Відповідь: улюблені книги Читаю книжку "Під владою жінки" молодого норвезького письменника Ерланда Лу. Легка манера оповіді, динамічність сюжету, самоіронія головного героя - саме те, що треба, якщо іноді хочеться посміятися над життям і самим собою.
Відповідь: улюблені книги Зараз моя настільна книга автора Анатоля Макарова "Малая Энциклопедия КИЕВСКОЙ старины", здається цікавенкою.
Відповідь: улюблені книги Власне час він такий собі фрАєр... є книга у ванній у уборній одна, на роботі збірка віршів Юрія Федьковича та Івана Баркова. Газету коли йду домів трамваї читаю, взагалі по можливості читаєм все прикольне.
Відповідь: улюблені книги Приємно дивуюся твоїм інтересом до історії України. На жаль, доля, відведена патріотизму в моїй душі, мізерна. Мабуть, "издержки" східного виховання.
Відповідь: улюблені книги Недивуйся, я бувший киянин, просто ностальгую. Це справа поправима, тобі Ліля до західної тре на недільку шо долю трохи відкорегувати... Ну не треба...але схід то не захід, то дійсно.
Відповідь: улюблені книги Останнього? Зрозуміло, що фільм на будь-яку книгу не може розкрити все те, що намагався передати автор. Та у випадку з очкариком Поттером, на мою думку, фільм більш яскраво сприймається.
Відповідь: улюблені книги Поки передостаннього А останній по ідеї лиш в суботу має появитись :ninja: В неті є скани, дуже схожі на оригінал. Але не хочу читати - раптом не воно :no: Потерплю поки, шостою чатсиною розважусь:agree:
Відповідь: улюблені книги Лілю, я згадала, що колись читала ще одного цікавого японського письменника - Кобо Абе. Читала його "Жінку в пісках", сподобалося. Критики кажуть, що його стиль подібний до Кафки. Такий собі японський Кафка. Може, Ти теж читала щось із його творів?
Відповідь: улюблені книги Ні, про такого письменника навіть не чула. Обов'язково прогляну інфо про нього в Іне-ті. Щойно закінчила "Охоту на овец". Сюжет цікавий, захоплює, як і будь-яка книга Муракамі, та кінець не дуже сподобався. Мабуть тому, що чекала більш міркувань про "Человека-Овцу". Зараз взялася за останню (що переведений на рос. мову) його книгу "Подземка". Книга написана з реальних подій, що відбулися в Японії під час теракту в метро. Автор збирав відкуги та спогади людей, що пережили ці події. Чесно скажу, читаєш і сльози на очах.
Відповідь: улюблені книги А я взяла в бібліотеці ще один роман Муракамі - "Кафка на пляже". Завтра ж починаю читати. А ще знайшла сайт, звідки можна стягнути деякі книжки Муракамі. Тут є "Хроники Заводной Птицы", "Страна чудес без тормозов и Конец Света", "Дэнс, дэнс, дэнс" та ін. http://www.fictionbook.ru/en/author/murakami_haruki/kafka_na_plyaje/ Якщо не знайду книжок у бібліотеці - буду роздруковувати і читати
Відповідь: улюблені книги Нажаль читати літературу (окрім професійної) у мене часу немає, тому "по-білому" заздрю Вам панове. Окрім цього згадались прекрасні слова Бекона - "Книги - кораблі часу, які плавають по хвилях часу і несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління"
Відповідь: улюблені книги Grek-у, знаходьте час, йдіть на прогулянку у парк, посидіть на балконі, відпочиваючи, за бокалом вина і доброю книжкою. Як на мене, то немає більшої насолоди і поживи для душі ...
Відповідь: улюблені книги І що порадите читати, споживаючи таку поживу? Газету, в яку цей лящ був загорнутий? А що, це теж колоритно. :D
Відповідь: улюблені книги а навіщо читати?... розмова — найкраще під пиво.... звичайно, якщо співрозмовник цікавий....