Відповідь: улюблені книги Українських письменників люблю. Особливо Миколу Хвильового. Пупере, розкажіть, будь ласка, трохи за Миколу Далекого. Я за нього нічого не чув, цікаво знати.
Відповідь: улюблені книги Теж дуже люблю Хвильового. А ще - Валер"яна Підмогильного, Івана Багряного.
Відповідь: улюблені книги Погоджуюся однозначно. Так захотілося одразу взяти "Місто" і "Гетсиманський сад" до рук і ще раз і ще перечитати. Я люблю усіх письменників загалом, бо в кожному відкриваю якусь перлинку: Коцюбинського з його фольклорними шедеврами, Нечуя Левицького і Квітку Основ"яненка за гумор і колоритність, Олександра Довженка за його спостережливість і чуттєвість, Панаса Мирного за реальність і правдивість, Олеся Гончара за історичність і накінець Загребельного, навіть тільки за його "Диво" (список, на жаль, неповний, бо довго би прийшлося перечислювати). Найдужче, мабуть, все ж люблю жіночу лінію у українській літературі: Лесю Українку, Ольгу Кобилянську і Ірину Вільде, вони краще розуміють мене і мої переживання, а я віднаходжу в них віддзеркалення моєї душі!
Відповідь: улюблені книги Такими письменницями можемо справді пишатися. Недавно перечитувала "Сестри Річинські" Ірини Вільде. А ще дуже люблю її "Окрушини" - скільки в них простої жіночої мудрості...
Відповідь: улюблені книги Учорашній вечір присв'ятила Муракамі "Мой любимый sputnik", остання глава. Прочитані мною інші його твори мене шокували своєю прємною незакінченністтю. Сюжет обривається і далі кожен читат бачить СВОЄ власне продовження історії... У цього роману кінець обірвався так несподіванно, що я навіть не вірю, що це насправді кінець книги. НЕ ДИВЛЯЧИСЬ НІ НА ЩО, МЕНІ БУЛО ЦІКАВО!!! Може хтось читав цю книгу? Ау-ау!
Відповідь: улюблені книги Ще не читала, але тепер неодмінно прочитаю Муракамі ніби залишає своїх героїв на півдорозі - і далі вони живуть своїм життям у нашій уяві. В мене таке відчуття виникло після прочитання "Послемраку".
Відповідь: улюблені книги письменник помер у 1977 році..... писав переважно про війну.... і найкращі його твори саме про війну.... буду мати час — відсканую і надішлю вам....
Відповідь: улюблені книги із зарубіжної л-ри найбільше люблю Е.Хемінгуея.З рідної Хвильового, Л.Тендюк(у всіх питався ніхто такого не знає:no: ), а ще мені дуууже сподобався роман "Волинь" але не пам*ятаю автора твору (( якщо хтось знає - підкажіть, буду дуже вдячний(пам*ятаю перша частина роману називається "Куди тече та річка", більше не пам*ятаю) а ось, порився у гуглі - Улас Самчук того письменника.Вибачаюсь за свою лінивість, раніше руки до пошукової системи не дойшли
Відповідь: улюблені книги в дитинстві дуже (страшенно!) любив миколу носова, любив “тораедори з васюківки”, “водяничок”, “як кроту штанці зшили”....
Відповідь: улюблені книги "Тореадорів з Васюківки" ще й зараз часом перечитую (малого тероризувала цією книжкою ) , - задоволення більше, ніж від Муракамі.
Відповідь: улюблені книги я теж це колись читав, і зараз непроти перечитати:dance: зразу згадується момент про метро під свинарником :D
Відповідь: улюблені книги Та ти шооо! Іван Багряний... Його "Тигролови" мене в свій час просто шокували! Яке багатство думка, слова, чистого роду патріотизму і любові до української землі!
Відповідь: улюблені книги “тигролови” — супер книжка.... прочитав рік тому... сподобалася мова, хороша інтрига, хеппі енд....
Відповідь: улюблені книги Я люблю некоторые вещи Марк Твена... http://www.twain.narod.ru/adam.htm ДНЕВНИК АДАМА
Відповідь: улюблені книги угу ето еще не поздний Твен - там он себе позволял и посаркастичнее особо хорош его "Таинственньій незнакомец"
Відповідь: улюблені книги За позднего Марк Твена нас Мих предаст анафеме... Уж лучше не буду тут приводить цитаты..