Відповідь: улюблені книги "Охоту на овец" ще не читала. Але буду тягнути з Інтернету і читати. Після того, як прочитаю "Кафка на пляже". А на яких ще сайтах можна знайти Муракамі?
Відповідь: улюблені книги Проводжу пошук через пошукову систему (частіше Rambler) і- запитом "Электронные библиотеки", в них і шукаю твори Муракамі
Відповідь: улюблені книги Дуже-дуже люблю Ремарка. Хоча покищо читала лише 2 його книги, дочитую 3. Найкраще, певно, " На Західному фронті без змін"
Відповідь: улюблені книги Колись читав і перечитував Гюго( "Людина,що сміється","Собор ..."),Драйзера,Бальзака.Свого часу улюбленим був Ремарк("Три товариші" знав майже напамять),Мітчел Уілсон"Брат мой,враг мой".Завжди любив фантастику,починаючи з Жюля Верна і Беляєва.Зараз(напевно деградую)можу читати лише фантастику.Класика не лізе зовсім.Та що там - Дюма не можу перечитати. Люблю Лукяненка,Ахманова,Панова.З детективів,після Катериничева("Тропа барса","Время Барса") не можу читати нічого.
Відповідь: улюблені книги аааааааааа.... ремарк... більшої депресивності я ще не читав, хоч прочитав і "три товариша", і "на західному фронті без змін".... згадав: у свій час перечитав стопку пікуля, "тОркнуло"....
Відповідь: улюблені книги Настрій тре мати специфічний до таких трагічних сторінок, яких так багато у великого Е. М. Ремарка...
Відповідь: улюблені книги Його твори - це супер. Всі перечитала, особливо сподоблалось "Искра жизни", "Время жить и время умирать"
Відповідь: улюблені книги На жаль,правда.На мені справджуються закони Мерфі:Закон Паддера Все, что хорошо начинается, кончается плохо. Все, что начинается плохо, кончается еще хуже; Комментарий Эрманя к теореме Гинсберга 1. Перед тем, как улучшится, ситуация ухудшается. 2. Кто сказал, что она улучшится ?.. Второй закон Чизхолма Когда дела идут хорошо, что-то должно случиться в самом ближайшем будущем. Следствия 1. Когда дела идут хуже некуда, в самом ближайшем будущем они пойдут еще хуже. 2. Если вам кажется, что ситуация улучшается, значит вы чего-то не заметили
Відповідь: улюблені книги скільки людей - стільки думок... Додано через 33 хвилини Вчора дочитала “Норвежский лес” Мураками. Мабуть, це найсумніша книга прочитана мною. Та все одно читати було цікаво. Не зрозуміла чому саме таку назву обрав автор. Ніякого логічного зв’язку з сюжетною лінією. А може я чогось не помітила... Може хтось читав? Поділіться враженнями.
Відповідь: улюблені книги Це тому, що улюбленою піснею головної героїні був Norwegian Wood ("Норвезький ліс") Бітлз. І саме ця пісня викликала всі спогади головного героя, коли він летів у літаку в Європу... А книжка й справді дуже сумна.