Відповідь: улюблені книги Враження... поки що цікаво в чому буде полягати суть книги...я прочитала лише п2яту частину поки що...... дочитаю і обіцяю поділитись враженням)
Відповідь: улюблені книги суть книги?... антисоціальний чоловік, соціум його зжер, так само як зжере кожного...
Відповідь: улюблені книги дякую) можна далі н ечитати)))) дартую. ну в мене сформується моє власне враження. тоді давайте подискутуєм))
Відповідь: улюблені книги Я навпаки чув, що книга набагато краща. Основний закид фільму - медсестра зовсім не виглядає втіленням зла, на відміну від книги. Я так і не зміг визначитись - негативний вона персонаж чи просто нейтральний, "дитя системи" . Книгу не читав поки що.
Відповідь: улюблені книги от-от! я ще дивилася виставу в театрі Заньковецької, вже правда давно, враження були взагалі ніякі. в тій системі вона "знайшла себе"
Відповідь: улюблені книги до речі, у фільмі знімалося БАГАТО відомих нині акторів..... якщо не помиляюся () то дехто з них дебютував.... наприклад, молоденький і ще худенький дені де віто....
Відповідь: улюблені книги тільки що, буквально за годину, прочитала Річарда Баха "Чайка на ім*я Джонатан Лівінгстон" - пречудово! Надзвичайно легка і приємна розповідь. Після прочитання навіть виникло велике і сильне бажання - теж злетіти так, як про це пише автор :rolleyes:
Відповідь: улюблені книги подивилась ваш профіль, так ви ж землячка!!! сходіть обов"язково на виставу. трупа Свободный театр. "Чайка по имени Джонатан - фантазии на тему Ричарда Баха". я цю виставу дивилась 5 разів і хочу ще... це неперевершена постановка. виступають зазвичай на Майдані в консерваторії або на Контрактовій площі в Музичному театрі для дітей та юнацтва. радила б вам партер.
Відповідь: улюблені книги Рюноскэ Акутагава (1892-1927) - самое громкое имя в литертуре Японии. Наверное, он и подал "пример" многим японским писателям уходить из жизни добровольно. Мастер новеллы. Сейчас привлекли к себе три из них: "Ворота Расемон", "В чаще", "Преступление Санэмона". Кратко, наглядно и с чувством, но внешне беспристрастно и бесстрастно, мэтр изложил в них свое видение, с учетом японской специфики, сути правды, жизни и чести. В "В чаще" три участника трагедии рассказывают о ней три правды, каждый свою. Несколько "правд" случившегося быть не может. Из новеллы же выносишь обратное убеждение. Может. И не имеет значения, что действительность-правда могла быть другой. И эта возможная "последняя" правда представляется менее важной. Ценнее те "три", "искусственные". В "Преступлении Санэмона" мастер изобразил, как "благими намерениями мостятся дороги в ад". По кодексу чести самурая Санэмон убил в поединке бандита, ночью коварно напавшего на него сзади. И должен (не обязан) за это по тому же кодексу добровольно уйти из жизни. Жизнь оказалась сложной и коварной. "Кодекс чести" последовал за ней. Убеждаешься, японцы на некоторые "проблемы" жизни смотрят иначе, чем европейцы.
Відповідь: улюблені книги Стiвен Кiнг - найкращий автор. Почитайте "Зелену милю", "Ловец снов", "Побег из Шоушенка", "Мизери", "Кладбище домашних любимцев" и потом попробуйте возразить
Відповідь: улюблені книги Дякую, саме туди я й збираюсь піти, тому вирішила спочатку прочитати книгу, тим паче, що стиль Баха обожнюю
Відповідь: улюблені книги Є така думка, що найкращі твори Стівена Кінга - про дітей. Стівен Кінг - це дещо більше, ніж просто попсовий письменник і "король жахів".
Відповідь: улюблені книги Петро Катериничев.Все. Після нього не можу читати нічого з того жанру.Ні бойовиків,ні детективів.