Відповідь: улюблені книги А что Вы у неё перечитываете, да ещё и часто, если не секрет? Неужто весь цикл про Майлза? :eek:
Відповідь: улюблені книги На дитячому (!) книжковому форумі знайшла свіженьке видання Ірини Вільде до її ювілею. Це трилогія, в яку увійшли твори "Метелики на шпильках", "Б'є восьма" і "Повнолітні діти". Свого часу мені дуже сподобалися ці речі і дивно - минуло років з 10, вже за той час накопичився певний життєвий досвід, а літературні симпатії збереглися. Читачів, яких цікавить тільки сучасна українська література, Вільде, напевно, знудить своєю старосвітськістю. Але я навпаки смакувала її буковинсько-галицькою мовою середини минулого століття, трохи посміялася з того, як авторка передає поведінку і манери своїх героїв, котрі абсолютно відповідали приписам того часу. Все це мені нагадує розповіді бабці про її молодість. Словом, хто любить літературну класику - рекомендую.
Відповідь: улюблені книги Ну ви даєте, то ж форум не інтернетний. У Львові відбувався. Іншими словами виставка-продаж, книжкова.
Відповідь: улюблені книги :D Треба більше виринати в реальне життя. Важко в Одесі знайти книжку українською. Хоча можливо
Відповідь: улюблені книги оце так справи! як це може бути?!:confused: до речі, а мені франко подобається, а світове чак поланік.
Відповідь: улюблені книги Хто знайомий з творчістю Софії Андрухович? Поділіться враженнями! Я для початку прочитала дві короткі новели "Ізабелла" і "Княгиня" і, чесно кажучи, була трохи розчарована. Звідки в молодої жінки (почала видаватися у 22 роки) стільки готичної похмурості і очікування від життя чогось потворного, страшного?! Може, то тепер така модна течія в літературі, а я щось відстала і не розумію. Але мені здається, що це вона навмисно вибрала для себе таку творчу манеру, щоб відрізнятися від батька - Юрія Андруховича. Бо його твори настільки ж серйозні, наскільки й дотепні, іронічні, з гумором. Хоча критика, так виглядає, дуже позитивна щодо Софії Андрухович. А я після тих двох новел навіть не знаю, чи варто купувати книжку в книгарні, чи ліпше стягнути собі ще пару кавалків з Інтернету і перерватися з читанням, коли набридне.
Відповідь: улюблені книги отак воно і є.... українських книжок у львові обмаль... російських — значно більше, і мова тут не йде про спеціалізовану літературу... наприклад, по програмуванню жодної пристойної книжки не знайшов... художня література: марініни, дашкови та решта однодневок...
Відповідь: улюблені книги а українські книгарні (на додачу) у вихідні зачинені працюють лише російські супермаркети (типу Буква)
Відповідь: улюблені книги отож.... але!.. мушу визнати, що певні потуги існують... я ж працював кілька років в одному з найбільших українських видавництв... хочу сказати, що попит є... тільки його не реалізують... простіше купити на петровці три ящики російського г****, ніж шукати по видавництвах якісну літературу...
Відповідь: улюблені книги це доволі просто реалізувати - достатньо спершу на основі книжкового базару (точніше, людей з того базару) та простого інет-магазину (щоб не відкривати офіс) - зформувати систему збору замовлень з подальшим задоволенням вимог покупців. -- Але відразу хочу вас застерегти - ураїнське книговидавництво збиткове
Відповідь: улюблені книги якось зконтактуємося - чи приватом, чи милом обміняємося для всіх роботи вистачить -- маю незначний досвід та такі/сякі задумки - можна тим часом просто обговорити
Відповідь: улюблені книги маю досвід у редагуванні, верстці... у видавничій справі... просто у поліграфії... купа знайомих редакторів...