізняється, одразу кажу)), що в свій час дуже вплинула на ставлення до багатьох речей, на вибір музики(мм.часи "Акваріуму")) тощо. Ось її раніше пречитувала усі вісім томів.. Ех.. дитяча казка. Така справжня, добра. Про таку собі "країну мрій", пригоди, битви, найцінніші якості...)).
Відповідь: улюблені книги А може хтось знає де можна знайти ессе, які писвли цього року письменики(Пукалбчук і т.і.) до дня Валентина???????????? Додано через 46 секунд А то в новинах показували а де почитати не знаю.
Відповідь: улюблені книги ой, дякую за ссилочку - почитаю. Додано через 6 хвилин ще згадала, що люблю молодого Е. Лімонова, тобто перед поверненням у Росію-не-матушку (адже насправді він з Харкова). Перечитала мабуть усе: "Я - Эдичка", "дневник неудачника", "Укрощение тигра в Париже", сборник "коктейль Наполеон" ітд а ще перечитую усі книжки своєї донечки. ось останнього "Гаррі Поттера" прочитала...
Відповідь: улюблені книги хто -- я?!! більше однієї книги ніасіліл.... мабуть, тре буде, почитати.....
Відповідь: улюблені книги мабуть, мабуть)). воно у будь-якому віці приємно. ось я й не знала про то що в домі така книга є, доки мій тато, якому на той час було років тридцять п`ять, не знайшов та не порадив. під "акваріум", повторюся, фантастично йде..та й Грєбєнщиков сам зізнавався,що "равноденствие" під впливом цих історій писав... теж ось у дорослому віці прочитав,.. і надихнуло таки).